- 1 Ocak 2022
- 5.097
- 19.249
- 198
Adam evlenmek istiyor sizin gibi ama sadece evlenmek adı Ayşe Fatma fark etmiyor yani özel ve önemli değilsiniz hedefe giden araçsınız bunu iyice idrak edince bakış açınız değişir...Evlenmek istiyorum evet ama sevgili iken bu kadar ilgisiz olan bir adamın evlenince daha da kötü olması beni çok korkutuyor
Tabi ki daha kötü olacak. Bunun acabası yok. Ama evlenmek için evlenirken karşıdaki adamdan ilgi beklemek de anlamsız. Sizin için de adamın kim olduğu önemli değil belli ki. Hedefiniz evlenmek. Ortak hedefe doğru beklentilerinizi azaltıp yürümelisiniz şu durumda.Evlenmek istiyorum evet ama sevgili iken bu kadar ilgisiz olan bir adamın evlenince daha da kötü olması beni çok korkutuyor
Soruma cevap bile vermemişsin. Adamı seviyor musun, sevmiyor musun? Yoksa mantığına yattığı için mi berabersin?Konu çiçek değil ben karşımdakinden kolayca yapabileceği şeyler talep ediyorum ki talep etmem dahi gerekmeyen şeyler bunlar ve bu önemsenmiyor dikkate alınmıyor
Bence mantık olarak birlikte adamdan asla keyif almıyor. O yüzden de his olarak kendisini rahatsız hissediyorYa ben şunu merak ediyorum. Birlikte keyifle ortak vakit geçiriyor musunu. Hevesle yürüyüş yapma kahve içme olsun sinemaya gitme
Adamı sevmiyorsunuz. Belki alacağı çiçek hediye vs mutlu eder diye düşünüyorsunuz o da olmuyor. Heyecan ve sevgi hissetmediğiniz ilişkiden ayrılın.Ortalama 10 aydır bir ilişkinin içindeyim en başından ciddi bir şekilde başladık daha doğrusu karşımdaki insan yaş olarak benden büyük ve evlenmek istiyor ilişkinin başında da bunu bana söyledi ben de bu isteğini mantıklı buldum o 31 ben 25 yaşındayım , açık konuşmak gerekirse hiç mutlu değilim sebebi de karşındakinin bana hiç sürpriz yapmaması bir çiçek dahi almaması hiç cimri biri değil her yere gideriz her şeyi öder konu bu değil yani gün içinde devamlı iletişimdeyiz ama bir şeyler oturmuyor bende kendimi mutlu hissetmiyorum defalarca kez en azından bir çiçek al bana dememe rağmen boş isteklerim olduğunu söyledi ben de olay çıkardım. Genel olarak bulunduğum ilişkide yan rolde gibi hissediyorum kendimi isteklerimin ciddiye alınmadığını düşünüyorum Erkek arkadaşım gerçekten çok iyi biri ama ben o ilk yoğun duyguları hissetmiyorum ve çok mutsuzum
Size bir ciçek için boş isteklerin var diyen biri nasıl iyi bir insan oluyor yahu. Bu sitedeyi bir iyi bir insan bir de iyi bir baba diyenlerin neye dayandığını anlamıyorum. Beni döver ama iyi bir baba diyen mı ararsiniz boş boş isteklerin var diyip iyininsan olan erkek mi. Ben arkadaşıma demem boş isteklerin var diye. Enteresan cidden. Bazen diyorum bazı insanlar cidden iyi insan görmemiş olabilir mi çıtaları çok aşağıdaOrtalama 10 aydır bir ilişkinin içindeyim en başından ciddi bir şekilde başladık daha doğrusu karşımdaki insan yaş olarak benden büyük ve evlenmek istiyor ilişkinin başında da bunu bana söyledi ben de bu isteğini mantıklı buldum o 31 ben 25 yaşındayım , açık konuşmak gerekirse hiç mutlu değilim sebebi de karşındakinin bana hiç sürpriz yapmaması bir çiçek dahi almaması hiç cimri biri değil her yere gideriz her şeyi öder konu bu değil yani gün içinde devamlı iletişimdeyiz ama bir şeyler oturmuyor bende kendimi mutlu hissetmiyorum defalarca kez en azından bir çiçek al bana dememe rağmen boş isteklerim olduğunu söyledi ben de olay çıkardım. Genel olarak bulunduğum ilişkide yan rolde gibi hissediyorum kendimi isteklerimin ciddiye alınmadığını düşünüyorum Erkek arkadaşım gerçekten çok iyi biri ama ben o ilk yoğun duyguları hissetmiyorum ve çok mutsuzum
Kendime itiraf edemediğim şeyleri söylediniz , eğitimli maddi durumu çevresi tarafından sevilen çok yakışıklı biri gerçek anlamda dışardayken de bir bakan bir daha bakıyor çocuğa mantıklı biri yani sizin de dediğiniz gibi ama mutlu değilimBence mantık olarak birlikte adamdan asla keyif almıyor. O yüzden de his olarak kendisini rahatsız hissediyor
