- 23 Mayıs 2009
- 14.583
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
:)) Benimkiler küçükken kahve fincanını alıp kış günü dışarı kaçtığımı bilirim :)Ay tek basina güzel olmaz mı? Benimkiler uyusa da çay /kahve keyfi yapsam kafa dinlesem diyorum da işte pek olmuyor çok nadir :)
Ah ah olmaz mı benim de yangın var diye kaçasım var da işte ana yüreği:)) Benimkiler küçükken kahve fincanını alıp kış günü dışarı kaçtığımı bilirim :)
o huzur öyle hoşuma gitmiş ki bahçedeki bankta oturup kalmışım,bakmıştım ince ince yağan kar kollarımda erimemeye başlamış,öylesine üşümüşüm de farketmemişim bile
Dur klişe sözü söyleyeyim,bunlar daha iyi günlerinAh ah olmaz mı benim de yangın var diye kaçasım var da işte ana yüreği
Gözümü korkuttunuzDur klişe sözü söyleyeyim,bunlar daha iyi günlerin
O günler meğer ne güzelmiş,ne tatlılarmış,şimdi ergenlik sorunları tek tekte gelmiyor,çifter çifter:))
Yapacak bir şey yok çocuk büyüdükçe derdi de büyüyor Allah acılarını göstermesinDur klişe sözü söyleyeyim,bunlar daha iyi günlerin
O günler meğer ne güzelmiş,ne tatlılarmış,şimdi ergenlik sorunları tek tekte gelmiyor,çifter çifter:))
Ne ara tükendiniz artık Allah aşkına. Daha üç aylık evlisiniz.üç ayda kaç üç konu açtınız. Bu adamın hiç mi olumlu bir yönü yok. Üç aya nasıl bütün olumsuzluklarını sıkıştırıp gösterebildi3 aylık evliyim. Sorsanız 30yıllık evli gibi. Ona da hak veriyorum işi yoğun sabah8de gidiyor akşam kaçta geleceği belli değil kendi işi.
Bu akşam arkadaşının düğününe katıldık. Geldik evde biraz sohbet ettik. Ben çay koydum bişeyler hazırım film izleriz diye düşündüm. Yarın Pazar tatil. Eşim o arada uyumus uyandırdım hiç oralı olmadı. Sonra sinirli bir şekilde “ ben ne zaman dinleniyorum, bünyem kaldırmıyor artık dinlenmek istiyorum dedi”.. bende sıkıldığımı birlikte sohbet muhabbet ederiz herseyin hazır olduğunu söyledim. Gözlerini kocaman açıp yüzüme “ ben uyucam “ dedi. Ağlaya ağlaya mutfağa geldim. Kendime bir bardak çay koydum sinirden peş peşe sigara içiyorum. Artık kendi kendime yetebilmeyi, ilgi sevgi beklememeyi istiyorum. İlgi şefkat gösteren şen şakrak olan hep benim. Bende tükeniyorum artık.
Amin canları sağolsun,bile bile lades dedik,varlıkları tatlı dertse yoklukları yara olurdu:)Yapacak bir şey yok çocuk büyüdükçe derdi de büyüyor Allah acılarını göstermesin
Ama kimi evrim geçiriyor miss,o nolacak:))Tamam haftaici olsa anlarim ama cumartesi, pazar insan gezer tozar. Dede gibi koltukta uyuklamaz.
Evlenmeden once bir miktar birlikte yasamak sart bence. Ben de enerjisi yuksek bir insanim, fiziksel olarak enerjisi olmayan bir erkek ilgimi cekmez. Haftasonu kisa tatile gitmek isterim mesela, usenen adamla yapamam.
Ben konu sahibini anladım aslında,ama stratejisi yanlış.Ne ara tükendiniz artık Allah aşkına. Daha üç aylık evlisiniz.üç ayda kaç üç konu açtınız. Bu adamın hiç mi olumlu bir yönü yok. Üç aya nasıl bütün olumsuzluklarını sıkıştırıp gösterebildi
Ama kimi evrim geçiriyor miss,o nolacak:))
@GangstaWalk mıydı sanki,eşi motorsiklet tepesinde gezerken kumandalı pijamalı dedeye dönüşmüş:))
Her erkeğin içinde bir dede saklıdır diyorum ben,er ya da geç gösterir kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?