İlgisiz doktorlara sinir oluyorum!!

Evet bide çok iyi diyolar, randevu alıyolarmış önceden çok sıra bekleniyomuş,randevuyu da sana en erken 20 güne veriyo veta randevu yok diyo mr desen 50-60 gün adam ölecek mi mr çekilene kadar.. Sağlık çalışanı olmadam rahmimde koca bi kanama alanıyla mr sırası gelsin diye 60 gün bekleyecektim bu mu iyi sistem..

Dr un yapamadığını yaptınız, içimi rahatlattınız.
Çok teşekkür ederim..

Yani tabi benimki biraz damdan düşer gibi oldu : ) Başka birşey var mıdır bilemem ama dediğim gibi pko da küçük kistler oluyor yoksa pkolu olma ihtimaliniz düşük-doktor çok dikkatsiz değilse- ama siz testlerinizi yaptırın muhakkak

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Evet ailesinde ya da yakınında da bir sağlık çalışanı olmayan sürünüyor..
Allah yardım etsin..

Dr için iyi, kötü, dikkatsiz diyemem şimdiden.
Ama ilgisiz diyebiliyorum rahatlıkla.

Sormak istediklerim içimde kalakaldı döndüm.
Sayenizde azıcık netleşti kafamda bir şeyler.
Sağolun tekrar.

Bundan tam uc yil once bas donmesi sikayetleri ile doktora gittim testler ultrasonlar derken boyun damarimda darlik oldugu teshisini koydular uc yil boyunca cok agir ilaclar kullandim .sonra kontrol amacli baska bir hastaneye gitme karari aldim tek doktorla yetinmemek lazim diye dusundum .ultrason sonucumda doktor gayet rahat bi sekilde yuzume bile bakmadan yok oyle bir hastalik dedi ..eee ben simdi bukadar sene bukadar agir ilaclari bosunami ictim dedim evet dedi .ama benim sikayetlerim aynen devam ediyor ben simdi kime guveneyim kimin dedigini yapayim.sinirimden baska doktorada gitmiyorum Allahsorumluluk sahibi vicdanli doktorlarla karsilastirsin ne diyim

dostum ben böylelerini iyce sıkıştırıyom..
şunu mu demek istediniz?
şöyle nası olur?
şundan şüphe ettinizmi?
kendisi söylemiyosa zorla söylettirrm sonuçta okadar zahmet çekmişim..
hakkını vermeyi bilmiyosa, başının etini yiye yiye bildirmek lazımmm

Çok geçmiş olsun size de.
Kime güveneceğini bilemiyor ki insan..
Ben grip için bile dr a gitmemiş ben ilk dr gidiş sebebim göğsümde elime gelen kitle oldu.
Nasıl gerginim, nasıl korkuyorum.
Özele gitmiştim adam alalım rahatsız oluyorsan şu kadar fiyat diyor.

Yani bana sonradan tekrarlar, önemli değil kendiliğinden kaybolabilir bile demiyor.
Gitmesem başka dr a boşa bıçak altına yatcam gerçekten.

Başka genel cerrahlara gittim amacım çok tecrübe, çok görüş almak.
Aldırmana gerek yok önemsiz dediler ultrason takibi ile bakalım büyüyecek mi dediler o zaman 6 ayda bir.

Bir gün bir ultrasonda dr gözlerini aça aça '' Bu ne yaa ne kadar çookk sayıca hayatımda böylesini görmedim hemen
araştırmaya gidip ilaçlı mr çekil hemen'' diye beni yolladı. Korkudan dondum kaldım.

Nasıl panik oldum, gittim mr çekildim anlatamam.
Sonuçta yine önemsiz ultrason takibine devam dendi.

Başka bir ultrasonda bunlarla mı yaşayacaksın bir ömür dedi.
Genel cerraha bunu söyledim ne öneriyorsunuz aldırayım mı diye kahkaha attı.

Allah'a emanet yaşıyoruz valla. Kimseye güvenemez oldum..

Canım çok iyi yapıyorsun da ben o sinirle ya kavgaya dökcem işi ya orayı terketcem.
Huyum pis benim. Aldı hamile bayanı soyunuyor kadın. Daha nasıl durayım.
Testleri yazsanız bari diyebildim ancak..:44:

Canım çok iyi yapıyorsun da ben o sinirle ya kavgaya dökcem işi ya orayı terketcem.
Huyum pis benim. Aldı hamile bayanı soyunuyor kadın. Daha nasıl durayım.
Testleri yazsanız bari diyebildim ancak..:44:

haspünallah yaa...
işte keşke sinirine hakim olup burnundan getirebilsen dostum..
çünkü böyleleri hep olcak hayatta malesef..

