İlişkinizde baskın taraf kim

İnadım kurusun şimdilik ben baskınım ama ikimizinde sözü geçmesini isterim belki ilerleyen zamanlarda olur:69::69:

önce ben baskındım sonra sevdiceğim oldu.. ve bi daha ben iktidara gelemedim.:9:

Son düzenleme:
ikimizinde dediği oluyor ortasını muhakkak buluyoruz. ilişkimizde baskın taraf diye bişe söz konusu olmuyor pek:nazar: ne o beni kırıyor nede ben onu kırıyorum ama öyle bir şey başımıza geldiğinde baskın tarafın eşim olmasını isterim ben benden önde olmalı ve ben onu dinlemeye dediğini yapmaya bayılıyorum:)

ikimizinde dediği oluyor ortasını muhakkak buluyoruz. ilişkimizde baskın taraf diye bişe söz konusu olmuyor pek:nazar: ne o beni kırıyor nede ben onu kırıyorum ama öyle bir şey başımıza geldiğinde baskın tarafın eşim olmasını isterim ben benden önde olmalı ve ben onu dinlemeye dediğini yapmaya bayılıyorum:)

evet ya nedense erkeğin önde olması bizler tarafından da isteniyor :)

Ben baskınım..konu hakknda yada her ne ise yerine göre kocişinde fikirlerini alırım ama sonuç hiç değişmez..son söz her zaman benimdir..

İpler genelde heep onun elinde :) Kendisi aslan burcudurr.. Ve bilindigi üzere yönetmeyi çok sever..
Dediğim dediktir. Birşeyi kafasına takıyorsa illa olacaak - Yada ben biyere gtmek istiyorsam o gtme diyorsa mutlaka o kazanır :20:

hrşey eşit ipleri beraber tutuyoruz ama sanki benim isteklerimi kararlarımı daha fazla önemsiyo gibi

erkeklerın huyuna suyuna gıttıkten sonra her ıstedıgımızı yaptırabılırız.onemlı olan nasıl ıstedıgını bılmek.ben baskın taraf olacagına ınanmıyorum.zaman zaman esım zaman zaman ben.esımın bı lafı vardır cok hosuma gıder.kadından korkmayanın ımanı yoktur:9:aman altında baska nedenler aramayın sadece bu bı esprı.ama cok tatlııııı:66:

Bazen o bazen ben. o bir şeye karar verdiyse, onu istiyorsa ben ne dersem diyim dinlemez. ama bazı konularda da benim nasıl olduğumu bildiği için kaçacak delik arar :27: yolarım valla onu.

erkeklerın huyuna suyuna gıttıkten sonra her ıstedıgımızı yaptırabılırız.onemlı olan nasıl ıstedıgını bılmek.ben baskın taraf olacagına ınanmıyorum.zaman zaman esım zaman zaman ben.esımın bı lafı vardır cok hosuma gıder.kadından korkmayanın ımanı yoktur:9:aman altında baska nedenler aramayın sadece bu bı esprı.ama cok tatlııııı:66:

güzel lafmış:1:....

Back
X