İlişkiye bakış açımız?

Venuslukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
151
98
33
24
İyi geceler kadınlar kulübü üyeleri benim şu zamana kadar hep uzun ilişkilerim oldu açıkçası boş kalmadım. Şuanda da hali hazırda 10 aylık ilişkim var. Arkadaşımın şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadı. Gayet güzel bir kız. Bugün karşılıklı olarak beğendiği birinden adım gelmişken ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Biri gelip onu sevgililiğe ikna etmesi gerekiyormuş. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Ben mi insanlara karşı kolay kapılıyorum? Yoksa günümüzde ikna edecek birini beklemek mümkün mü? Sonuçta teknoloji çağı herkesin elinde bir sürü instagram hesabı var. Gerçekten birileri çıkıp bize sevgilil olabilmek için filmlerdeki gibi davranır mı?

Ne bekliyor ki ayaklarına kapanmasını mı? Böyle düşündüğü için bu yaşına kadar yalnız kalmış başka bir açıklaması yok bence. En kötü tarafı da ilişkiler konusunda hala tecrübe edinmemiş olması. İki kişi güzel bir uyum yakaladıysa ve aralarında karşılıklı olarak sevgi oluşuyorsa ilişki başlar zaten

Arkadaşını çok üzerler hiç tecrübesi yok baya baya üzülür yani aldatılır sonra melankolik şarkılar depresyonlar iştahtan kesilmeler gibi gibi pembe dünyada zannediyor kendini ama bir kere tecrübe ettikten sonrada pişman olacak bi ilişkisi olduğuna :) bilmiyorum bazen bende düşündüm hiç ilişkim olmasa daha mı iyi olurdum diye :) pişmanlığım hep bu oldu :)

Nıye uzsunler ya arkadasını, kız flort seviyor sevgili olmak ıcın cıddı anlamda asık olmayı bekliyordur belki de

Önüne gelenle sevgili olunmaz . Siz size her teklif edenle sevgili oluyormusunuz?
Ama şöyle bir gerçek var ki kimse kimse için çabalamıyor artık devir değişti .seçenek çok . Mesela sevgilim olmak isteyen biri vardı beğenmediğim için geri çevirdim .Ama bir başka kız adamın tipine , işine , gücüne bakmadan kabul ediyor, sırf yalnız kalmayım , sevgilim olsun , evleneyim kafasında. Tabi her zaman kaliteli bir yalnızlığı tercih ederim . yani seçenek fazla anlayacağınız .

Şans vermeden iyi mi kötü mü bilemez. Ne kaybedecek ki kendini kullandırmadığı sürece? Tecrübe etmeden nasıl biri ile evlenecek. Yani bence şans vermeli.
Ben bu şekilde arkadaşımı gazladım ilk sevgilisi olacaktı korkuyordu şimdi evliler bir tanecik de bebekleri var.

Nıye uzsunler ya arkadasını, kız flort seviyor sevgili olmak ıcın cıddı anlamda asık olmayı bekliyordur belki de
Yangınım bana da üzerler gibi geldi. Beyaz atlı prens bekliyor sanki.
Konu sahibi ben alırım alırım dedim mi de alırımcılardanım. Hedef belirlenir yoğunlaşılır. Iskalanırsa yeni hedeflere geçilir. Yani şu an beynim bunu söylüyor, bunu mantıklı buluyor. Yoksa ömrümün yarısını aynı adamla geçirdim, devam da ediyorum.

Bende boyleydım flort severdim ama sevgili olmak ıcın iste bu demeyi bekledim.sonunda da uzduler. @Sherlock holmes ve Merve siz haklısınız

Herkesin ilişkiye bakış açısı farklıdır.
Benim tüm ilişkilerim hemen hemen aynı şekilde başlar, tanıştiğım gün zaten hem elektrik aldığım,hem harika bir gün geçirdiğim,hem romantik romantik birbirimize kurlar yaptigimiz gündür, muhtemelen eve ilk öpücüğümü almis ve çoktan aşık olmuş halde giderim...
Bu benim normalim yani, ama çok yakın bir arkadaşım var, nişanlısı onu öpmek istedi diye (görücü usulü falan değil,bir yıllık sevgililik sonrası nişanlandı) çocuğun ağzına etmiş, gelip bize 'beni kullanmak mi istiyor, sapik mi acaba?' diye dert yanmıştı
Yani onun ilişkiye bakışı o,benimki bu.
Onun ya da çevremdeki kızların yaşadığı ilişkiye ben ilişki bile demem, benim yaşadığım da onlara üzücü gelir
Kimi sevgisini belli eden hevesli insanlari sevmez,Cool adam görmek ister. Kimiyse ponçik miknatisidir, kendini sırtında taşıtir(ah bu ben).. Yani ilişkiler renk renk çeşit çeşittir.
Sana güzel gelen ona gelmez, ya da onun hayatına alacağı kişi tam olarak bunu istiyordur. Belli olmaz ki bu isler...
O yüzden sen o kızı boşver,kendi hayatına odaklan. Neyi seviyorsan onu öyle yap..

Ben de öyle diyorum. İlk görüşte kimse aşık olup ölüp bitmez ki, zamanla konuştukça gelişir ama arkadaşım konuşmanın da önünü kesiyor. Ya da ben mi avcı durumundayım dişil enerji hangisinde daha dengeli? İlişki için beklemeli miyiz?

Bende boyleydım flort severdim ama sevgili olmak ıcın iste bu demeyi bekledim.sonunda da uzduler. @Sherlock holmes ve Merve siz haklısınız
Seni üzenler daha çok üzülsün.
Bi arkadaşım vardı bi eleman geldi aman ne şiiirler ne iltifatlar. Dedik bu çocuk geçen yüzyıldan kaldı herhalde. Hepimiz ağzımız açık kaldık bayıldık bittik. Sonuç hüsran. Gördüğüm en büyük yalancı çıktı herif.

Bana davrandı evlendim ama herkes aynı şekilde tanışıp sevgili olacak değil. Arkadaşın beklerken yaşlanabilir de :)

Evet gerçekten herkes renkli bir kişiliğe sahip çok haklısınız

Yok flört de hiç etmiyor direkt o konuşmaların önünü kesiyor
Flort etmiyorsa bılmıyorum ben ediyor ve sevgılı olmak ıcın duygularını yetersiz bulup cabalamak istemiyor sanıyordum.
Ben oyleydım cunku
Sende bir anormallik yok. Genclıgın tadını cıkarıp flort etse keske

Evet gerçekten hassas biri umarım çok mutlu olur

Yani iste var boyle ısteee buu demeyi bekleyen insanlar, belki kız onlardan biridir dedım ama o flortte etmiyormus.
Dırekt onunu kesiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…