- Konu Sahibi karanfilla
-
Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Yetmezzzzzzz bir daha söyleEşim fazla ilgili hatta abarttı boyutta henüz doğmasa da biz bebeğimizi heyecanla bekliyoruzeşim çok ilgili kayınvalide kıskanç yeterli mi
Ailenin umurunda değilsiniz ama işte, istediğiniz kadar prensescilik oynayın. Eşiniz de sizin için ailesini görmüyorsa, müstehak yaşadığı herşey. Çok uygunsunuz birbirinize. Aşk dolu bir yuva maşallah.Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
şimdi şuraya evet kayınvalideniz çok kötü çok kıskanç çok ilgisiz çok kötü bir babanne adayı yazsam mutlu olacak mısınız?Eşim fazla ilgili hatta abarttı boyutta henüz doğmasa da biz bebeğimizi heyecanla bekliyoruzeşim çok ilgili kayınvalide kıskanç yeterli mi
Eşimde her seferinde onun için yaptıklarımdan verdiğim emeklerden dolayı teşekkür ediyor biliyor musunuz ..Kadın para basmiyorsa mecburen uzak kalacakher adım para demek zor valla size yaklaşmak. Ulaşılmazsiniz
Yazık, kayinvalide üzerinden kendini tatmin ediyor. Ama kadının umurunda değil.şimdi şuraya evet kayınvalideniz çok kötü çok kıskanç çok ilgisiz çok kötü bir babanne adayı yazsam mutlu olacak mısınız?
Bizim gibilere müstahakKoca dediğin, hamile karısını ititirp balkon camını kıracak, aldır o çocuğu diyecek.
Böyle olmayan kocam var demesin.
ya ben gerçekten anlayamiyorum bu hamilelik olayi neden bu kadar abartiliyor nedir yani doğuran ilk yada son kadınmısın.Kız olur mu sehzade doğuruyorlar yabide illa birşey taksınlar ben bebek doğuruyorum beni altına boğsunlar kafasında.
Demek ki bu ilgili eş konu sahibine anca cam çerceve indirerek katlanabilir oda bi bakima hakli napsın sürekli dır dır dır Allah koru yarabbi
Aile arayıp yalnızlığından bahsetmeyecek o vakit ilgi bekliyorsa önce ilgilenecekAilenin umurunda değilsiniz ama işte, istediğiniz kadar prensescilik oynayın. Eşiniz de sizin için ailesini görmüyorsa, müstehak yaşadığı herşey. Çok uygunsunuz birbirinize. Aşk dolu bir yuva maşallah.
Eşimde her seferinde onun için yaptıklarımdan verdiğim emeklerden dolayı teşekkür ediyor biliyor musunuz ..
pekiiiiAile arayıp yalnızlığından bahsetmeyecek o vakit ilgi bekliyorsa önce ilgilenecek
Kayınaile sana çeyrek de almıyor ilgi de göstermiyor kudurAile arayıp yalnızlığından bahsetmeyecek o vakit ilgi bekliyorsa önce ilgilenecek
Eşimde her seferinde onun için yaptıklarımdan verdiğim emeklerden dolayı teşekkür ediyor biliyor musunuz ..
Ee bunu da siz yazmissiniz. Sizin ruhsal problemleriniz olabilir mi acaba? Bir insan nasil hem biryere gitmemek icin bahaneler bulur hem de ayni yerden ve kisilerden davet bekler. Bu ne perhiz ne lahana tursusu!Şehir dışındalar gitmiyorum gelmiyorlar istemiyorum açıkçası hamileliği şuan için bahane editörüm zaten ona da söylüyorum aynı şehirde olsaydık ailenle boşanırdık netsürekli gidelim diyor şu ara ama oyalıyorum onu sen gidebilirsin desem de yalnız gitmiyor
Ay evet ne buyuk ask. Adam itmis vurmus cam pencere inmis, bina ayaga kalkmis, sizi anneye sikayet etmis, anne zorla ara bulmus flan. Cidden ne buyuk ask mutluluk ciddenHadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Oğlu uzak kalıyor kayınvalide kuduruyordur benceKayınaile sana çeyrek de almıyor ilgi de göstermiyor kudur
Bir çeyrek kapatır mi bu mesafeyi ?Aile arayıp yalnızlığından bahsetmeyecek o vakit ilgi bekliyorsa önce ilgilenecek
Yok bence çok memnundur halinden. 40 yaşındaki öfke kontrolu olmayan oğlunu alan birini bulmuş. Üstüne arıza gelininden de uzaklarda oturuyor. Daha ne olsunOğlu uzak kalıyor kayınvalide kuduruyordur bence
çok görmek istese kendiside gelir görürdu yada ilgi gosterirdi zaten gittiginizde oğlunada sizede.Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
Hadi eğlenelim kızlar prenses Eda’sında yaklaşmayan kayımvalide oğlunu göremiyor zor ama dimi işi ..Çünkü gidince oğlu da ilgi göremiyor o da herşeyin farkında..Biz aile olmayı seçtik seviyoruz birbirimizi bu şekilde yaklaşan kayınvalide sadece oğlundan uzaklaşıyor bunun farkında değil sizler eğer kayımvalideyseniz bu şekilde yaklaşmayın gelinlerinize uzak kalırsınız yalnızlaşırsınız
eşim evimizde ne yaşanırsa annesine telefonla anlatıyor şehir dışındalar sonra da gelip bana anlattıklarını annesinin yorumlarını bana anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?