İlişkide fikirler

korkarım ki öyle şu an bilmediği bir durum var diye ilgisini çekiyor .

İlişkiniz ilerlemeden yollarınizi ayırın bence. Yaşam tarzınız uymuyor. Burada arkadaşlar da belirtmiş. Ben tesetturluyum alkol alan birini tercih etmem. Eşim ilahiyat mezunu ailesi muhafazakar başı açık biriyle evlenmezdi mesela. Davul bile dengi dengine. Aranızda çekim olması anlaşıyor olmanız bunları değiştirmez.

korkarım ki öyle şu an bilmediği bir durum var diye ilgisini çekiyor .
Bu şey gibi, hani doğu-uzakdoğu kültürü nasıl daha batılı insanlara mistik, egzotik gelir, öğrenmeye çalışır ya o hesap.
Örneğin Hindistan'daki bilmediği yaşam tarzı adama ilgi çekici gelir, öğrenmek ister ama içine girince o yaşam onu sıkar çıkar gider.
Ben öyle olduğunu düşünüyorum.

Zira bu kadar temelden farklı görüşler normalde insanı iter yani.

Bu iliski yurumez, cok zor. Ancak nasil olabilir,siz onun yasam sekline atiyorum alkol almasina vs karismayacaksaniz, ya da ne bileyim bir aile yemegi olur alkollu bir masadir, bu sizin icin sorun degilse,o da ayni sekilde sizin yasam tarziniza mudahale etmeyecekse belki olabilirligi var. Ama soyle konular da okuduk burda, esim tesetturluyum diye beni filanca yere goturmuyor gibi. Bilemedim. Yine de zor.

bende uymadığımızı düşünüyorum. bir ilişki yok zaten henüz

neden saçı kapalılar çokmu iyi? iyiki eşiniz gibi insanlar karşıma çıkmıyor.. bir bez parçasıyla insanları yadırgayanlar.. esaret içinde yaşayıp özgür insanları istemeyin siz davul dengi dengine aynen eşinizi anca evde oturan amaçsız ama ağzından allah düşmeyen kadınlar ister

evet
evet değil mi ?

ön yargılı davranmamaya çalıştım vs demesinden belli sanırım merak uyandırdığı

zaten ilerledikçe istediğimiz şeylerin bambaşka olduğunu oda görecek

İlgisinin sebebi fantazik meseleler bile olabilir şu durumda bence.

Tesekkur ederim bilgilendirme icin
Ben burada acilan es ailesi konularindan cikarim yaparak evde de takildigini dusunmustum acikcasi
Doğrudur insan görmediği şeyi bilemiyor kafasında oturtamıyor haliyle :) Eş tarafından kayınpeder de babayla eş değerdir ama erkek kardeşler aynı değil tabii. O yüzden eş ailesi konularında kapalı durma zorunluluğu var gibi oluyor olabilir. Rica ederim ve de^^

Tabiki gaybı Rabbim bilir en doğrusunu ama fikren ve hayat yasam tarzı bakış acısı olarak uymuyorsanız ilerde gercekten sorunlar olur hemde sürekli ben bilirim havasında inan zor olur neler neler çıkar yinede kalbin bilir Allah gönlüne kalbine göre versin canım bide bu burçla alakası pek yok benim exde akrep ve iyi konumdaydı oda hayatı kendi çabalayarak ögrenerek 17 yasında baba sehit olunca hem anne hem kız kardese sahip çıkarak hayatı ögrenmis bi yerlere gelmiş ben bilirim derdi fakat bu boyutta degildi amma vekalin fakat iste ortalıgı bozanlar yuzunden bide üstüne kıskanclıgı çekemedim daha fazla.. sizdeki durumlar nasil bilemem daha iyisini sen bilirsin..

evet

evet değil mi ?

ön yargılı davranmamaya çalıştım vs demesinden belli sanırım merak uyandırdığı

zaten ilerledikçe istediğimiz şeylerin bambaşka olduğunu oda görecek
Benim o görüştüğüm muhafazakar adamla da değişik bir muhabbetimiz olmuştu. Yani onun için de ben keşfedilmeyi bekleyen topraklar gibiydim muhtemelen.

Şimdi mesela ben he desem biz ilişkiye başlasak üçüncü gün birbirimize girer bitirirdik muhtemelen.

İlgisinin sebebi fantazik meseleler bile olabilir şu durumda bence.
Olabilir valla her şey mümkün.

Emin ol hayat tarzın bakıs acin bi olsada bazen olmuyo ki bide düsüncelerin senin basını konusurken kapatman onun alkol kullanmasi ben bilirim edasi zorlanırsın zamanla cünkü belli yasa kadar seninde bi hayatın düsüncelerin vardi uyum olmazsa olmuyo maaleseff

evet nerdeyse hiç ortak noktamız olmazmış gibi geliyor.
o tavrını bende anlamadım ezmeye çalışıyor desem bende ondan aşağı kalır bir durumda değilim gereksiz bir gizemli bilmiş haller

o tavrını bende anlamadım ezmeye çalışıyor desem bende ondan aşağı kalır bir durumda değilim gereksiz bir gizemli haller
Canım benim bide benim dikkatimi adamin ya bi deniyeyim düsüncesi bana bi acayip geldi sanki hani hiç sevmedin bi seyi sırf denemek olsun adina yapar gibi.. sanki yeni topraklar yeni yerler kesfeder gibi sanırım cevresindekilere göre yada buzamana kadar edindiği arkadaslıklardan farklı oldugun içinde cezbetmis olabilirsin

o tavrını bende anlamadım ezmeye çalışıyor desem bende ondan aşağı kalır bir durumda değilim gereksiz bir gizemli bilmiş haller
İste biz o gereksiz gizemli hallere EGO DİYORUZ birazda egosunu mu tatmin etmek istiyo acaba tabiki kişiyle görüsen sensin benim yorumum sadece fikir yurutmek olur kalbin sezgilerin ne diyor onu hisset önce

evet bir arkadaşta bunu yazmış. olabilir ilgisini çekiyordur belki

İste biz o gereksiz gizemli hallere EGO DİYORUZ birazda egosunu mu tatmin etmek istiyo acaba tabiki kişiyle görüsen sensin benim yorumum sadece fikir yurutmek olur kalbin sezgilerin ne diyor onu hisset önce
bilmiyorum ki söylediğim zaman yanlış düşünüyorsun diyor egolu biri değilim diyor

Sizin gibi, kendisi gibi olamayan insanlar için ağzına gelen herşeyi söyleyen insanlar, yok olup gitseler keşke şu yeryüzünden..

Kalbinizin kötülüğü sözlerinize yansıyor her zamanki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…