İlgisiz eş

Hahahah kendimi gordum calisinca bennn
Ben Doğum iznindeyim
Yeminle çalışırken bu kadar yorulmuyordum
Çocuklar uyusa da ha uyandı ha uyanacak diye stresli yatıyorum
Eşim şu nadide uyuduğum anlardan birinde gel muhabbet edelim dese içimdeki kara kuşak nincayı salarım hiç acımam

Ay buna cok güldüm, hala da gülüyorum. Mumlari neden yaktin?

Ay buna cok güldüm, hala da gülüyorum. Mumlari neden yaktin?
Valla aynen öyle oldu halbuki amacım çok netti TV şömine görseli müzik masa uzerimdeki kıyafet vs ama eşim mumları gördü sadece :))))))) bı günde iltifat etmesini istedim sarıldı başladı söylemeye sonra " ...... Ayım güneşim " le bitirdi ben de " ayım demesen " dedim güldük vs hemen bozuyosun dedi yani aslında benimde ondan kalır yanım yokmuş dedim kendime:))))((

Ben eşine hak verdim.
Benim eşim de yaklaşık 2 aydır haftanın 7 günü sabah 7 akşam 7 çalışıyor. Akşam geldiğinde de yemeğini dahi boğazına diziyorlar hiç susmuyor telefonu.
Çok üzülüyorum ona hiç dinlenemiyor, hem vücut olarak hem beyin olarak çok yorgun.
Anlayışlı olmaya çalış, kendinden önce onu düşün.
Ben de skldım artık bir gün olsun pazar kahvaltısı yapamadık ve buna benzer bir sürü şey.
Ne yapalım destek olmak zorundayız birbirimize.
Kolay birşey değil böyle çalışmak, sinirden ağlayacak birşey yok adam ne yapsın bıktım artık kaldıramıyorum diye ya o da ağlarsa...

Çoğu kişinin eşi aynı. Benim eşim de nöbet, görev derken akşamları evde olmaz geç gelir yada sabah 4 5 gibi gider. Görüşemeyiz de konuşmayız da. Ertesi gün geç gidecek olsa bile uyandırma dinlensin diye. Akşam 7debir yatar ertesi gün 8 gibi kalkar işe gider bazen. Yorulunca normal. Başka işlerinle ilgilen o sıra mesela.

Adam haklı sabah erken kalkmış çalışmış düğüne gitmiş eve gelmiş saat olmuş 1.Evet insan beraber vakit geçirelim ister tabi ama anlayış gösterin adam dinlenmesinmi

Reactions: 000
Burada siz anlayissiz davranmissiniz ama sizi de anliyorum. Esinizin tepkisi kirici olmus. Uslup sorunu yani. Tabi insan yorgunken uykunun en tatli yerinde uyandirilinca boyle davranabilir.

Simdi yalniz buradaki cogu kadin gibi cok calisan yorulan ese anlayis gosterme taraftariyim. Ama ayni anlayis erkekler tarafindan kadinlara gosterilmiyor. Butun gun yorulan kadin gece seks istemeyince bir sure sonra adam soylenmeye baslar. Ayni durumda bu kadin bir sure sonra soylense malesef ayiplanir. Yine her zamanki gibi kadinlar anlayisli olmak, alttan almak zorunda.

Ben soruyorum günün nasıl geçti ? İşlerin nasıl diye ama eşim işi hakkında konuşmuyor pek
Anladım canım... oturup düşüncelerini paylaşmak en iyisi çünkü daha çok yeni evlisiniz senin onun esin olduğunu sordugun soruların gayet normal olduğunu onunla arasira sohbet etmek istediğini söyle ona yardım etmek istediğini derdine ortak olmak istediğini söyle ama oturup ciddi bir şekilde sakim sakin konuşmak tek çözüm bence şuan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…