- 27 Eylül 2020
- 151
- 98
- 33
- 24
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Nıye uzsunler ya arkadasını, kız flort seviyor sevgili olmak ıcın cıddı anlamda asık olmayı bekliyordur belki de
Yok ben de tabiki düşünerek, aşık olarak sevgili oluyorum yoksa sevmeden uzun ilişki hayatta çekilmez gibiÖnüne gelenle sevgili olunmaz . Siz size her teklif edenle sevgili oluyormusunuz?
Ama şöyle bir gerçek var ki kimse kimse için çabalamıyor artık devir değişti .seçenek çok . Mesela sevgilim olmak isteyen biri vardı beğenmediğim için geri çevirdim .Ama bir başka kız adamın tipine , işine , gücüne bakmadan kabul ediyor, sırf yalnız kalmayım , sevgilim olsun , evleneyim kafasında. Tabi her zaman kaliteli bir yalnızlığı tercih ederim . yani seçenek fazla anlayacağınız .
Tabiki de benim buna suphem yok.Yok ben de tabiki düşünerek, aşık olarak sevgili oluyorum yoksa sevmeden uzun ilişki hayatta çekilmez gibi
İşte günümüz erkeklerinden çok Nadir çıkıyorBana davrandı evlendim ama herkes aynı şekilde tanışıp sevgili olacak değil. Arkadaşın beklerken yaşlanabilir de :)
Yazık gerçekten ama, umarım iyi insalar çıkarSeni üzenler daha çok üzülsün.
Bi arkadaşım vardı bi eleman geldi aman ne şiiirler ne iltifatlar. Dedik bu çocuk geçen yüzyıldan kaldı herhalde. Hepimiz ağzımız açık kaldık bayıldık bittik. Sonuç hüsran. Gördüğüm en büyük yalancı çıktı herif.
Hahahaha şahane kadınsınız öğreneceklerim var demek kiYangınım bana da üzerler gibi geldi. Beyaz atlı prens bekliyor sanki.
Konu sahibi ben alırım alırım dedim mi de alırımcılardanım. Hedef belirlenir yoğunlaşılır. Iskalanırsa yeni hedeflere geçilir. Yani şu an beynim bunu söylüyor, bunu mantıklı buluyor. Yoksa ömrümün yarısını aynı adamla geçirdim, devam da ediyorum.
O arkadaşım asla onu sevmediğini düşündüğüm biriyle evlendi. 1 yaşında çocuğu var. Benle konuşmuyor. Ben hala inanmıyorum adamın onu sevdiğine.Yazık gerçekten ama, umarım iyi insalar çıkar
Nasıl Evlilikleri Merve duyuyor musun sagdan soldan?O arkadaşım asla onu sevmediğini düşündüğüm biriyle evlendi. 1 yaşında çocuğu var. Benle konuşmuyor. Ben hala inanmıyorum adamın onu sevdiğine.
Ayyy maşallah. Ben de öyle diyorum madem karşılıklı beğeniyorsun niye filmlerdeki gibi bekliyorsun ki? Zamanla oturuyor her şey. Konuşmadan etmeden kimse niye çabalasın?Şans vermeden iyi mi kötü mü bilemez. Ne kaybedecek ki kendini kullandırmadığı sürece? Tecrübe etmeden nasıl biri ile evlenecek. Yani bence şans vermeli.
Ben bu şekilde arkadaşımı gazladım ilk sevgilisi olacaktı korkuyordu şimdi evliler bir tanecik de bebekleri var.
Ne diyebiliriz ki? Biz seni sevmiyor desek sonra suçlu olan yine biz oluruzO arkadaşım asla onu sevmediğini düşündüğüm biriyle evlendi. 1 yaşında çocuğu var. Benle konuşmuyor. Ben hala inanmıyorum adamın onu sevdiğine.
İnstagramdan her şey normal görünüyor. Ortak arkadaşlarımız başka şehirlerde onlara bir şey demez. Aşırı zayıf bi karakterdi kız çok ağladı omzumuzda. Bu adamdan da bizim sözlerimizle soğumamak için önce cephe aldı bi kaç kişiyle bana. Ben gardımı indirmeyince beni sildi.Nasıl Evlilikleri Merve duyuyor musun sagdan soldan?