Her zaman doktorların işinin zor olduğunu düşünen ben bile dün artık çok sinir oldum.
Üniversite hastanesine gidiyorum 2 dir ve bu son oldu.
İlk gittiğimde kızımı gözü için götürmüştüm, sıra bize geldi, içeri girdik, içerde sadece 1 asistan var.
Gözlerini muayene etti ve bana " sizce gözlük verelim mi?" Diye sorunca , " gerekiyorsa tabii ki verin " dedim, " emin değilmiş"
"Sizin hocanız yok mu "dedim artık sinirle " hocaları öğleden sonra 2 gibi gelirmiş"
Dünde cildiyeye gittim, yine bir asistan ve hoca yok.
Ne bir tahlil istedi benden, ne başka birşey kozmetik bir ürün öneriyor gönderdi.
Bu doçentler, Prof lar ne işe yarar onu merak ediyorum.
Günde 1 saat hastaneye uğrayıp maaş+ döner i cebe indirmeyi biliyorlar.
Hem hastanın, hemde asistanların haklarını gasp ediyorlar.
O asistanlar bu konuda uzman olsa heralde 2-3 yıl daha okumalarına gerek olmazdı.
Artık ciddi ciddi şikayet etmeyi düşünüyorum.

Canım bir yıl dolmadan dikkate almıyor Dr lar bildiğim kadarıyla.Ondan umursamamıştır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerçekten çok haklısın..öyle nalet doktorlar var ki insan daha da hasta oluyor yanından ayrıldıktan sonra. oysa istediğimiz şey biraz ilgi ve duyarlılık. çünkü hepimiz doktorların yanında çocuk gibi oluyoruz, iyi şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor, şahsen ben öyle oluyorum özel ya da devlet de fark etmiyor, en önemli şey doktoruna düşmek.. artık ya şansa kalıyor ya da birinden duyup da tavsiye üzerine gidiyoruz. kist konusuna gelince kendimden örnek vereyim. bir sene önce saç dökülmesi şikayetiyle önce dermatoloğa gittim, pko olabilir dedi kadım doğuma yolladı. özel bir hastanenin kadın doğumuna gittim ve elimde zaten tahlilim vardı sadece ultrasonda baktı.10 saniye falan uydurukça baktı ve polikistik yok dedi. tahlillerime doğru düzgün bakmadı bile. ben tabii yok diye sevinçle çıktım. ama şikayetim geçmeyince bu sefer devlet hastanesinde endokrine gittim ve yeniden tahlil + ultrason meğer 5,6 tane polikistik varmış. ve ilaca başladım. sonra anladım ki özele falan da güvenmeyeceksin..tamamen şans işi..her okuyan iyi bir hekim olamıyor ne yazık ki..

bu adetle ilgili benim de çok faz sıkıntım var iki tane konum var hatta bunla ilgili

benimde kusmalı ve aşırı sancılı geçiyor hastanelik oluyorum her ay bekarım ben

gitmediğim doktor kalmadı çok sayıda kist var diyip yolluyolar
çocuk doğurunca geçermiş tek dedikleri laf bu

bunu annemden, halamdan büyüklerimden de duydum doktora bunu duymak için ücret ödüyorum sanki

Oncelikle gecmis olsun...
Hangi yorumunuzu/konunuzu okusam yasanilan olaya iliskin icimden "aynen aynen..." diye sayiklamaktan kendimi alamiyorum, paylasmak istedim :)

Saglik konusunda bilgim yok maalesef.
Fakat evli bir kadin olarak kendinize duzenli araliklarla gidebileceginiz doktor olmasini oneririm... umarim icinizi rahat rttirecek kisilerle karsilasirsiniz.

bende çikolata kisti vardı (hala var mı bilmiyorum, ilaç kullandım, 1 seneden fazla oldu kontrole gitmedim). aşırı sancım, kanamam, mide bulantım oluyordu hatta bağırsaklarım bozuluyordu. normal ultrasonda değil de doppler ultrasonda daha net görünüyor bu kist, bir de kan testi yapılıyor. siz yine testlerinizi yaptırın. eğer ondan da birşey çıkmazsa başka doktora gidin. devlet hastanelerinde iyi, ilgili bir doktora denk gelmek tamamen şans malesef.

Canim oncelikle sabir diliyorum doktor isi gercekten zor bir durum...ben 8 yillik evliyim aklina dahi gelmeyecek rahatsizliklar gecirdim coj sukur simdi iyiyim...seni cokniyi anliyoeum bu konuda...sayisiz kontrol geçirdim aklina gelen tum test ve operasyonlari geçirdim aklina yltakilan ne varsa cevaplayabilirim...asilamalar tupbebek hepsini yaptirdim...9 ay sabri zor ama yinede endiselenmek icin henuz erken bir sure yuregini ferah tut.oncelikle ultrason hormon ve kan degerlerinin bakildigi testler olmali, bundan sonra doktor herhangi bir olumsuz bulguya rastlamaz ise hala 1 sene olan dogal surece 3 ay var 3 ay yumurta takibi yapilabilir, bunda da sonuc elde edilemez ise hsg yani ilacli rahim filmi, histereskopi(kamera ile rahim ve tuplerin goruntulenmesi) ve en son laparoskopi yapilabilir...