bırak daha cok gençsin senin isteklerine uyan bir cok insan bukursunnOrtalama 10 aydır bir ilişkinin içindeyim en başından ciddi bir şekilde başladık daha doğrusu karşımdaki insan yaş olarak benden büyük ve evlenmek istiyor ilişkinin başında da bunu bana söyledi ben de bu isteğini mantıklı buldum o 31 ben 25 yaşındayım , açık konuşmak gerekirse hiç mutlu değilim sebebi de karşındakinin bana hiç sürpriz yapmaması bir çiçek dahi almaması hiç cimri biri değil her yere gideriz her şeyi öder konu bu değil yani gün içinde devamlı iletişimdeyiz ama bir şeyler oturmuyor bende kendimi mutlu hissetmiyorum defalarca kez en azından bir çiçek al bana dememe rağmen boş isteklerim olduğunu söyledi ben de olay çıkardım. Genel olarak bulunduğum ilişkide yan rolde gibi hissediyorum kendimi isteklerimin ciddiye alınmadığını düşünüyorum Erkek arkadaşım gerçekten çok iyi biri ama ben o ilk yoğun duyguları hissetmiyorum ve çok mutsuzum
Bugün konuları okurken aynısını düşündüm. Kocam beni aldattı ama normalde çok iyi biri çok iyi bir eş diyor meselaSize bir ciçek için boş isteklerin var diyen biri nasıl iyi bir insan oluyor yahu. Bu sitedeyi bir iyi bir insan bir de iyi bir baba diyenlerin neye dayandığını anlamıyorum. Beni döver ama iyi bir baba diyen mı ararsiniz boş boş isteklerin var diyip iyininsan olan erkek mi. Ben arkadaşıma demem boş isteklerin var diye. Enteresan cidden. Bazen diyorum bazı insanlar cidden iyi insan görmemiş olabilir mi çıtaları çok aşağıda
Bence çiçekten önce seviyor musunuz ona karar verin bazı erkekler evet çiçek vs şeyleri çok önemsemiyor ama dile getirdiyseniz bir kere bile almadıysa biraz önemsiz davranmış. Ama seviyorsanız bu tarz konular çok problem olmaz.Ortalama 10 aydır bir ilişkinin içindeyim en başından ciddi bir şekilde başladık daha doğrusu karşımdaki insan yaş olarak benden büyük ve evlenmek istiyor ilişkinin başında da bunu bana söyledi ben de bu isteğini mantıklı buldum o 31 ben 25 yaşındayım , açık konuşmak gerekirse hiç mutlu değilim sebebi de karşındakinin bana hiç sürpriz yapmaması bir çiçek dahi almaması hiç cimri biri değil her yere gideriz her şeyi öder konu bu değil yani gün içinde devamlı iletişimdeyiz ama bir şeyler oturmuyor bende kendimi mutlu hissetmiyorum defalarca kez en azından bir çiçek al bana dememe rağmen boş isteklerim olduğunu söyledi ben de olay çıkardım. Genel olarak bulunduğum ilişkide yan rolde gibi hissediyorum kendimi isteklerimin ciddiye alınmadığını düşünüyorum Erkek arkadaşım gerçekten çok iyi biri ama ben o ilk yoğun duyguları hissetmiyorum ve çok mutsuzum
her ne kadar olumlu yönü olsa da sana ait olmadığını hissediyorsun çiçekte alsa, dünyayı ayaklarının altına serse başka bir şeyi batacak. Çünkü siz mantık birlikteliği yaşayabilecek bir ruh taşımıyorsunuz.Kendime itiraf edemediğim şeyleri söylediniz , eğitimli maddi durumu çevresi tarafından sevilen çok yakışıklı biri gerçek anlamda dışardayken de bir bakan bir daha bakıyor çocuğa mantıklı biri yani sizin de dediğiniz gibi ama mutlu değilim
Evlenmek istiyorum evet ama sevgili iken bu kadar ilgisiz olan bir adamın evlenince daha da kötü olması beni çok korkutuyor
Konu çiçek değil ben karşımdakinden kolayca yapabileceği şeyler talep ediyorum ki talep etmem dahi gerekmeyen şeyler bunlar ve bu önemsenmiyor dikkate alınmıyor
Sebebi ne olursa olsun, mutlu değilsen ayrılmalısın. Hiçbir şey senden değerli değil…Ortalama 10 aydır bir ilişkinin içindeyim en başından ciddi bir şekilde başladık daha doğrusu karşımdaki insan yaş olarak benden büyük ve evlenmek istiyor ilişkinin başında da bunu bana söyledi ben de bu isteğini mantıklı buldum o 31 ben 25 yaşındayım , açık konuşmak gerekirse hiç mutlu değilim sebebi de karşındakinin bana hiç sürpriz yapmaması bir çiçek dahi almaması hiç cimri biri değil her yere gideriz her şeyi öder konu bu değil yani gün içinde devamlı iletişimdeyiz ama bir şeyler oturmuyor bende kendimi mutlu hissetmiyorum defalarca kez en azından bir çiçek al bana dememe rağmen boş isteklerim olduğunu söyledi ben de olay çıkardım. Genel olarak bulunduğum ilişkide yan rolde gibi hissediyorum kendimi isteklerimin ciddiye alınmadığını düşünüyorum Erkek arkadaşım gerçekten çok iyi biri ama ben o ilk yoğun duyguları hissetmiyorum ve çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?