İlişkiye Ara vermek...

Erkekler ara verelim dediyse bu şu anlama gelir." Ayrılalım ama pat diye söyleyemem bunu eğer birini bulamazsam sana dönerim ama yine de çok umutlanma " düşünme hiç bence bitmiş gitmiş

six feet under seven bir bireyi kimse üzmemeli :)))
bence onun kafası başka bir noktaya takılı, eski ilişkisiyle ilgili durumları size yansıtmamasını da rica edin bence.

Ara vermek=ayrılmak. Tecrübeyle sabittir. Aylarca peşinizden koşması ilişkinizin yürüyeceğinin ya da uyumlu olacağınızın garantisi değildir ki. İlişkiye başlayınca anlaşamayacağınızı anlamış ve ayrılmak istiyor. Ortada kullanılmışlık bir şey göremedim ben. Bence en kısa sürede bağları koparıp unutmaya çalışın.

Birbirinizin hakliliginimi onayladiniz bence sizin iliskiniz bastan hatali ve o realist birisi gercegi soylemis ve mantikli davranmis muhtelemen sanada sadece hoslanti duymus.sevseydi eger hic birseyi gozu gormezdi.yeni asklara yelken acin derim bundan hayir gelmez

3 senelil ilişkiden 2 ay sonra bir ilişkiye başlaman zaten sağlıksız.
Kaçınılmaz son. Bitişe hazırlan.

aslında öyle bir durum yok çünkü aylarca peşimden koştu , şimdi başka şehirlerdeyiz diye koptu benden bence. bilmiyorum tabi cevapları o verecek gelince.

Peşinizden koştuğunda sizi pek tanımıyordu, iki aydır sizi yavaş yavaş tanımaya başladı ve pek uyumlu karakterler olmadığınızı bu ilişkinin yürümeyeceğini anladı, sizi kırmadan bitirmeye çalışıyor. Bence zorlamayın, bitmeye mahkum gibi görünüyor.
Çıkma evresi birbirini tanıma evresidir, kadınların 'beni kullandı' cümlesini kurmasını bu yüzden haksız buluyorum, beraber karar verip ilişkiye başladınız değil mi, tehdit ve zor kullanmadı? İlişki yürümeyince 'beni kullandı' bahanesi hoş durmuyor, sizin iradeniz aklınız yok mu diye sorarlar o zaman, hele de 2 sene sonra doktor olacak birine hiç yakıştıramam.
İkinci olarak da uzun mesafe ilişkileri çok sağlıklı olmuyor, iki taraf da birbirini tanıyamıyor.

2 aylık bir ilişki için bu kadarı fazla değil mi sizce de ?
Ara vermek demek kafamı dinliyeyim senden daha iyisini bulamazsam geri dönerim demektir.

futbol maci mi bu? ara vermek nedir. bitmis canim o iliski. yeni deryalara kurek cek.

Yani oldugun sehre geldimi bilmiyorum yazinda goremedim.zaten yanina gelirse hal ve tavirlarindan kendini belli eder.anlarsin ozman.suan cok yeni bir iliski cok bbuyuk yikim olmasina yol acma izin verme oncelikle okulun bitsin derim.sen ona bakma o kendini kurtarmiss okulu bitirmis sanirim.e zaten sureklide ara verme pesinde..yani diyecegim o ki cok umut bekleme

Seni kullanacak olsa bunu emek vermeden ilişkiye başlamadan da yapardı öyle düşünme. Demekki bir seyler kafasına yatmadı bu senin tutumun olaylara bakış açınlada alakalı olabilir herkez herkeze uyacak diye bişey yok. Ama sanırım son zamanlar o aramadı ve hep sen üsteledin oldurmak için ama karşı taraf kafasında çoktan bitirmiş bile 2 ay bi ilişkiyi kurtarmak için çok az bi süre kaldı ki aslında sende tanımıyorsun onu bu kadar üzülüp buralara konu açacak kadar büyütme bence 2 aylık bi ilişki sonucta ( dipnot olarak herkezin duygusuna, yaşadıklarına saygı duyuyorum ve aslada küçümsemem) ama ünv mezunu aklı basında bir insansın belli ki,
seni daha fazla hakedecek, aynı telden çalacagın senin gibi düşünen insanlarla karşılaşacağına inanıyorum. Kaldı ki uzaktan ilişki olmaz o iş yaş. Unut gitsin geçmiş olsun Allah daha iyileriyle karşılaştırsın. Yüzyüze görüşmeye tenezzül bile etme yemişim onun yüzyüze karar verişini kimsin sen nesin yani :)))

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama ayrılmanın yollarını arıyor resmen.Yok ilerisi daha kötü olurmuş,yok ara verelim mis vs vs.Hiicc kendinizi uzmeyin,usulca uzaklasin.Ne şimdi nede 10 gün sonra gorusmeyin bence.Yoksa hiç beklemediginiz bir anda o sizden ayrılacak belli.Allah kolaylık versin,unutmayın bu hayatta sizden değerli hiçbirşey ve hiç kimse yok.

ay bana tanıdığım birini hatırlattı..

canı sıkıldıkça yanında olacak ama istemediğinde ortalarda görünmeyecek bir kız istiyo sanırım kendileri... boşver gitsin.

O bitirelim demeden sen bitir. ona bitti demene gerek bile yok..Aradiginda gorusme, telefonlatina cevap verme... Bu ona en guzel cevaptir. Ara verelim demez cunku iliskiyi surdurmek isteyen.

3 senelil ilişkiden 2 ay sonra bir ilişkiye başlaman zaten sağlıksız.
Kaçınılmaz son. Bitişe hazırlan.
başlamazdım zaten de eski sevgilimde bulamadığım bir sürü özellik onda vardı , galiba ona kapıldım. hazırım zaten ayrılma fikri beni korkutmuyor sadece belirsizlik çok rahatsız ediyor....

beni kullandı dedim çünkü eski kız arkadaşı (3 yıl çıkıp aile uyumsuzluluğu sebebiyle ayrıldığı) aynı okulda benimle , acaba kıskandırmaya mı çalıştı ondan emin olamadım. beni sevdiğini düşünüyorum zaten ama aklımda bir sürü şüphe var.

Aile uyumsuzluğu durumları hikaye bunu sebep göstermişse bu işin bahanesi ailelerinin uygun olmadığını 3 sene sonramı anlayabilmiş:) oda işin bahanesi diyorum ya adam şuan evlılık ve ya uzun bi ilişki istemıyo belli ki biraz para kazanıp hayatımı yaşayım diyodur. Sende ayrılmuş olabilirsin kafana yatan başka biri olursa görüş birileri kafa dağıtıp diğerini çokta güzel unutturuyor çünkü insan kendime zaman tanıyıp aman çıkmayım kimseyle deyince daha çok yanlızlıga bunalıma düşüyor.

Seven insan 10 gun degil 1 gun aramadan duramaz. Ayrica iliskinin ilk gunleri cicim aylaridir ne cok kavga etmesi :)

İliskiye ara verelim demek ya biri vardir veya o ara birini blursam ne ala ama bulamassam sn kenarda dur cnm isterse olurda bosluga dusersem donerm demektir. Seven biri asla ama asla 2 gunden fazla duramaz zaten askta mantik yoktur duygular vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…