Telefondan girdigim icin 2 parca olarak yazdim kusura bakma imla hatalarim icinde canim... tum bunlarda herhangi bir sorun var ise cikar eger yoksa...genetik testler yapilabilir, esinizin muayenesi yapilir, tabii es gudumlu olarak yapilmasi daha iyi sizin ve esinizin kontrollerinin bu surec sonunda hala bir sorun elde edilemezse veya sonuc alinamazsa ancak bu surec sonunda infertilite konusu gundeme gelir...ben senelerdir ugrasiyorum ve bizim sorunumuz primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik bende esimde saglikliyiz cok sukur ama Rabbim ol demeden olmuyor gecen ay tup bebek yaptirdik mutlu sonla bitti derken düşük ile sonuclandi...o sebeple bu konuda kendini yorma strese sokma sakin kal en iyi yapabilecegin sey iyi bir doktor bulmak ben doktorumdan cok memnunum bende ufak bir sehirde yasiyorum canim 2 ozel hasyanemeiz ve bir devlet hastanemiz var ama bu dirimda ozel em iyisi haklisin kesip bicmek kolay oyor onlar icinde ama doktorun iyi ise bunlar sorun olmaz...aklina takilan bisey varsa yaz elimden geldigince ve bilgim dahilinde cevaplar yardimci olmaya calisirim...canini sıkma ve moralini yuksek tut olur mu...

Evet kesinlikle öyle.
İsmen varlar kendilerini bulabilene aşk olsun.
Nasıl da o maaşı alır yerler, vicdanları sızlamaz anlamıyorum valla.
Hasta halimle, burnum aka aka okuluma gidiyorum ben öğrencilerim başka sınıflarda boynu bükük kalmasın diye.
Vicdan yapıyorum en ufak şeye.
Velilerime uzun uzun terapi tadında rahatlatıcı konuşmalar yaparım.
Okul dışında, kendime ait vaktimden veririm yeter ki iyi hissetsinler diye.

Senin karşında bir hasta var yaaa. Yüzüne bile bakmadan saydırırcasına konuşma, hadi kalk git diyen bir bakış,
Bir şey sormayayım diye hemen sıradakini içeri almalar daha ben giyinmeden :S
Bu ne rahatlık?
Kavga etsem, laf etsem ne lanet insanlarla uğraşıyorum diye ağlarlar eminim..

Canım bir yıl dolmadan dikkate almıyor Dr lar bildiğim kadarıyla.Ondan umursamamıştır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu daha evvel duyduğum için 1 yıldır istiyoruz, olmuyor dedim canım..

Çok üzücü ya.. Bu daha ciddi bir durum olabilirdi de.
Onun yüzünden geç kalmış olabilirdin.
İnsan sağlığını oyuncak ettiler ayıp ayıp..

Benim de bekarken de hep böyleydi maalesef.
Ama dr a gitmemiştim.. Çünkü sevmiyorum kendilerini saydığım sebeplerden ötürü..
Çocuk olunca diye ben de duydum ama o zamana kadar bu işkenceyi çeken bilir.
İlaç da vermiyorlar mı kistleri yok etmek için?

Yaşantılara göre hislerimiz, tepkilerimiz benzer demek ki.. :):)

Çok teşekkür ederim. Bir tane gönlüme göre bulsam zaten whatsap samimiyeti kuracağım, utanmazlık edip valla

Teşekkür ederim. Şansa kalmışsa işim ben yanmışım zaten

Teşekkür ediyorum.
Aklımda olacaksınız ve gerekirse kapınızı çalabilirim bilgi için.
Size de çok geçmiş olsun :)

Çok teşekkür ederim Allah en yakın zamanda bebeğinizi versin kucağınıza inşallah.

Ben henüz neden olmuyor diye üzülme sürecine girmedim.
Ama korunmayı bırakıp şak diye hamile olanları duyunca kendimi bir sorguladım sorun mu var diye.

Rabbim hayırlı zamanda versin diyorum ve biliyorum 9 ay çok kısa bir zaman aslında...

Ama bir sorunum varsa eğer erken çözüm bulmak isterim.
Şimdi üzülmüyorum ama biliyorum ki bir 9 ay daha geçse ben de üzülürüm..

Allah anne olmak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla inşallah..

Bu konuda anneme bazen kizsam da had bildirme konusunda bir numaradir. Hastanede 5. cocuguna hamile okuma yazma bilmeyen bi'kadina annemin yaninda "gec suraya! Orayami diyorum! Anca bak! Siz anca dogurun zaten habire! Gecsenee!" diye bagirmis sira anneme gelmis anneme de "gec!" deyince zaten dolmus olan annem hastaneyi yikmis sen kim oluyosun sen kimsin diye bashekime cikmis o sinirle sikayet etcem hastaneyi siz kendinizi ne zannediyosunuz diye kadini cagirmislar yok yoruldum bunaldim isimiz zor ondan tırı vırı...

Son düzenleme:

Gerizekalılar.
Bir tek onlar yoruluyor sanki.
Beş karış suratla, insanları stres topu gibi kullanıp para kazanıyorlar.
Aslında böylelerini gerçekten rezil etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…