Benim başıma arkadaşının istediği şey geldi ama ben yine de sana katılıyorum daha mantıklı düşünüyorsun :)İşte günümüz erkeklerinden çok Nadir çıkıyor
Kimse karşılıklı sevgi olmadan adım atamaz ki. İstiyor ki o dursun aşık olduğu adam ona filmlerdeki gibi davransın
Aynen öyle. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Gördüğümü söylemek zorundaydım çünkü böyle bi arkadaşlığımız vardı.Ne diyebiliriz ki? Biz seni sevmiyor desek sonra suçlu olan yine biz oluruz
Hayırlısı olsun gerçektenAynen öyle. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Gördüğümü söylemek zorundaydım çünkü böyle bi arkadaşlığımız vardı.Herkes kendi bilir.
Yine de acaba böyle daha mı doğru diyorumBenim başıma arkadaşının istediği şey geldi ama ben yine de sana katılıyorum daha mantıklı düşünüyorsun :)
Zaten öyle davransa bile sonu hep aynı, aynı canlı türüne doğru evrim geçiriyolaro yüzden boşver sen kendin mutluysan böyle devam et
Ben de siz gibiyimKardeşime de bi türlü anlatamadım, kızın zerre ilgisi yok sevgililik işlerine, biri çıkacak da aşık edecek kendisine. Yok, şans bile vermiyor, çiçekle tanışma teklif edeni mi, arkadaşlarla haber yollatanı mı (Haber yollatanlara ayrı gıcık oluyor, gelip doğrudan benle konuşacak kadar bile cesareti yok demek diye)... Ablam evlilik mevlilik düşün demiyoruz sana, bari tanı-tanış, hiç tecrübe etmiyorsun böyle olmaz diyoruz, yok onun adam seçme şeysi çok ayrı, kafadan eliyor önüne geleni, kariyer odaklı gidiyor. Sevgiliyle vakit harcayamazmış, iyiymiş böyle.
Hatta "Bak ablası yönelimin farklıysa ve söyleyemiyorsan, benle paylaş ben yargılamam" filan diye de konuştum. :))
Ben de aksine ayda sevgili değiştirir dururdum.
Annem birinde oturdu "Sende yaka silkerdim, kardeşinden de korkuyorum" diye dert yandı. :)))
Yani, yapı meselesi ne diyelim, herkesin aşk, flört algısı kendine. Biz iki kardeş dahi birbirinden o kadar zıt ele alıyoruz meseleleri. Evlendim de duruldum. Kardeşimin kim gönlüne girecek merakla bekliyoruz, kutlama yapıp madalya takmayı düşünüyoruz zoru başaracağı için enişte beye.
İnstagramdan herkes çok normal duruyor zatenİnstagramdan her şey normal görünüyor. Ortak arkadaşlarımız başka şehirlerde onlara bir şey demez. Aşırı zayıf bi karakterdi kız çok ağladı omzumuzda. Bu adamdan da bizim sözlerimizle soğumamak için önce cephe aldı bi kaç kişiyle bana. Ben gardımı indirmeyince beni sildi.
Ben de siz gibiyimama arkadaşım kariyer odaklı değil ki. Sevip sevilmek istiyor ama hiç bir adım atmıyor. Karşılıklı hoşlandığı çocuk bir adım atınca da ilişkiye hazır değilim diyip peşinden koşsun onu ikna etsin istiyor. Ama konuşma yollarını da kapatıyor
Baştaki söyledikleriniz o kadar aynı kiiYa kardeşim de bu çeşidin bi farklı modeli işte, hani bi adam olacak çılgın aşık, onu kazanmak için işte emek verecek, aynen "İlişki düşünmüyorum" dediğinde dahi işte o adam, ilişkiyi düşünmesi için pervane olacak da gönlünü hop hop ettirecek. Yoksa kafasını döndürüp bakmaz bile, sizin arkadaştan farkı "Sevip sevilmek istiyorum, sevgili istiyorum" diye bir şikayeti de yok, "Meeh iyiyi ben böyle işimdeyim, evimdeyim, kitaplarımdayım, keyifliyim"... Böyle.
Nasıl olacak artık, bilmiyorum. :)) Öyle adam kalmadı pek çünkü, artı bi de bu ısrar -taciz- olarak nitelendirilebilecek bir şey de, eskisi gibi değil o işler, erkek de çekinir yani, niyeti iyi olsa da haklı olarak.
Aynen öyle bende sizin gibi düşünüyorumAyyy maşallah. Ben de öyle diyorum madem karşılıklı beğeniyorsun niye filmlerdeki gibi bekliyorsun ki? Zamanla oturuyor her şey. Konuşmadan etmeden kimse niye çabalasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?