İlişkide fikirler

Bence olmaz.
Bizim aile ve sülale tamamen açık.
Içki içen var.Ben hariç herkes içiyor.
Ben içki içmeyi sevmiyorum.
Başım açık görüşlerim geleneksel değil.
Ona rağmen içki içmiyorum diye arada takılırlar.
Sarhoş edici maddelerden hoşlanmıyorum.Bilmelerine rağmen hadi çikolataveturkkahvesi bir kadeh ne olacak derler.
Mesela bir türkü bara gideriz.Herkes bira veya şarap içer.Ben alkolsüz meyve kokteyli söylerim şaka yaparlar.
Niyetleri kötü değil ama genede takılma oluyor.
Size çok daha ciddisi olur.
Bir kere kendinizi rahat hissetmezsiniz.
Bu arada bana sadece içki konusunda takılırlar.
Dünya görüşümüz, siyasi görüşümüz, yaşama bakış şeklimiz tamamen aynı.
Kısaca tüm yaşam görüşümüz aynı olmasına rağmen arada şaka yollu takılmalar oluyor.Sizde yaşam görüşü de uymayacak. Çoğu şey uyumsuz olacak.
Yani olmaz.Diyelim evlendiniz ikinizde belki sıkıntı çıkmaz ama ileride çocuk olunca çıkar.
Burada bir konu vardı.Evlenince kapanmış bir kadın.
Kızı oluyor baleye göndermek istiyor aile tamamen muhafazakar babaanne asla gönderemezsin diye anında tepki koymuştu.
Bunun gibi çok olay olur..

Kendi çevrenizden biri daha iyi olur bence..

Son düzenleme:
Mesajım iki kez gönderilmiş bir ara netim kesilmişti..

Yok sen gömdün demedim, gelen geçen aslana giydirmiş.

E ben ikizler burcu olarak böyleyim zaten, kişiliğimden, sevdiğim şeylerden, yapacaklarımdan ödün vermem. Burçla değil kişilikle alakalı bence o.

İki taraf da birbirine uyamaz, ileride sorun olur diyeyim o zaman. Konu sahibi alkol sebebi ile rahatsız olur, karşı taraf da türban sebebi ile. Ama konu sahibi bence bir bakın deneyin, hemen silip atmayın.

Yok sen gömdün demedim, gelen geçen aslana giydirmiş.

E ben ikizler burcu olarak böyleyim zaten, kişiliğimden, sevdiğim şeylerden, yapacaklarımdan ödün vermem. Burçla değil kişilikle alakalı bence o.
bosver sen aslana giydirenleri :) herkes herkesi oldugu gibi kabul etmeli hayatta , o zaman kimse mutsuz olmaz .

konu sahibi oldugu gibi kabul edebilcekseniz eger hayat sizin . Ama olmaz ikinizden birsey. tutturamazsiniz bence ,

Tesekkur ederim bilgilendirme icin
Ben burada acilan es ailesi konularindan cikarim yaparak evde de takildigini dusunmustum acikcasi

Benim babam da aslandir , dedigim dediktir ama cok sekerdir ❤

Dedim ya çok anlamam, astrolojiye ilgim yok. Benim eşimin de keskin fikirleri var çoğu zaman, burcundan kaynaklandığını düşünmemiştim. Ama ben idare etmenin, fikrini değiştirmenin ya da rotasını birazcık da olsa kırmanın yolunu buldum sanırım. İlk başta uğraşmayıp ne derse he diyordum. Baktım olmuyor ben kendi zevkimde, fikrimden ödün veriyorum biraz diş göstererek biraz güzellikle ikna etmeye başladım. Geçen hediye alırken 2 saat oyalandık bu yüzden benim dediğim senin dediğin diye. Ben kazandım ama

Gayet detayli oldu , tesekkur ederim

Yaslaninca baya yumusuyorlar
Babam simdi annem ne derse onu yapiyor , gencken inatlasirlardi yada benim dedigim olsun derdi ama simdi kedi yavrusuna dondu

İnsanlarin burclari karakterlerinde etkili ama akil denen birsey de var , karakterimizdeki sivrilikleri yontmak bizim elimizde
Benim de esim ikizler , ama kendisini biliyor ve cok mucadele ediyor keskin taraflariyla
Bazej yine cikti ikinci karakterin ortaya derim hemen susar anlar hatasini

arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen .

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bunları kaldırabileceğimi düşünmüyorm.

başlayan bir ilişki yok zaten tanışma aşamasındayız

Sorunlu bir birliktelik olur, yaşam tarzlarınız uymuyor çünkü
Tut ki evlendiniz ; siz evinizde ibadet ediyorsunuz o içki içiyor, tatile gideceksiniz ; siz kadın-erkek ayrı havuza ya da denize girilen bir otel bakacaksınız o birlikte girilen bir yer isteyecek, örnekler böyle çoğaltılabilir. Zamanla değişmez böyle şeyler, eşimin iş arkadaşı bir kadın var, aynı bu şekilde bir evlilik yapmış, 32 yaşında iki çocukla boşandı çünkü uzlaşamadılar.

bende o adam gibiyim ve tesettürlü biriyle anlaşamazdım zaten alkol içen biriyle nasıl anlaşcaksınız yol yakından dönnn

Alkol ve tesettür hic uyumlu degil .. ben olumsuz gördüm .. bu ilerde basinizi agritir
Alkol ve tesettür hic uyumlu degil .. ben olumsuz gördüm .. bu ilerde basinizi agritir
Uzak dur yasam tarzi sana uygun degil
İcki ile ilgili hadislere bir bakin.

Sonra tekrar dusunun.

Bence yol yakınken vazgecin
bende öyle düşünüyorum

zaten o yüzden konu açtım ama konuyu başka yere çekmişler anlamadım

gördüğüm kadarıyla bizim tüm konularda görüşlerimiz farklı

Ahaha, kedi yavrusuna dönmüş halini görebilecek miyim acaba

İkizler bence güzel bi burç. Her dakika farklı karakterler sahneleyerek eğlendiriyoruz karşımızdaki insanı.

gördüğüm kadarıyla bizim tüm konularda görüşlerimiz farklı
Tüm konularda görüşleriniz farklıysa hiç sürdürmeyin bile görüşmeyi.

Adam için muhtemelen siz şu an merak uyandırıcısınız yaşam tarzınızla, merakı hevesi azalınca sıkıntılar başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…