İlişkim hakkında tavsiye istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi alex76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tam bir baba figürü hep derler iyi bir eş değil ama çok iyi bir baba eşim onu anlatmak istediğimde bu cümle geliyor aklıma ben de baba olarak iyi bir babaya sahiptim dolayısıyla onun bu tavırları beni memnun etmiyor . Hayatımdaki insandan iyi bir sevgili olmasını bekliyorum , mesela açlığım tokluğum giydiğimi benden çok düşünür ama bana asla aşıkmış gibi hissettirmiyor sahipleniyor ama istediğim manada değil

Önceleri şakayla karışık söyledim sonrasında o önemsemedikçe bu çiçek mevzusu kavgaya döndü sadece çiçek de değil küçük bir hediye bile olsa insan mutlu olur kadınsın beni anlıyorsundur

Senı cevrendekı arkadasların doldurusa mı getırdı ya da sosyal medyadakı ılıskılerı gorup kıyas yapmaya mı basladın? Inan kı cogu yalan. O gorduklerının cogu emrıvakı ıle cıcek aldırıyor. Ya da kusuyorlar, barısma hedıyesı olarak aldırıyorlar. dusunup alan erkek sayısı cok az. Bızım gıbı dusunemıyorlar. Bence sıze deger verdıgı farklı konulara yonelın. Ben oyle yapıyorum. Sevgılım en son dogum gunumde hedıye aldı, gecenlerde kıtap aldı okuyayım dıye. Aklına gelırse alır. Ancak deger verdıgını hıssetıgım o kadar cok yasanan var kı bunları daha kıymetlı buluyorum.

Oldu yakın zamanda böyle bir durum yakın bir kız arkadaşım ilişkisinden bahsetti , ondan da belki biraz etkilenmiş olabilirim ama en başından bari böyle isteklerim vardı demin konuşmalarımıza baktım 6 defa çiçek diye kavga etmişiz geçen de arkadaşım anlatınca üzüldüm yalan yok aklıma geldi maddi olarak asla cimri değil konunun bununla hiç ilgisi olmadığını biliyorum yani bilmiyorum çok basit geliyor bir çiçek almak neden yapmıyor diye sorguluyorum

Biz de eşimle ilişkimizin başında sizinle aynı yaşlardaydık. O da sürpriz yapmayı sevmez, hediye almaz özel günler dışında. Romantik sözler de söylemez. Bu konuda ben de başta çok sorun çıkarırdım, sevilmediğimi düşünürdüm ama yıllar geçtikçe böyle olmadığını anladım. Sadece, ona anlamlı gelen hareketler değil bunlar ve anlamsız bulduğu hiçbir şeyi zoraki yapmaz, karakteri böyle. O sevgisini başka şekillerde gösteriyor.

Başta beni üzen bu tarz beklentilerim zaman içinde kendime de anlamsız gelmeye başladı. İlişkimiz başladığında o 30 ben 25tim. Ben 30 olduğumda problem ettiğim çoğu şeyin o zamanlar henüz yeterince olgunlaşmadığım için olduğunu fark ertim.

Gördüğünüzde, sesini duyduğunuzda heyecanlanıyor musunuz? Bu adam beni gerçekten seviyor dediğiniz küçük anlar yaşıyor musunuz? Bu daha önemli bence

İnat ettı sanırım

Mutlu değilseniz ayrılın isteğiniz gibi birini bulun.

Tabi ki beni seviyor dediğim anlar yaşıyorum mesela benle küsken uyumaz kızdım mı yanaşır gönlümü alır ego yapmaz gurur yapmaz içimi rahatlattın biraz

Tabi ki beni seviyor dediğim anlar yaşıyorum mesela benle küsken uyumaz kızdım mı yanaşır gönlümü alır ego yapmaz gurur yapmaz içimi rahatlattın biraz
"Beş sevgi Dili" adında bir kitap var. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Ben okuduğumda o zaman çok şey oturdu kafamda, daha rahat bakmaya başladım. Her insanın sevgi gösterme dili farklı. Televizyonda bize dayatılan basmakalıp davranışları bazen istemsizce standart kabul ediyoruz, öyle bir dünya yok aslında

10 aydır hiç mi doğum günü yılbaşı sevgililer günü vs denk gelmedi ? Özel günleri bile es geçen isteklerinizi küçümseyen biriyle zaman harcamayın.

Adamın cimri olmaması, 'bunun gibi iyi birisini bulabilir miyim' diye kafanız karışmış bu yüzden duruyorsunuz bu ilişkide. Konu sadece çiçek mi, gerçekten bu adamı seviyormuyum' diye kendinize sorun? Eğer sevmiyorsanız zaman kaybetmeyin. Ama bana sanki mantığınıza oturmadığıniz başka şeylerde var gibi geldi. Çünkü bir çiçek olayı için bu kadar mutsuz hissedilmez bir ilişkide. Birde ısrarla istemenize rağmen çiçek almaması da ayır garip geldi.

Son düzenleme:
10 aydır hiç mi doğum günü yılbaşı sevgililer günü vs denk gelmedi ? Özel günleri bile es geçen isteklerinizi küçümseyen biriyle zaman harcamayın.
Doğum günümde benim 3 saat söylenmem sonucu bir çiçek almıştı onun dışında hayır hiç olmadı ama dediğim gibi kesinlikle konu maddiyat değil eli boldur , benim de 100-200 tane her gün bana gül alsın 10 ar bin tl versin beklentim hiç olmadı tek istediğim ben mutlu oluyum diye ufak tatlı sürprizler

Bana gerçek anlamda sadık günümüz erkeklerinde çok zor bulunan bir özellik bu maalesef ki bazen bu özellikleri kafamı karıştırıyor

Daha 10 aydır birliktesiniz ne çabuk sadık olduğuna karar verdiniz?
Boşanmaların azımsanmayacak bir kısmı aldatma yüzden olmuyor eşi sadık olduğu halde boşanan onlarca insan var. Siz onu seviyor musunuz, ona bir ömür katlanabilir misiniz onu düşünün.

Doğum gününüzde sizin 3 saat söylenip aldırdığınız çiçek dışında,
Hediye aldı mı? Organizasyon yaptı mı? Romantik bir yemek vs ayarladı mı?

Doğum gününüzde sizin 3 saat söylenip aldırdığınız çiçek dışında,
Hediye aldı mı? Organizasyon yaptı mı? Romantik bir yemek vs ayarladı mı?
Normal zamanda bir şeye ihtiyacım olsun alır hemen mesela ayakkabı elbise ne alsam o öder ama açıkçası bunlar umrumda değil ben bana sorulmadan bir şeyler yapılsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…