- 6 Mayıs 2016
- 37
- 14
- 88
- 34
- Konu Sahibi aysunn_nusya
-
yazma tabii ki. onun beklentisi farklı ve sana uymuyor sanırım. işin olmasın onunlaMerhaba arkadaşlar. Bir adamla sosyal medyadan tanıştım. Evlilikten felan bahsediyordu. Annesinin fotoğraflarını bile attı. Bir aydan fazla konuştuk. Bende artık telefon numaralarımızı vermemiz gerektigini söyledim. O da yanıma geleceğini ondan sonra numara verebileceğimizi söyledi. Bu arada soy ismini bile bilmiyorum. Neyse geçen konuyu cinsellige getirdi. Bende hayatında bir adım ve konumum olmadan bu konularda konuşmayacağımi söyledim. O da şuan işinin olduğunu daha sonra uzun uzun konuşuruz diyerek kapattı. Ve bir daha da iletişime geçmedi. Ciddi dusunmemi sağlayan da kendisiydi. Açıkçası üzüldüm sizce bundan sonrasında ona yazmalı miyim nasıl davranmaliyim
Yazma tabiki, amacım ciddi diyerek güven vermeye çalışmış, ama istediğini alsaydı böyle devam edecekti, uzaktan uzaktan. Yanınıza da gelmeyecekti, zaten gitmiş. Kurtulduğunuza şükredin.Merhaba arkadaşlar. Bir adamla sosyal medyadan tanıştım. Evlilikten felan bahsediyordu. Annesinin fotoğraflarını bile attı. Bir aydan fazla konuştuk. Bende artık telefon numaralarımızı vermemiz gerektigini söyledim. O da yanıma geleceğini ondan sonra numara verebileceğimizi söyledi. Bu arada soy ismini bile bilmiyorum. Neyse geçen konuyu cinsellige getirdi. Bende hayatında bir adım ve konumum olmadan bu konularda konuşmayacağımi söyledim. O da şuan işinin olduğunu daha sonra uzun uzun konuşuruz diyerek kapattı. Ve bir daha da iletişime geçmedi. Ciddi dusunmemi sağlayan da kendisiydi. Açıkçası üzüldüm sizce bundan sonrasında ona yazmalı miyim nasıl davranmaliyim
Anası görse bu Habeş maymunu benim değil der... kim bilir kimin fotolarını AttiAnne fotosu atmak nedir ya, ben oraya takıldım
Aynen aynen. Arkadaş fotoları Google görselde aratsa keşkeAnası görse bu Habeş maymunu benim değil der... kim bilir kimin fotolarını Atti
Bitti artık o. Sakın yazmayın.Merhaba arkadaşlar. Bir adamla sosyal medyadan tanıştım. Evlilikten felan bahsediyordu. Annesinin fotoğraflarını bile attı. Bir aydan fazla konuştuk. Bende artık telefon numaralarımızı vermemiz gerektigini söyledim. O da yanıma geleceğini ondan sonra numara verebileceğimizi söyledi. Bu arada soy ismini bile bilmiyorum. Neyse geçen konuyu cinsellige getirdi. Bende hayatında bir adım ve konumum olmadan bu konularda konuşmayacağımi söyledim. O da şuan işinin olduğunu daha sonra uzun uzun konuşuruz diyerek kapattı. Ve bir daha da iletişime geçmedi. Ciddi dusunmemi sağlayan da kendisiydi. Açıkçası üzüldüm sizce bundan sonrasında ona yazmalı miyim nasıl davranmaliyim
Bana anane fotosu atmayanla ciddi düşünmezdimAnne fotosu atmak nedir ya, ben oraya takıldım
Amacı evlenmek değil de sizi yatağa atmakmış. Yazın tabii ki bu adamı kaçırmayın.Merhaba arkadaşlar. Bir adamla sosyal medyadan tanıştım. Evlilikten felan bahsediyordu. Annesinin fotoğraflarını bile attı. Bir aydan fazla konuştuk. Bende artık telefon numaralarımızı vermemiz gerektigini söyledim. O da yanıma geleceğini ondan sonra numara verebileceğimizi söyledi. Bu arada soy ismini bile bilmiyorum. Neyse geçen konuyu cinsellige getirdi. Bende hayatında bir adım ve konumum olmadan bu konularda konuşmayacağımi söyledim. O da şuan işinin olduğunu daha sonra uzun uzun konuşuruz diyerek kapattı. Ve bir daha da iletişime geçmedi. Ciddi dusunmemi sağlayan da kendisiydi. Açıkçası üzüldüm sizce bundan sonrasında ona yazmalı miyim nasıl davranmaliyim
Kessinlikle katılıyorum, yazıktır yahu, bariz işte adam cinsel amaçlı yaklaşıyorSiz de hala yazacaksınız bu adama
Erkekler tabii böyle olur,sizin gibi saf kadınlar olduğu sürece heriflerin madeni tükenmiyor ki bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?