İlgisiz eş

siz zaten önceki konuna anlattığna göre kavgalıydınız o sorunu halletinizmi, o yüzden böyle agresiftir belki

3 sayfa dert konusu açmışsın.
Önce anne baba
Sonra düğün telaşı
Geri kalan 2 sayfa da kv/ kp ve eş.

Hepte birbirine yakın konular. Neyse bu beni ilgilendirmez, ama adama biraz saygı göster, kendi işi imiş artı kendin söylüyorsun sabah sekiz'de gidiyor, akşam bilmem kaçta geliyor diye. El işinde çalışsa belki zaman ayırabilirdi, onu geçtim, evlenmeden de bu işte çalışıyordu, yeni birşey değil, biliyordun. Düğün sonrası acıkmışsın, git atıştır birşeyler, eşinle yemek zorunda değilsin. Ki adam zaten işten yorgun geliyor. Bir gününü de kendine ayırsa ne olur? Gelecek hafta telafi eder. Daha evleneli kaç ay olmuş, sana göre fazla ilgi göstermiyorsa, ayrıl, çocuk olmadan. Sonra olan çocuğa oluyor.

Neyse, sen bir sigara daha yak.

Ay tek basina güzel olmaz mı? Benimkiler uyusa da çay /kahve keyfi yapsam kafa dinlesem diyorum da işte pek olmuyor çok nadir :)
:)) Benimkiler küçükken kahve fincanını alıp kış günü dışarı kaçtığımı bilirim :)
o huzur öyle hoşuma gitmiş ki bahçedeki bankta oturup kalmışım,bakmıştım ince ince yağan kar kollarımda erimemeye başlamış,öylesine üşümüşüm de farketmemişim bile

Bence sende çalış erkekler evlenince yük biniyor omuzlarina bekarkenki gibi olmuyor is ve onun stresi daha fazla yoruyor bide suan hersey ateş pahasi boşver ilgisiz olsun yoğun çalışan erkek iyidir

Ah ah olmaz mı benim de yangın var diye kaçasım var da işte ana yüreği

ben o koca olsam o kadar sakin kalamazdım kocan robot değil insan.o kadar sıkılıyorsan gir bir işe çalış bak hem empati yaparsın hem sıkıntın geçer hem de eve 3-5 katkın olur.

Dur klişe sözü söyleyeyim,bunlar daha iyi günlerin
O günler meğer ne güzelmiş,ne tatlılarmış,şimdi ergenlik sorunları tek tekte gelmiyor,çifter çifter:))
Yapacak bir şey yok çocuk büyüdükçe derdi de büyüyor Allah acılarını göstermesin

Ne ara tükendiniz artık Allah aşkına. Daha üç aylık evlisiniz.üç ayda kaç üç konu açtınız. Bu adamın hiç mi olumlu bir yönü yok. Üç aya nasıl bütün olumsuzluklarını sıkıştırıp gösterebildi

Tamam haftaici olsa anlarim ama cumartesi, pazar insan gezer tozar. Dede gibi koltukta uyuklamaz.
Evlenmeden once bir miktar birlikte yasamak sart bence. Ben de enerjisi yuksek bir insanim, fiziksel olarak enerjisi olmayan bir erkek ilgimi cekmez. Haftasonu kisa tatile gitmek isterim mesela, usenen adamla yapamam.

Yapacak bir şey yok çocuk büyüdükçe derdi de büyüyor Allah acılarını göstermesin
Amin canları sağolsun,bile bile lades dedik,varlıkları tatlı dertse yoklukları yara olurdu:)
Güzel güzel bu günleri de güzel,kanka kanka sohbette güzel,mağaza mağaza sürünmekte:))

Ama kimi evrim geçiriyor miss,o nolacak:))
@GangstaWalk mıydı sanki,eşi motorsiklet tepesinde gezerken kumandalı pijamalı dedeye dönüşmüş:))
Her erkeğin içinde bir dede saklıdır diyorum ben,er ya da geç gösterir kendini

Ben konu sahibini anladım aslında,ama stratejisi yanlış.
O görücü usülü evlendi,belki yüzde otuz var elinde.
O bunu evlendikten sonra da olsa yükseltmek,tamamlamak, 80lere bari çıkarmak istiyor,ama adam düşünüyor ki ee tamam sevdikki evlendik,daha ne istiyor bu kadın?
Kadın çabalar,usanır,kabuğuna çekilir,adam bu defa noluyoruz yav olur,o başlar peşinde dolanmaya..
Pek değişmez bu hikaye.
Yoksa uyusun tabi,ama onu bekleyen,iki söz etmek isteyen eşini de düşünmeli...

O da cok kotuymus yahu, motorcu diye aliyorsun sonra dede cikiyor Haydi az bucuk himbil biri dedelesir soka girmezsin ama bu cok cok kotuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…