six feet under seven bir bireyi kimse üzmemeli :)))six feet under'ı çok severim bu arada :)
bence bitirmek istiyor o yüzden de üzgünüm biraz .Yazmayacağım ama içimden çok geliyor beni hiç mi merak etmedin diye bağırmak geliyor.... aile meselesi benim ailem değil eski sevgilisinin ailesi , bizim karakter farkından böyle olduğumuzu düşünüyor
Birbirinizin hakliliginimi onayladiniz bence sizin iliskiniz bastan hatali ve o realist birisi gercegi soylemis ve mantikli davranmis muhtelemen sanada sadece hoslanti duymus.sevseydi eger hic birseyi gozu gormezdi.yeni asklara yelken acin derim bundan hayir gelmezMerhabalar,
Önceden bir konu açmıştım erkek arkadaşımın sorumsuz olmasıyla alakalı. Onla yollarımız ayrıldı ama yeni bir erkek arkadaşım var bu konum onunla alakalı. Biraz uzun olabilir kusura bakmayın.
Kendisi asistan doktor , bu yıl başladı ve başka şehirlerdeyiz. Ben de 4. sınıf öğrencisiyim,2 yıl sonra bitiriyorum okulu. İlk senesi olduğu için aşırı yoğun çalışıyor. Her kavga ettiğimizde bizim çok farklı olduğumuzu ileride daha da kötüye gideceğimizi söylüyor. İlişkimiz daha bir iki aydır sürüyor ve ben de daha erken olduğunu ilk zamanlar daha çok kavga edildiğini savunuyorum. Her neyse, bir kaç kere benim haklı olduğum(objektif yorumlarla da onayladım bunu , her ikimizin de çok yakın arkadaşları ) sebepler yüzünden kavga ettik ve her kavgayı biz çok farklıyız ilişkimiz yürümeyecek konusuna getirdi . Önceki ilişkisi de ailelerin farklı olması sebebiyle bitmiş ,önceki gibi olsun istemiyorum üzülmeyelim diyor.
10 gün önce ara verelim birbirimizi özlersek döneriz dedi,ben de kabul ettim.10 gün sonra bulunduğum şehre gelecek o zaman konuşalım tekrar dedi. Ama bu geçen dönemde en zor sınavlarımdan birini verdim(okul sınavı ) ve merak edip sormadı bile.
Düşündükçe içim eziliyor, beni kullandı mı , beni hiç mi merak etmiyor diye. Gerçekten bitirmek mi istiyor yoksa düşünüp bir çözüm yolu bulmak mı ? Hiç böyle kötü hissetmemiştim, belirsizlik beni çok yıpratıyor.Bazen yazasım geliyor ona ama yazmamam gerektiğini de biliyorum. Ne yapmalıyım neden böyle oldu sizce lütfen bana yardım edin
aslında öyle bir durum yok çünkü aylarca peşimden koştu , şimdi başka şehirlerdeyiz diye koptu benden bence. bilmiyorum tabi cevapları o verecek gelince.
Ben buna inanmiyorum iliskiye ara vermk iliskiyi cogunlukla onariyor bnce kendilerini sorgulamalari icin gayet guzel bir adimAra vermek yaş iş, o raddeye geldiyse uzatmaları oynuyosunuz demektir
diyen bir erkeğe ben olsam 'ayy, bende bunu sana nasıl söyleyeceğimi düşünüyordum.İçimi okudun resmen' deyip sonsuza kadar sutlardım.10 gün önce ara verelim
başlamazdım zaten de eski sevgilimde bulamadığım bir sürü özellik onda vardı , galiba ona kapıldım. hazırım zaten ayrılma fikri beni korkutmuyor sadece belirsizlik çok rahatsız ediyor....3 senelil ilişkiden 2 ay sonra bir ilişkiye başlaman zaten sağlıksız.
Kaçınılmaz son. Bitişe hazırlan.
beni kullandı dedim çünkü eski kız arkadaşı (3 yıl çıkıp aile uyumsuzluluğu sebebiyle ayrıldığı) aynı okulda benimle , acaba kıskandırmaya mı çalıştı ondan emin olamadım. beni sevdiğini düşünüyorum zaten ama aklımda bir sürü şüphe var.Peşinizden koştuğunda sizi pek tanımıyordu, iki aydır sizi yavaş yavaş tanımaya başladı ve pek uyumlu karakterler olmadığınızı bu ilişkinin yürümeyeceğini anladı, sizi kırmadan bitirmeye çalışıyor. Bence zorlamayın, bitmeye mahkum gibi görünüyor.
Çıkma evresi birbirini tanıma evresidir, kadınların 'beni kullandı' cümlesini kurmasını bu yüzden haksız buluyorum, beraber karar verip ilişkiye başladınız değil mi, tehdit ve zor kullanmadı? İlişki yürümeyince 'beni kullandı' bahanesi hoş durmuyor, sizin iradeniz aklınız yok mu diye sorarlar o zaman, hele de 2 sene sonra doktor olacak birine hiç yakıştıramam.
İkinci olarak da uzun mesafe ilişkileri çok sağlıklı olmuyor, iki taraf da birbirini tanıyamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?