İlgisiz kayınaile 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet buradaki konuları okuyorum ve İnanın şükrediyorum

Sizin konularınızı okuyup şükredenler de var haberiniz olsun.

Eşinizden burada anlattığınız tarzda bir ilgi gördüğünüzü hiç sanmıyorum. Eşinden yeterli saygıyı sevgiyi gören insan durup durup ailesine sarmaz, onlardan ilgi dilenmez. Size kötü bir şey yaptıkları da yok çünkü.

Anlattıklarınız görüşmemek için komik ve anlamsız sebepler.

Ay konu sahibi resmen hayalimi yasiyorsun , hala sikayet ediyorsun. Ben bu gelinlerdeki kaynana duskunlugunu de anlamiyorm. Kendi aileniz yok mu, niye illa karsi taraftan ilgi sevgi bekliyorsunuz? Benim kaynananda oglu calisiyor diye surekli beni ariyor, canımı sıkıyor, darliyor. Keske aramasa, keske muhatap olmasak. Ne cok isterdim

Hiç üzülme boşver ilgilenmesini benim kayınaile bebeğim olduğunda bir yaşına gelecek 10 parmağı geçmez gördükleri.. Hele halaları 2 kez gördü uzakmıyız hayır yakın otururuz ama ben gelmem onlarda gelmez eşim knedi diyor boşver onlarla samimi olma sonra çok üzülürsün diyor... Diyeceğim o ki kimseyi kafaya takma... Bana gelecekleri zaman eşimi arayıp biz yoldayız 10 dakikaya oradayız derler... Bişey olsa onu ararlar bende söyledim beni arayın oğlunuz çalışan biri ben evdeyim müsait olurum olmam dedim resti çektim sen de öyle yap

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun

Gebelik hakkında ne konuşacaksınız mesela? Bir gebelik sağlıklı sorunsuz ilerliyorsa üzerine konuşacak ne olabilir yani?

Kadın tavsiye verse onu da dinlemezsiniz. 40 yıl öncenin gebelik süreci ve çocuk yetiştirme ve besleme mantığı şimdikinden çok farklı zaten.
Ee derdiniz ne o zaman?
"Öf 70 yaşındaki kayınvalidem de çok cahil, bana şunu yap bunu yap diyor, dünyadan haberi yok ihihi" şeklinde dedikodu yapabileceğiniz malzeme vermiyor diye bu kadar bozuluyorsunuz bence. Yoksa insan sevmediği, görmemek için saçma sapan bahaneler yarattığı biriyle neden gebelik sevinci ya da tavsiyeleri konuşmak istesin?

Kimseden beklentim yok gelinle telefonda gebelik hakkında konuşulması gerekirken ekonomi konuşan bi kayınvalide ah savunan üyeler fazlasıyla komiksiniz eşimde farkında siz hala kayınvalideyi savunun

eşiniz toparlamaya çalışıyorda siz niye dağıtmaya çalışıyorsunuz?
eski konunuzada yazmışım ama değişen birşey olmamış hala kayınaile ile evli gibi davranıyorsunuz.
yok kp aramadı. niye arasın mesela
yok kv ekonomi konuştu.

Şaka mısınız ya ,derdiniz yok dert arıyorsunuz .Aramasin işte ,tobe tobe ,bir yaşıma daha girdim.Ne yapmasını istiyorsun hamilesin diye her gün seni arayıp sorsun mu ya da seni mi yağlasın.Kadın kendi oğlunu ariyor iste ,dertsiz basina dert istiyorsun bence.Hayatimda en son dert edeceğim sey ,eşimin ailesinin ilgisizliği olur herhalde

Gereksiz beklenti sadece sizi üzer. Kadın hamileliğinizin nesini sorsun ki? Belki onlar da böyle şeyleri konuşmak ayıp geliyordur. Bende hamileyken çok sorulmasından haz etmiyorum mesela ama benim kv dem çocuğu ne zaman yaptığımıza kadar soruyor.

Öyle kimse yaşattığını yaşamadan ölmez eğer iyi niyetle yaklaşmış olsa insanoğlu elbet bi karşılığını bulur diye düşünüyorum
Ahahah ilahi çok komiksiniz gerçekten.
Şu insanlardaki tek tip düşünce yapısına hayranım böylece kendilerine göre hep haklı ve mükemmel oluyorlar.

Aaaaaaaaa yukarıdaki mesaji ,sizi hatırlamadan yazmıştım. Siz bu kafayla o çocuğu şiddetin icinde bırakıp, sonra da boşanacaksınız.Yahu bu kadınlar niye evlenince eş ailesinden durmadan beklentiye giriyor.Her şeyi istersiniz sonra onlarda sizden hakli olarak gelinlik isteyince kıyameti koparirsiniz.Hem pastam dursun hem karnım doysun.Es ailesi size her şeyi yapsın ama siz modern evlilik çatısında asla gelinlik yapmayın.Kadinin sizin borclarinizdan beli egrilmişti ,zavali kadin ,tabiki borçtan baska, paradan başka bir şey diyemez.Kadinda hal mi kalmış.Size söylüyorum evliliğinizin devam etme ihtimali çok ama çok zayif

Benim düşünemediklerimi yazmışsınız böyle konularda soğukkanlı olmak gerekir aslında haklısınız

Beklentim yok bana kalsa hiç görüşmemek yapmacık buluyorum bunu eşime de belirtiyorum ben aramıyorum beklemiyorum aramalarını arayıp çağrı atanlar onlar ...Bebek doğunca da sürekli gelmek isterler mi diye tedirgin oluyorum!!benim ailem yakın çevrem eşim bana yeterli ben onların eksikliklerini hissetmiyorum sürekli kendilerini hatırlatan onlar..Benimle ilgili tüm detayı oğluna soran da kayınvalide...bunlar beni rahatsız ediyor onları bi aile olarak görmüyorum...bana bu konuda yorum yapın sürekli altın ekonomi kayınvalidenin belinin bükülmesi falan değil..Eşime sürekli hala biz ne yapalım diye soruyorlar ben onların bi çöpünü dahi istemiyorum kocam benim karşımda mahçup bunu kendisi belirtiyor ...

Ay yok kadin sana evini de versin ,yok artık gerçekten!Onu bile dert etmişsin. Sen de inanılmaz bir terledilme korkusu oluşmuş çünkü adam bunu açıkça soyledi ,umrumda değilsin bitti dedi.Bunu yadsimak icin iki lafın birinde cok iyiyim diyorsun.Kusura bakma da esinin umrunda bile değilsin, cocuk icin geri adım attı.Adama ilaci da aldırdın, algıları kapandi.Benim esim bana bir kere boşanmak istiyorum desin ,sana yaptığı muameleyi yapsın, o iş biter.Aslinda boşanmak istemekte de haklıydı esin ama ne yapsin ki çocuk icin döndü adam.

Çocuk için dönen adam 2. Çocuğu da istiyor sürekli ilgili sevgi dolu ideal koca kolay kolay kimsenin bulamadığı ay burası kendi söylediklerine inanan savunan üyelerle dolu

Çok şükür derdim yok keşke hiç aramasalar boşuna dertleniyorum

Çocuk için dönen adam 2. Çocuğu da istiyor sürekli ilgili sevgi dolu ideal koca kolay kolay kimsenin bulamadığı ay burası kendi söylediklerine inanan savunan üyelerle dolu
Göreceğiz, hatırlarsın beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…