Aynen öyle :)Kısacası nikah düşüyorsa yani evlenebileceğiniz biriyse takıyosunuz değilse takmıyosunuz. Doğru anladım di mi?
Gömmedim kuzum bende aslanim gercek bu , sana uyumlu gelebilir ama genelde canimiz isterse uyariz :) yani kendi kisiligimizin karakterimizin özelliklerini birisi icin degistirmeyiz biz aslanlar , neysek oyuz yani ne bir eksik ne bir fazla :) konu sahibi tanistigi kisinin cok otoriter olmasindan dem vurmus ya o otoriterlik öyle kalacak yani diyorum :)
Benim beyim de aslan, egosunu sevdiğim...
Niye bu kadar gömdünüz ki bence çok uyumlu insanlar aslan burçları. Hiç de anlamam burçtan astrolojiden.
İki taraf da birbirine uyamaz, ileride sorun olur diyeyim o zaman. Konu sahibi alkol sebebi ile rahatsız olur, karşı taraf da türban sebebi ile. Ama konu sahibi bence bir bakın deneyin, hemen silip atmayın.Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum tartışmak için değil. Nasıl sorun olmayacağını düşünüyorsunuz? Mesela ben hiç meyhanede barda türbanlı kadın görmedim. Yemeğe çıktıklarında adam bir kadeh rakı içmek isteyecek alkollü mekana gitmek isteyecek kadın gidecek mi oraya? Ya da eve yemeğe arkadaşları geldiğinde bu kadın içki sofrası hazırlamaktan hoşlanacak mı? Adam tesettürden bihaber, dini ritüellere katılmak istemeyecek muhtemelen nasıl aşacaklar bu durumu? Aileler birbirinden farklı belli ki nasıl kabullenecekler? Yarın öbür gün çocuk sahibi olduklarında kimin kurallarına göre yetiştirecekler?
bosver sen aslana giydirenleri :) herkes herkesi oldugu gibi kabul etmeli hayatta , o zaman kimse mutsuz olmaz .Yok sen gömdün demedim, gelen geçen aslana giydirmiş.
E ben ikizler burcu olarak böyleyim zaten, kişiliğimden, sevdiğim şeylerden, yapacaklarımdan ödün vermem. Burçla değil kişilikle alakalı bence o.
Tesekkur ederim bilgilendirme icinÇekirdek ailemizin yanındayken takmıyoruz yani baba abi kardeş, genişletirsek amca dayı dede. Eve her gelen bireyin yanına kapalı çıkma zorunluluğu yok yani kadınlar arasında zaten bi sakıncası yok inanışımıza göre. Onun haricinde takıyoruz evet :)
Benim babam da aslandir , dedigim dediktir ama cok sekerdir ❤
Gayet detayli oldu , tesekkur ederimYalnizken tabiki takmiyorum :) Islama gore mesela mahrem kişiler vardır, namahrem kisiler vardır. Bu da su demek nikah yapabilecegin kisiler (namahrem), yapamayaacagin (mahrem) baba, kardes, dayi, amca, dede, dedenin babasi, kayinpeder.. Bunlarla nikah yapmak haramdir mumkun degil. O yuzden tesettur zorunlulugu yok. Ama diyelim ki eve kuzenin geldi, takmak zorundasin cünkü nikahlanabilirsin o kisiyle Islama gore, namahremdir cünkü :)
Yaslaninca baya yumusuyorlarDedim ya çok anlamam, astrolojiye ilgim yok. Benim eşimin de keskin fikirleri var çoğu zaman, burcundan kaynaklandığını düşünmemiştim. Ama ben idare etmenin, fikrini değiştirmenin ya da rotasını birazcık da olsa kırmanın yolunu buldum sanırım. İlk başta uğraşmayıp ne derse he diyordum. Baktım olmuyor ben kendi zevkimde, fikrimden ödün veriyorum biraz diş göstererek biraz güzellikle ikna etmeye başladım. Geçen hediye alırken 2 saat oyalandık bu yüzden benim dediğim senin dediğin diye. Ben kazandım ama
bende bunları kaldırabileceğimi düşünmüyorm.siz ola ki ciddi düsündügünüzde icki sokabilcekmisiniz ortak evinize , hafta sonlari evde meze yapabilcekmisiniz mesela ? yada arkadaslarinizla disari ciktiginizda ickili ortamlara dert etmeden girebilcekmisiniz ?
+1
+100
ayrica Aslan burcu degismez , birlikte olduklarimiz ya bizi böyle kabul eder ya eninde sonunda bize benzer
Herkese merhaba,
bir konuda fikirleriniz almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler .
geçen hafta arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. (ben 28 o 35 yaşında ) . tanışma aşamasında herşey güzel beni çok beğendiğini , kafa yapılarımızın uyuşacağını , beni yakından tanımayı çok istediğini söyledi. bende onu aynı şekilde beğendim elektrik aldım.
