- Konu Sahibi Zorlumacera
Évlenecemmmmm évlenecem vermezlerse gaçacam
Dedimmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkürlerAllaha şükürler olsunYine dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterdim
Allah size ve tüm isteyenlere nasip etsin
![]()
1 buçuk ay sonra düğünümüz var ve 10 yıllık bir birliktelikten sonra bu başarıya ulaştık. Çocukken başladı bizim ilişkimiz ve gel gitlerle devam etti. Üniversiteyi bitirdiğimde tanışma oldu sonrasında söz. Bir kaç ay sonrada nişan yaptık ve nisanda evleniyoruz. Tanışma ve düğün arasında 1 buçuk yıl kadar var toplamda. Fazlası da zarar bence uzatmamak en iyisi çünkü işin içerisine aileler girince sorunlar artıyor :)Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
Bu zamana kadar ben tanışmak istemedim onun ailesi ile , erkek arkadaşımın aileside tanışma olmadan isteyelim dedi babamlara söyledim sıkıntı yapmadılar o şekilde ilerlicez . Tabi bu süreçte iki ailede bizim yıllardır beraber olduğumuzu biliyordu o büyük etkenTanismayi bilerek mi istemediniz ? Aileniz nasil karsiladi bu durumu?
Evlenelim artık dedikErkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz . Evlilik düşünüyoruz . Ama bir adım atmadık henüz. Sizlerde bu süreç nasıl ilerledi ? ( aileyle tanışma, konuyu acma, söz, nişan, düğün )
Bence 1 buçuk yıl çok fazla. Ben şahsen aile tanışması +söz-nişan+düğün maksimum 6 ay olsun istiyorum bakalım1 buçuk ay sonra düğünümüz var ve 10 yıllık bir birliktelikten sonra bu başarıya ulaştık. Çocukken başladı bizim ilişkimiz ve gel gitlerle devam etti. Üniversiteyi bitirdiğimde tanışma oldu sonrasında söz. Bir kaç ay sonrada nişan yaptık ve nisanda evleniyoruz. Tanışma ve düğün arasında 1 buçuk yıl kadar var toplamda. Fazlası da zarar bence uzatmamak en iyisi çünkü işin içerisine aileler girince sorunlar artıyor :)
Peki anneniz onceden biliyor muydu ? Benim sadece annem biliyor babaya istemeden hemen once mi söylediniz ?Biz uzun zamandır birlikteydik ben onun ailesiyle tanışmıştım ama benim ailem bilmiyordu, sonra aileme söyledim birkaç ay sonra aile tanışması oldu, tanışmadan 1 hafta sonra isteme ve nişan oldu, nişandan yaklaşık 1 sene sonra düğün olacak.