İlgisiz erkek

aysunn_nusya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
37
14
88
34
Merhaba arkadaşlar. Bir adamla sosyal medyadan tanıştım. Evlilikten felan bahsediyordu. Annesinin fotoğraflarını bile attı. Bir aydan fazla konuştuk. Bende artık telefon numaralarımızı vermemiz gerektigini söyledim. O da yanıma geleceğini ondan sonra numara verebileceğimizi söyledi. Bu arada soy ismini bile bilmiyorum. Neyse geçen konuyu cinsellige getirdi. Bende hayatında bir adım ve konumum olmadan bu konularda konuşmayacağımi söyledim. O da şuan işinin olduğunu daha sonra uzun uzun konuşuruz diyerek kapattı. Ve bir daha da iletişime geçmedi. Ciddi dusunmemi sağlayan da kendisiydi. Açıkçası üzüldüm sizce bundan sonrasında ona yazmalı miyim nasıl davranmaliyim

yazma tabii ki. onun beklentisi farklı ve sana uymuyor sanırım. işin olmasın onunla

Yazma tabiki, amacım ciddi diyerek güven vermeye çalışmış, ama istediğini alsaydı böyle devam edecekti, uzaktan uzaktan. Yanınıza da gelmeyecekti, zaten gitmiş. Kurtulduğunuza şükredin.

Adı, soyadı, fotoğrafı olmayan biriyle konuşmayın, güvenmeyin. Adam sapık olabilir, manyak olabilir, evli olabilir. Adı dışında hiçbir şeyini bilmediğiniz bir adamla bir aydan fazla konuşmanız bile garip. Adam muhtemelen cinsellik istiyordu, evlilik diyerek sizin aklınızı çelmeye çalıştı daha rahat bu konulardan konuşabilmeniz için. Maksadı cinsellikti yani. Sizde istediğini vermeyince kaçtı.
Annesi diye attığı fotoğraflar bile muhtemelen sahte, başkasına ait fotoğraflardı :)

Bitti artık o. Sakın yazmayın.

Kesinlikle yazmayın.Güvenilmez ,av arayan tiplerden birisi.Ne kadar kolay inanıyorsunuz her yalana.

Amacı evlenmek değil de sizi yatağa atmakmış. Yazın tabii ki bu adamı kaçırmayın.

Hiç görmediğin bir adamla internet üzerinden tanışmış bir hata etmişsin anladık ama nasıl evlilikten kaçan ve konuyu cinselliğe getiren birisinden halen nasıl umut bekliyorsun aklım almıyor, bazıları gerçekten hakediyor ne yaşıyorsa.

Bir de yazmayı mi düşündünüz Şaka gibi .Adam telefonunu neden veremiyor size sizce? Çünkü evli ve sizi ciddiye düşünüyorum vs diye diye etkileyerek arada kendini cinsel olarak tatmin edecek düşüncesinde.Nolur inanmayın artık şunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…