- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli karşılıklı anlayış işte yeri geldiğinde o yeri geldiğinde siz![]()
görünüşte ben gibi gözükür ama yeri geldiği zaman heyyyt der ve koyar tavrını
kararlarımız ortaklaşadır o benim dediğimi yapar ben onun dediğini yaparım öylece yuvarlanıp gidiyoruz işte![]()
Bizde kimsenin baskın olmasını gerektirecek bir durum olmuyor. Karşılıklı olarak birbirimizin fikirlerini önemser, isteklerini gerçekleştirmeye çalışırız. Büyük fikir ayrılıklarımız yoktur. Kafa yapılarımız uyumludur. O önce benim ne istediğimi sorar, bense onunkini... Ya ortak bir paydada buluşuruz ya da sırayla ikimizin de istediği olur.
Bizde kimin baskın olduğunu hala anlayamadım benbazen benim sözüm bazen sevgilimin sözü geçiyor. Ama inat olan taraf sevgilimdir. Bazen o kadar yoruluyorum ki inadından hiç tartışmaya girmiyorum bile. zamanı gelince tatlı dille söylüyorum. ama ben her dediğimi yapan erkekle de olamazdım sanırım. Sevgilimin beni zorlamasını seviyorum. Öbür türlü monotonlaşırdık sanırım. Bende zor bir kişiliğimdir. Geçende sevgilim seni çözemiyorum dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Öyle işte bir sevgilimin sözü geçiyor bir benim orta yolu buluyoruz beraberce![]()
aynen benım ılıskımde senın gıbı kımın daha baskın oldugunu bılmıyorum..bız ıkımzde okadar ınatız kı bu cok kotu bısey bıkeresınde kavga ettık ben ona dedımkı aramıcam bıda senı oda asıl ben senı aramıcam dedı goruruz dedım..tam 24 saat kımse kımseyı aramadı ve sadece ınattan 24. saatın sonunda msj atmıstı ' msj atmak aramak dııl hemen havaya gırme dıye ':))))
İkimizde eşitiz ortak noktayı bulabiliyoruz :)
4. yılımıza gireceğimiz şu günlerde ilk 2,5 yıl ben baskındm ama son 1,5 yıldır o baskın.. kontrolü erkeklere bırakmak daha iyi oluyor, sorumluluklardan kurtuluyosunuz ve her şeyi siz düşünmek zorunda kalmıyorsunuz![]()