Diyetisyenim atandımMesleğiniz ne şuan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyenim atandımMesleğiniz ne şuan?
Sevgilinizin mesleği ne?Diyetisyenim atandım
Bilmiyorum çok mutsuzum mutlu olmak istiyorum sadeceBence yaşadığın kötü his tamamen geçmişten geliyor.5 yıllık uzun ve yıpratıcı bir ilişkinin ardından kalbinin tedirgin olması çok normal.Bir de onu paylaşmaktan korkuyorsun insanlar aldattığımı düşünebilir diye.İnsanların ne diyeceğine o kadar takılma sonuçta sen kendini biliyorsun.Emin olursan o adamdan paylaş.İnsan, dünyaya bir kere geliyor.İçindeki huzursuzluk şu anki ilişkinden değil bence önceki yaşadıklarının sende bıraktığı ‘ya yine aynı şey olursa?’ korkusundan kaynaklanıyor.Yeni bir ilişkiye hazır değildin belki de.Koskoca 5 yıldan sonra 3ay içinde yeni biri..Ve onun ayrılmasını kötü sözler söylemesini isteyecek,kavga çıkarmaya çalışacak sorular soruyorsun üstüne gidiyorsun.Böyle giderse adam ayrılır ve eski sevgilim haklıymış diye düşünürsün.Mutluysan geçmişi geçmişte bırak hiç konusunu bile açma.Anı yaşa hayatı yaşa.
Aynı şeyleri yazmış olacağım ama birine çok inançlı, muhafazakar demek için o insanın buna uygun yaşaması, belli ibadetlerini yerine getirmesi, bazı şeylerdan sakınması falan gerekir.Hayır konu konuyu açtı diyorum ya sen madem çok inançlısın neden daha küçük yaşta kendin gibi biriyle evlenmedin daha iyi daha mutlu bi hayat yaşamadın hiç mi kötü hissetmiyorsun vs dedim konu buradan açıldı yani
DoktorSevgilinizin mesleği ne?
Tamam aynı kapıya çıkıyor zaten ben evlenmek istiyorum boşa zaman kaybetmek istemiyorum evlenmeyeceksek uzatmayalım mesajı var orada. O da beni herkesten saklayan sensin diye biraz politik cevap vermiş3 ayda mı evlenelim adama seninle evlenmek istiyorum demedim ben evlenip ailemi kurmak istiyorum dedim sen istiyor musun dedim.
Aslında sürekli kendini ondan ayrıştıran sensin. Güzel olsan bile içinde hep şu soru dönüyor: ‘Kendi gibi biriyle neden evlenmedi? Kapalı bir kızla evlenebilirdi…’ diye kendini yiyip bitiriyorsun. Ama adam evlenmemiş işte.33 yaş da çok ileri bir yaş değil; yıllarca okumuş, çalışmış, hayatını kurmaya uğraşmış.Sen ona sürekli ‘Neden kendin gibi biriyle olmadın?’ diye sorarsan, bir noktada o da düşünür: ‘Demek ki beni kendine layık görmüyor.O zaman ben de kendime daha inançlı birini bulayım.’ diye.Yani problem o değil, senin kendini onun gözünde yetersiz görmen.Bu düşünceler seni de ilişkiyi de yoruyor.beni gördün mü acaba ben zaten güzel bi kızım bi ortamda direkt ilgi çekerim aksine acaba benimle güzelim diye mi bu kadar ilgili diyorum. Madem bu kadar inançlısın hata olduğunu biliyorsun neden bu yaşına kadar uzak durmadın dedim.
İbadetlerini yerine getiriyor oruç namaz vs. Dümdüz muhafazakar aslında muhafazakar kelimesi zaten siyasi bi kelime sağ düşünüyor. O da zaten ben dört dörtlük yaşıyorum demiyorAynı şeyleri yazmış olacağım ama birine çok inançlı, muhafazakar demek için o insanın buna uygun yaşaması, belli ibadetlerini yerine getirmesi, bazı şeylerdan sakınması falan gerekir.
Anladığım kadarıyla sevgilinizde böyle bir durum yok. İnanıyor evet ama bu hayatını şekillendirecek noktada değil. Böyle bir adama da niye küçük yaşta kendin gibi biriyle evlenmedin diye sorulması abes. Bazı konularda sizden farklı diye size muhafazakar geliyor ama burada birçok insanın aklına şekliyle bir muhafazakarlık yok ortada. Onu da boş yere sıkıştırmışsınız aslında.
Öyle demedim bu yaşına kadar seni neden alan olmadı sende nasıl bi defo var dedim açık açıkAslında sürekli kendini ondan ayrıştıran sensin. Güzel olsan bile içinde hep şu soru dönüyor: ‘Kendi gibi biriyle neden evlenmedi? Kapalı bir kızla evlenebilirdi…’ diye kendini yiyip bitiriyorsun. Ama adam evlenmemiş işte.33 yaş da çok ileri bir yaş değil; yıllarca okumuş, çalışmış, hayatını kurmaya uğraşmış.Sen ona sürekli ‘Neden kendin gibi biriyle olmadın?’ diye sorarsan, bir noktada o da düşünür: ‘Demek ki beni kendine layık görmüyor.O zaman ben de kendime daha inançlı birini bulayım.’ diye.Yani problem o değil, senin kendini onun gözünde yetersiz görmen.Bu düşünceler seni de ilişkiyi de yoruyor.