Durum şöyle ki ben tesettürlüyüm kendisi daha önce hiç tesettürlü biriyle görüşmemiş tanışmamış ,ailesi ve çevresinde de tesesettürlü yokmuş. sıklıkla alkol kullanıyormuş. hatta ilk başta tesettürlüyüm diye bi ön yargısı da olmuş ama beni görünce konuşunca o ön yarıgısını kırmak istemiş .
mesela görüntülü konuşurken başımı kapatarak konuşmamı , evde fotoğraf atarken başımı kapatıp fotoğraf çekmemi filan çok yadırgadı garip geldi ona . resmen şaşırdı bende şaşırmasına şaşırdım :)
ikinci konu ise sanırım aslan burcu olmasından ve de yüksek konumda bir işte çalışıyor olmasından kaynaklı hep böyle bir benim kararlarım benim düşüncelerim benim isteklerim modunda . her dediğinin yapılmasına , istediği şeyin anında olmasına alışmış gibi geldi bana bilmiyorum . Bunu ona söylediğimde yanlış düşündüğümü sadece yapı olarak biraz otoriter göründüğünü ama zamanla bunu kırabileceğini söylüyor.
tesettür konusuna ön yargılı yaklaşması ,yaşam tarzı filan uyuşmayacağımızı düşündürüyor. sorum ise şimdilik herşey güzel fakat ilerledikçe sorun yaşar mıyım . yakından tanımalı mıyım ? ne yapmalıyım ?
Alkol ve tesettür hic uyumlu degil .. ben olumsuz gördüm .. bu ilerde basinizi agritir
Alkol ve tesettür hic uyumlu degil .. ben olumsuz gördüm .. bu ilerde basinizi agritir
Uzak dur yasam tarzi sana uygun degil
bende öyle düşünüyorumİcki ile ilgili hadislere bir bakin.
Sonra tekrar dusunun.
Bence yol yakınken vazgecin
gördüğüm kadarıyla bizim tüm konularda görüşlerimiz farklıBence olmaz.
Bizim aile ve sülale tamamen açık.
Içki içen var.Ben hariç herkes içiyor.
Ben içki içmeyi sevmiyorum.
Başım açık görüşlerim geleneksel değil.
Ona rağmen içki içmiyorum diye arada takılırlar.
Sarhoş edici maddelerden hoşlanmıyorum.Bilmelerine rağmen hadi çikolataveturkkahvesi bir kadeh ne olacak derler.
Mesela bir türkü bara gideriz.Herkes bira veya şarap içer.Ben alkolsüz meyve kokteyli söylerim şaka yaparlar.
Niyetleri kötü değil ama genede takılma oluyor.
Size çok daha ciddisi olur.
Bir kere kendinizi rahat hissetmezsiniz.
Bu arada bana sadece içki konusunda takılırlar.
Dünya görüşümüz, siyasi görüşümüz, yaşama bakış şeklimiz tamamen aynı.
Kısaca tüm yaşam görüşümüz aynı olmasına rağmen arada şaka yollu takılmalar oluyor.Sizde yaşam görüşü de uymayacak. Çoğu şey uyumsuz olacak.
Yani olmaz.Diyelim evlendiniz ikinizde belki sıkıntı çıkmaz ama ileride çocuk olunca çıkar.
Burada bir konu vardı.Evlenince kapanmış bir kadın.
Kızı oluyor baleye göndermek istiyor aile tamamen muhafazakar babaanne asla gönderemezsin diye anında tepki koymuştu.
Bunun gibi çok olay olur..
Kendi çevrenizden biri daha iyi olur bence..
Yaslaninca baya yumusuyorlar
Babam simdi annem ne derse onu yapiyor , gencken inatlasirlardi yada benim dedigim olsun derdi ama simdi kedi yavrusuna dondu
İnsanlarin burclari karakterlerinde etkili ama akil denen birsey de var , karakterimizdeki sivrilikleri yontmak bizim elimizde
Benim de esim ikizler , ama kendisini biliyor ve cok mucadele ediyor keskin taraflariyla
Bazej yine cikti ikinci karakterin ortaya derim hemen susar anlar hatasini
Yaslaninca baya yumusuyorlar
Ahaha, kedi yavrusuna dönmüş halini görebilecek miyim acaba
Tüm konularda görüşleriniz farklıysa hiç sürdürmeyin bile görüşmeyi.gördüğüm kadarıyla bizim tüm konularda görüşlerimiz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?