İlişkim hakkında tavsiye istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi alex76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlenmek istiyorum evet ama sevgili iken bu kadar ilgisiz olan bir adamın evlenince daha da kötü olması beni çok korkutuyor
Adam evlenmek istiyor sizin gibi ama sadece evlenmek adı Ayşe Fatma fark etmiyor yani özel ve önemli değilsiniz hedefe giden araçsınız bunu iyice idrak edince bakış açınız değişir...

Evlenmek için evlenilmez İyi biri diye evlenilmez Çocuk için evlenilmez Para için evlenilmez Elalem için evlenilmez Bana baksın diye evlenilmez Mantık sevgi uyum varsa her manada kişinin büyük defolari yoksa öfke alkol sorunu şiddet kumar aldatan aşırı kıskanç takıntili değilse aşırı aşırı kültür farkı yoksa düşünülebilir.Normali budur .İstisnalar kaideyi bozmaz

Evlenmek istiyorum evet ama sevgili iken bu kadar ilgisiz olan bir adamın evlenince daha da kötü olması beni çok korkutuyor
Tabi ki daha kötü olacak. Bunun acabası yok. Ama evlenmek için evlenirken karşıdaki adamdan ilgi beklemek de anlamsız. Sizin için de adamın kim olduğu önemli değil belli ki. Hedefiniz evlenmek. Ortak hedefe doğru beklentilerinizi azaltıp yürümelisiniz şu durumda.

Yaşım geldi diye evlenilmez Hayatda ne istedigini bilmeden evlenilmez Kaynanaya bakmak için evlenilmez Hatta iş güç sahibi olmadan bile evlenilmemesi önemli .Bu yazdıklarimda böyle bir evlilik olursa zaten hayat hep kahır çile oluyor . Göz göre göre gitmemek lazım.100 tane koy yanyana 1 i idare ederse 99 u kahır sıkınti yada kadınin söz hakkı yok.

Konu çiçek değil ben karşımdakinden kolayca yapabileceği şeyler talep ediyorum ki talep etmem dahi gerekmeyen şeyler bunlar ve bu önemsenmiyor dikkate alınmıyor
Soruma cevap bile vermemişsin. Adamı seviyor musun, sevmiyor musun? Yoksa mantığına yattığı için mi berabersin?
Kimse sizin kuklanız değil bana çiçek al diyeceksiniz alacak, bana kolye al diyeceksiniz alacak, falan filan… bazı şeyler insanın içinden gelir adamın yapısında yoktur ama sizi gerçekten seviyordur. Yani sizi sevdiğini göstermenin yolunu çiçekle falan mı ölçeceksiniz? Eğer bu mantıkta iseniz yine diyorum bu adamı bırakın. Sizin taleplerinizi karşılaya bilecek bir yapıya sahip değil.

Bir de nasıl kendinize yakıştırıp ağzınızla istiyorsunuz gerçekten anlamıyorum

Ya ben şunu merak ediyorum. Birlikte keyifle ortak vakit geçiriyor musunu. Hevesle yürüyüş yapma kahve içme olsun sinemaya gitme
Bence mantık olarak birlikte adamdan asla keyif almıyor. O yüzden de his olarak kendisini rahatsız hissediyor

Adamı sevmiyorsunuz. Belki alacağı çiçek hediye vs mutlu eder diye düşünüyorsunuz o da olmuyor. Heyecan ve sevgi hissetmediğiniz ilişkiden ayrılın.