ZAten kendisi gibi ki ikisi de çeşitli birliktelikler yaşamışlar şimdi de yaşıyorlar,yani inanç noktasında yaşamına şekil veren bişey yok.Aslında sürekli kendini ondan ayrıştıran sensin. Güzel olsan bile içinde hep şu soru dönüyor: ‘Kendi gibi biriyle neden evlenmedi? Kapalı bir kızla evlenebilirdi…’ diye kendini yiyip bitiriyorsun. Ama adam evlenmemiş işte.33 yaş da çok ileri bir yaş değil; yıllarca okumuş, çalışmış, hayatını kurmaya uğraşmış.Sen ona sürekli ‘Neden kendin gibi biriyle olmadın?’ diye sorarsan, bir noktada o da düşünür: ‘Demek ki beni kendine layık görmüyor.O zaman ben de kendime daha inançlı birini bulayım.’ diye.Yani problem o değil, senin kendini onun gözünde yetersiz görmen.Bu düşünceler seni de ilişkiyi de yoruyor.
ZAten kendisi gibi ki ikisi de çeşitli birliktelikler yaşamışlar şimdi de yaşıyorlar,yani inanç noktasında yaşamına şekil veren bişey yok.
Evet farkları yok zaten.Tek fark adamın namaz kılıp oruç tutması.O da kendini bu konuda çok ayrıştırıyor.Muhafazakardı falandı filandı bunları tartışmaya gerek yok zaten.Herkesin ibadeti kendine.Adam neyse ne.O da nefsine uyuyor sevişiyor.Ben bu ilişkinin sonunu ayrılık olarak görüyorum.İçimde bu his ağır basıyor.Adamı seviyorsan güven daha 3.aydasınız.Rahatsız olmadığı konudan bile " bu çok rahatsızlık verici bir konu neden rahatsız olmadın?" diye sürekli sorgulanmak insanı çok sıkar.ZAten kendisi gibi ki ikisi de çeşitli birliktelikler yaşamışlar şimdi de yaşıyorlar,yani inanç noktasında yaşamına şekil veren bişey yok.
Ayılabiliriz 5 senelik sevgilimden ayrıldım onsuz olamam vs demiyorum asla akışına bıraktım zaten. Ama kafamı meşgul ediyorEvet farkları yok zaten.Tek fark adamın namaz kılıp oruç tutması.O da kendini bu konuda çok ayrıştırıyor.Muhafazakardı falandı filandı bunları tartışmaya gerek yok zaten.Herkesin ibadeti kendine.Adam neyse ne.O da nefsine uyuyor sevişiyor.Ben bu ilişkinin sonunu ayrılık olarak görüyorum.İçimde bu his ağır basıyor.Adamı seviyorsan güven daha 3.aydasınız.Rahatsız olmadığı konudan bile " bu çok rahatsızlık verici bir konu neden rahatsız olmadın?" diye sürekli sorgulanmak insanı çok sıkar.
Her sey çok iyiyken mutluyken neden ayrılık konusunu dile getiriyorsun ki sürekli ondan ayrılırken bahanen ne olacak? Ben sana layık değilim falan mı?Ayılabiliriz 5 senelik sevgilimden ayrıldım onsuz olamam vs demiyorum asla akışına bıraktım zaten. Ama kafamı meşgul ediyor
Hayır ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol derim herhaldeHer sey çok iyiyken mutluyken neden ayrılık konusunu dile getiriyorsun ki sürekli ondan ayrılırken bahanen ne olacak? Ben sana layık değilim falan mı?
Onun olduğu gibi görünmediğini,rol yaptığını mı düşünüyorsunuz?Hayır ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol derim herhalde
Hem namaz kılıyor hem meyhaneye gidiyor, alkol alıyor, zina yapıyor. Maşallah ne kadar çok yönlü bir bey.İbadetlerini yerine getiriyor oruç namaz vs. Dümdüz muhafazakar aslında muhafazakar kelimesi zaten siyasi bi kelime sağ düşünüyor. O da zaten ben dört dörtlük yaşıyorum demiyor
Hayır ama çekişiyor kendiyle bence bilmiyorum mesela iradesine nefsine hakim olamıyorOnun olduğu gibi görünmediğini,rol yaptığını mı düşünüyorsunuz?
5 vakit değil ama cumaya gider oruç tutar her hafta meyhaneye gitmeyiz ama gittiğimiz oldu bence de çekişiyor açık açık söyledim zaten ona da farkında biliyorum diyor. Aksine çevremde ortak tanıdıklarım var onlar iyi şeyler söylüyor. Çok efendi çocuk sessiz sakin birisi zaten genel olarak. Mesela trafikte çok saçma bi olay oldu haksız olduğu halde kusura bakma abi nöbetten çıktım dedi tartışmaya girmedi. Ama çevresi çok büyükHem namaz kılıyor hem meyhaneye gidiyor, alkol alıyor, zina yapıyor. Maşallah ne kadar çok yönlü bir bey.
Başa dönüyorum, bu kadar tezatlık insanda acabaya sebep olur elbette. Sevmeden evlenmek istemiyorum demiş ama bunun yolu inancına çok ters şeyler yapmaktan geçmiyor. İnsan karşısında tutarlı birini ister. İnancını yaşamaya çalışan insanlar da buna ters şeyler yapabilir, kendi içinde yanlışa düşebilir ama bunu yaşam şekli haline getirmek, iki uç noktada da olmak sıkıntılı. Hiç güven veren bir durum değil sizin açınızdan.