İlişkiye Ara vermek...

sphinx

going to be doctor soon
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
252
134
648
Merhabalar,
Önceden bir konu açmıştım erkek arkadaşımın sorumsuz olmasıyla alakalı. Onla yollarımız ayrıldı ama yeni bir erkek arkadaşım var bu konum onunla alakalı. Biraz uzun olabilir kusura bakmayın.
Kendisi asistan doktor , bu yıl başladı ve başka şehirlerdeyiz. Ben de 4. sınıf öğrencisiyim,2 yıl sonra bitiriyorum okulu. İlk senesi olduğu için aşırı yoğun çalışıyor. Her kavga ettiğimizde bizim çok farklı olduğumuzu ileride daha da kötüye gideceğimizi söylüyor. İlişkimiz daha bir iki aydır sürüyor ve ben de daha erken olduğunu ilk zamanlar daha çok kavga edildiğini savunuyorum. Her neyse, bir kaç kere benim haklı olduğum(objektif yorumlarla da onayladım bunu , her ikimizin de çok yakın arkadaşları ) sebepler yüzünden kavga ettik ve her kavgayı biz çok farklıyız ilişkimiz yürümeyecek konusuna getirdi . Önceki ilişkisi de ailelerin farklı olması sebebiyle bitmiş ,önceki gibi olsun istemiyorum üzülmeyelim diyor.
10 gün önce ara verelim birbirimizi özlersek döneriz dedi,ben de kabul ettim.10 gün sonra bulunduğum şehre gelecek o zaman konuşalım tekrar dedi. Ama bu geçen dönemde en zor sınavlarımdan birini verdim(okul sınavı ) ve merak edip sormadı bile.
Düşündükçe içim eziliyor, beni kullandı mı , beni hiç mi merak etmiyor diye. Gerçekten bitirmek mi istiyor yoksa düşünüp bir çözüm yolu bulmak mı ? Hiç böyle kötü hissetmemiştim, belirsizlik beni çok yıpratıyor.Bazen yazasım geliyor ona ama yazmamam gerektiğini de biliyorum. Ne yapmalıyım neden böyle oldu sizce lütfen bana yardım edin

Bence yazma ve yüz yüze görüşmeyi bekle. Kırgınlıklarını da yüzüne söylersin. Ayrıca aileler konusunu konuşun, netleştirin. Yürütecekseniz bir daha konusu açılmasın, gerçekten problemse de uzatmadan bitirin.

Neden hemen beni kullandim mi psikolojisine giriyosuniz ki?Gercekten birbirinizden farkli ve anlasamiyor olabilirsiniz.Ara verince de bunun duzelecegini sanmiyorum.Bitirmek istiyorsa bitirsin.Arayip uzerine dusmeyin.

Ara verelim dendiği zaman o ilişki bitmiş demektir. Seni merak etmiyorsa, nasıldır demiyorsa zaten unut gitsin. On gün merak etmeden duramaz kimse sevdiği kişiyi.

Ara vermek bana mantıklı gelmedi hiçbir zaman. Bir ip koparsa bir daha kolay kolay düğüm tutmaz derler..

Kaçarsan kovalar. Bence başka bir derdi/kadın var. Gururunuz ayak altına inmeden vazgeçin derim. ilişkinin başında bile pervane olmuyorsa ite kaka giderse es kaza, ileride neler olur görürsün.

six feet under'ı çok severim bu arada :)
bence bitirmek istiyor o yüzden de üzgünüm biraz .Yazmayacağım ama içimden çok geliyor beni hiç mi merak etmedin diye bağırmak geliyor.... aile meselesi benim ailem değil eski sevgilisinin ailesi , bizim karakter farkından böyle olduğumuzu düşünüyor

Kaçarsan kovalar. Bence başka bir derdi/kadın var. Gururunuz ayak altına inmeden vazgeçin derim. ilişkinin başında bile pervane olmuyorsa ite kaka giderse es kaza, ileride neler olur görürsün.
aslında öyle bir durum yok çünkü aylarca peşimden koştu , şimdi başka şehirlerdeyiz diye koptu benden bence. bilmiyorum tabi cevapları o verecek gelince.

Ve siz daha 2 aydir birliktesiniz.
Konunu baska biri gibi tekrar bir oku istersen. Sence seni seviyor mu?

10 gun sonra beyefendi geldiğinde ben o şehirde olmazdım. İstediği zaman kapatsın, istediği zaman açıp kaldığı yerden izlesin...paşamın gönlüne göre, dizi tadında ilişkisi...

Bence o yapmadan, siz bitirmek istediğinizi söyleyin. Beklerseniz, bitti diye bile iletisime geçmez muhtemelen.

İlişki bitmiş gibi duruyor sanırım kendinizi ayrılık fikrine alıştırmalısınız...

Ara verdikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ve bir müddet sonra ilişki tamamen bitiyor.

Ara vermenin genel anlamı "Bu ilişkiden sıkıldım, biraz çevre yoklaması yapacak, özgürlüğün tadını çıkaracağım. Beklediğim gibi olmazsa sana geri dönerim" demek. Keşke böyle olmasaydı ama maalesef böyle. Ara verip yeniden başlanılan hiçbir ilişkinin de daha iyiye gittiğini görmedim, bugün bitmediyse yarın bitti. Ki ilişki o kadar yeni ki daha, belki de adamın da umduğu gibi bir ilişki olmadı, bunu bilemiyorum. Bence fazla bağlanmadan siz bitirin derim. Bu kadar erken tükenen bir ilişkide uzatmaları oynamanın alemi yok, bugün bitmese yarın bitecek sizinki de.

pff bence sen yüzyüze görüşmeyede gitme.
armut piş ağzıma düşçü bu arkadaşı kendi haline bırak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…