Kocanla siyaset mi tartışcaksın boşverEskiden ask her seyi cözer derdim ama bence denk olmalı.Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu lise terk hatta dısarıdan bitirmis liseyi bazi konularda cok farklı düsünüyoruz özellikle de siyasi olarak farkli görüslere sahibiz ben cok bilgiliyim o cahil demiyorum kesinlikle ama belli konularda uzun uzadıya konusamıyoruz yine gecinip gidiyoruz ama bir tercih hakkım olsa onunla bazi konularda uzun uzadıya konusabilmeyi cok isterdim.
Acele etmiyorum tabi önceliğim kariyer ama ailem biraz daha iyisini bulamazsın kafasında sanki. Zaten kariyerimi çöpe atmamAceleniz ne de hemen talip biriktirmeye başladınız? Sizin önce kariyer düşünmeniz gerek. Taaa küçük bir ilçeye yerleşme konuşmaları yaşınız için erken değil mi
ne okuyorsunuzAcele etmiyorum tabi önceliğim kariyer ama ailem biraz daha iyisini bulamazsın kafasında sanki. Zaten kariyerimi çöpe atmam
Şimdi baraj da kalktı mesela. Her yere üniversite açıldı. En kötü 2 yıllık okuyabilir insan istese
Uluslararası Ticaretne okuyorsunuz
2 sene online okuduk kalan 2 senede de zaten istediğim gibi birisi çıkmadı karşımaSon sinifmissiniz kaç senedir neden kendi okulunuzdan kimse denk gelmiyor da sadece lise mezunlari denk geliyor bir dusunmek lazim.
Ben kendi adima kendimden iyi yerlerde olan insanlara bakardim. O yuzden illa denklik diyemem. :)
ailen sana evde kalmış muamelesini neden yapıyor hayret. Aileler tam tersidir genelde. Yaşın kaçAcele etmiyorum tabi önceliğim kariyer ama ailem biraz daha iyisini bulamazsın kafasında sanki. Zaten kariyerimi çöpe atmam
Evet önemli hemde çok önemli.Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Son sınıfım. Karşıma çıkan adaylar genelde lise mezunu okumamış kişiler oluyor. Tabiki kucumsemiyorum. Ama duyduğum kadarıyla denklik önemli diyorlar. Mesela sanayide çalışan küçük şehirde yaşayan birisi evlendikten sonra yanıma gitmemi istiyor. Fakat benim okuduğum bölüm o şehirde iş bulmaya müsait değil. Emeklerimi de çöpe atmak istemiyorum. Gerçekten de eğitim denkliği önemli mi sizce?
22ailen sana evde kalmış muamelesini neden yapıyor hayret. Aileler tam tersidir genelde. Yaşın kaç
öncelikle daha öncede yAzdim denklik benim umrumda değil.
ama şunu anlamadım daha tanismadiginiz biri için bu kadar detaylı dusunmek niye?
önce bir tanışın bakalım belki hiç begenmiceksiniz
ya da belki aşırı begeneceksiniz hicbir şeyin önemi kalmayacak
önden bu kadar detaylı düşünmek niye
Kesinlikle çok önemli bunu asla gözardı etmeyinHerkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Son sınıfım. Karşıma çıkan adaylar genelde lise mezunu okumamış kişiler oluyor. Tabiki kucumsemiyorum. Ama duyduğum kadarıyla denklik önemli diyorlar. Mesela sanayide çalışan küçük şehirde yaşayan birisi evlendikten sonra yanıma gitmemi istiyor. Fakat benim okuduğum bölüm o şehirde iş bulmaya müsait değil. Emeklerimi de çöpe atmak istemiyorum. Gerçekten de eğitim denkliği önemli mi sizce?
o kısım bambaşka bir konu,Bence tanismasin latte ya, gencecik kız kendisini görücü usulü isteyen memlekete gelsin burada yaşasın kafasında birine hiç vakit bile ayırmasın. Kızcağız şu an okuyor, ailesi bundan iyisini bulamazsın filan diyormuş bu yaşta evde kalmış gibi. Festivalde tiyatroda barda kafede dağcılık kulübünde lise mezunu biriyle tanışıp aşık olsa sevgili olsa çok normal ama bence bu kişiyle tanismasin yani fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?