İlgisiz erkek

Yani yazarsan bela arıyosun demek. Yat kalk dua et istediğin gibi davranıp cinsel anlamda faydalanıp gitmemiş. Nr vermediğine göre evlidir yani.

Ciddi düşündüm derken görüşmeyi kes derim.

1 ayda evlilik konuşulmaz.
Siz ne kadar tanıyorsunuz da evlenme konuşuyorsunuz yüzünü, soyadını dahi bilmediğiniz adamla?????
Aklınızı başınıza alın yahu.

Geldi tabi ki de sordum zaten. Görüşünce herşeyi anlatacgini söyledi. Tabi bende de salaklik var. Fakat aile olaylarını anlatıp ne yapım su konuda felan diyordu. Görüntülü arıyordu. Kısaca ciddiye almam için elinden geleni yaptı. e bende salak olunca
Soyadını bilmediğiniz adamın evlilikten bahsetmesi size hiç acayip gelmedi mi ayol

Adını numarasını vermiyor ama annesinin resmini atıyor evlensen bile anneci haberin olsun

Siz acaba yazsam mı diye düşünürken o şu anda başkalarını düşürmeye çalışıyordur

Cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Son gelişmeyi söyledim adam beni aceleci tavrimdan hoşlanmadığını söyledi. Bu şekilde sosyal medyadan görüşmeye devam edelim ve yalan söylemedim sana dedi. Tel numarasi da veremezmis yüz yüze de şimdilik gorusmeyecekmis soy ismini de söylemedi. Ben de bitirdim tabi ki hepiniz hakliymissiniz. Ben de tam bir aptalmisim. Ama beni kınamayın

Neden kınayalım ki.
Bazı insanlar sizin gibi güzel kalpli temiz .
Hala saflığını yitirmemişsin.
Rabbim kalbine göre versin .
Ben adamın evli olduğunu düşünmüyorum sadece ciddiyetsiz cinsellik arayan biri.
Baktı sen öyle bir kız değilsin kaçtı.
Bırak kaçsın gitsin böyle salaklar çok var .

Cok teşekkür ederim

Adamın amacı cinsellikmiş,sizi yoklamış.İstediğini alamayınca başkalarına yönelmiş.Muhtemelen de evlidir.Akşamları iyi eş,iyi baba rolü oynuyordur.

sizi kınamıyorum ama adam büyük ihtimalle sizi geri yoklar. Hiç muhattap bile olmayıp gerçek kişilere yönelmeniz sizin için en güzeli

sex için yaklaşmış istediği olmayınca da kaçmış bu dünya için fazla masumsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…