Size bir ciçek için boş isteklerin var diyen biri nasıl iyi bir insan oluyor yahu. Bu sitedeyi bir iyi bir insan bir de iyi bir baba diyenlerin neye dayandığını anlamıyorum. Beni döver ama iyi bir baba diyen mı ararsiniz boş boş isteklerin var diyip iyininsan olan erkek mi. Ben arkadaşıma demem boş isteklerin var diye. Enteresan cidden. Bazen diyorum bazı insanlar cidden iyi insan görmemiş olabilir mi çıtaları çok aşağıda

Bence mantık olarak birlikte adamdan asla keyif almıyor. O yüzden de his olarak kendisini rahatsız hissediyor
Kendime itiraf edemediğim şeyleri söylediniz , eğitimli maddi durumu çevresi tarafından sevilen çok yakışıklı biri gerçek anlamda dışardayken de bir bakan bir daha bakıyor çocuğa mantıklı biri yani sizin de dediğiniz gibi ama mutlu değilim

bırak daha cok gençsin senin isteklerine uyan bir cok insan bukursunn

Bugün konuları okurken aynısını düşündüm. Kocam beni aldattı ama normalde çok iyi biri çok iyi bir eş diyor mesela

Bence çiçekten önce seviyor musunuz ona karar verin bazı erkekler evet çiçek vs şeyleri çok önemsemiyor ama dile getirdiyseniz bir kere bile almadıysa biraz önemsiz davranmış. Ama seviyorsanız bu tarz konular çok problem olmaz.

her ne kadar olumlu yönü olsa da sana ait olmadığını hissediyorsun çiçekte alsa, dünyayı ayaklarının altına serse başka bir şeyi batacak. Çünkü siz mantık birlikteliği yaşayabilecek bir ruh taşımıyorsunuz.

Sen buraya bunları yazarken bir yerlerde hep el üstünde tutulan, her istediği yapılan, üstüne titrenen o kadar kız var ki… sana bir buket çiçek istediğin halde alınmazken başka kızların ayağının altına seriliyor hem de senin o kızlardan hiçbir eksiğin yok

Konu çiçek değil ben karşımdakinden kolayca yapabileceği şeyler talep ediyorum ki talep etmem dahi gerekmeyen şeyler bunlar ve bu önemsenmiyor dikkate alınmıyor

Evlendikten bir süre sonra buraya gelip "kocam benimle konuşmuyor, hiç sohbet etmiyoruz, ilgi istediğimi söylüyorum ama düzelmiyor, beni kırıyor ama hiç gönlümü almıyor, değersiz hissediyorum, sevdiğini hissedemiyorum vb." dertler yanarsın. Erkeklerin çoğu öküz olduğu için yıllarca birbirini severek hatta aynı evde yaşayarak evlenen kadınlar bile yaşıyor bunu. Sen yolun başındasın.

Sana kendini değerli, prenses hissettirmeyen bir erkeği çekme hiç. Yukarıda bahsettiğim erkeklerin bile çoğu sevgililikte kadına çiçekler alıp jestler yapmıştır. Sendeki tam öküz. Yol ver gitsin.

Merhabalar,
Açıkçası mesajlarda çelişkiler var..
Öncelikle çiçek almak, ilgi demek değildir.
Her insanın ilgi verme, ilgiyi kabul etme biçimi farklı.
Başka konularda nasıl? Düşünceli midir, ince midir, fedakarlıklar yapar mı?
Çiçek hariç, onu unutun. O kişiyi gördüğünüz zaman heyecanlanıp, onu sevesiniz geliyor mu?
Bu sorunun cevabı önemli.
Şimdi adam "çiçek gereksiz" tarzı bir şey söylediyse, seven insan normalde bunu söylemez.
Ama sizin bu çiçeği nasıl istediğiniz de önemli.
Çiçekleri çok severim, en çok da ...x çiçeği gibi tatlı tatlı mı?
Yoksa bana bir çiçek bile almadın, kaç kere söyledim vs. gibi mi?
Egolar devreye girdiyse olay çiçekten çıkmış olabilir, bu durumda karşı taraf da kalbiyle değil egosuyla cevap veriyor ve bilinçli olarak almıyor da olabilir.
Bence siz şunu düşünün, seviyor ve aşık mıyım, değil miyim? Soru bu kadar basit.

Sebebi ne olursa olsun, mutlu değilsen ayrılmalısın. Hiçbir şey senden değerli değil…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…