- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Boşver bi sigara daha yak
Kızlar sigaraları nerede içiyorsunuz balkonda mı?Karşılıklı olsun :) moral oldu teşekkürler
Balkona cıkmaya üşeniyorum:) mutfakta:)Kızlar sigaraları nerede içiyorsunuz balkonda mı?
Evdemi ?
Dur bnde geliyorum sıcak yer hazır çay da varBalkona cıkmaya üşeniyorum:) mutfakta:)
Balkon eşiğindeKızlar sigaraları nerede içiyorsunuz balkonda mı?
Evdemi ?
Balkon eşiği olmazBalkon eşiğinde
Tamamdır kardeş bi dahakine bana olsun,onun beyi uyuyor zaten sohbet muhabbet olur :)Balkon eşiği olmaz
Uşaklıbirkıza gidiyorum ben hazır çayda var
Sende gell kuzum.Tamamdır kardeş bi dahakine bana olsun,onun beyi uyuyor zaten sohbet muhabbet olur :)
Son sigara içip yatıyore :)Sende gell kuzum.
Kıyamam balkon eşiklerinde durma
Ben Doğum iznindeyimHahahah kendimi gordum calisinca bennn
Ay buna cok güldüm, hala da gülüyorum. Mumlari neden yaktin?Benim eşimin de işi yoğun bazen eve 4 gün gelemez yorgun argın gelir ben her zaman dinlenmesine zaman veririm . Bazen ilgi şefkat iltifat ihtiyacimdan bahsederim o da bu ihtiyacı hiç anlamadığını söyler ben öyle değilim ilgilenirim güzel şeyler söylerim vs vs ama onu da anlıyorum . Erkekler daha düz mantık duruma bizim gibi yaklaşamıyolar. Geçenlerde bir hafta aradan sonra eve geldi akşam ben masa hazırlamıştım müzik mumlar yaktım giyinip süslendim kapıyı açtım sarıldım hoş geldin dedim mumları niye yaktın dedi. İnanın söylerken sadece gülüyorum onu da anlamaya çalışın .
Okadar sigara denildiki yeni icmis olmama ragmen usenmeden kalktim yataktan tekrar ictim bende.,Son sigara içip yatıyore :)
Valla aynen öyle oldu halbuki amacım çok netti TV şömine görseli müzik masa uzerimdeki kıyafet vs ama eşim mumları gördü sadece :))))))) bı günde iltifat etmesini istedim sarıldı başladı söylemeye sonra " ...... Ayım güneşim " le bitirdi ben de " ayım demesen " dedim güldük vs hemen bozuyosun dedi yani aslında benimde ondan kalır yanım yokmuş dedim kendime:))))((Ay buna cok güldüm, hala da gülüyorum. Mumlari neden yaktin?
3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
Adam haklı sabah erken kalkmış çalışmış düğüne gitmiş eve gelmiş saat olmuş 1.Evet insan beraber vakit geçirelim ister tabi ama anlayış gösterin adam dinlenmesinmi3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
Gel gel bende arkadaş arıyorum kendime :)Dur bnde geliyorum sıcak yer hazır çay da var
Şuan öyle bi ortam arıyorum
Sende gellll:)))Tamamdır kardeş bi dahakine bana olsun,onun beyi uyuyor zaten sohbet muhabbet olur :)
Anladım canım... oturup düşüncelerini paylaşmak en iyisi çünkü daha çok yeni evlisiniz senin onun esin olduğunu sordugun soruların gayet normal olduğunu onunla arasira sohbet etmek istediğini söyle ona yardım etmek istediğini derdine ortak olmak istediğini söyle ama oturup ciddi bir şekilde sakim sakin konuşmak tek çözüm bence şuan içinBen soruyorum günün nasıl geçti ? İşlerin nasıl diye ama eşim işi hakkında konuşmuyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?