Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mi diyosun off bilmiyorum yaa 3.5 aydır birlikteyiz biraz erken oldu sanki bu monotonlaşma normal karşılamak istemiyorum sonra sesim çıkmıyo diye istediği gibi at koşturcak zaman ayırmalı
öylede kızlar dün biraz tartıştık bu konuda çok sinirlendim trip yapıyosun diyo bana.dayanamadım yarın bu konuyu konuşalım dedim işim var dedi neymiş efenim kuzenleriyle buluşcakmışş gelde delirmee
oy oy senağlamasenağlama aynen benim sevgili hep bahane hep bahen bende 5 aydır birlikteyim çok ilgisizleşti bana karşı tamam her zaman aynı şiddetle gitmeyebilir ama 3,5 ayda çok erken değilmi
arkadaşım ne olur üzülme o seni sevmediğinden dolayı ilgisiz değildir , hem iş hem okul çok yoruluyordur o yüzden sabret ...benim sevgilim çalışıyor ve kpssye hazırlanıyor yoruluyor ben ise üniv.son sınıftayım ve benim de sınavlarım var ikimiz de birbirimize anlayış gösteriyoruz -göstermek zorundayız çünkü birbirimizi çok seviyoruz-.
Bence kenidini daha fazla üzme arkadaşım
saol canım ama napim kafama takıyorum evi işime çok yakın insan 2 dakka uğramaz mı