İlişkiye bakış açımız?

Kendimi bir erkeğin yerine koyuyorum beğendiğim kişiye adım attım ilişkiye hazır değilim mi dedi tamam kendi bilir. Uğraşmam daha fazla. Kim karşıdakinden hiç ışık görmeden karşı tarafı iknaya uğraşır ki? Ancak çok aşık falan olması lazım o da günümüz koşullarında düşük bir ihtimal. Arkadaşınız dizilerdeki, filmlerdeki aşkları gerçek sanıyor sanırım

Öyle gerçekten de karşılıklı sevgi ve ilgiyle yürüyor tüm ilişkiler. Kimse aşık olsa bile zorlayamaz ki bir ilişkiye

Ben de arkadaşınız gibiydim, evet filmlerdeki gibi biri çıkıyor sizi ikna etmeye çabalıyor sadece kendisi değil tüm çevrenizi de etkisi altına alıp bir şansı hak ediyor, umarım arkadaşınızın hayatına girecek olan onu ikna etmeye çalışan kişi gerçekten en doğru kişidir. Çünkü bazen bu kişi ne yazık ki doğru kişi olmayabiliyor bu sebeple geçmişte reddettiğiniz ve belki de sizin için daha doğru kişiler için içinizde burukluk kalabiliyor. Bu sebeple arkadaşınıza tavsiyem ufak da olsa şans vermesi ve insanları tanıması. Ayaklarını yerden kesecek çok cesur çok özgüvenli , yakışıklı kendinden emin biri karşısına çıktığında ona kapılıp gittiğinde ve nihayetinde evlendiğinde, karşılaştığı devasa bir sorun karşısında düşünmekten kafayı yiyecek gibi bulur kendisini... Yaşayamadıklarını düşünür, tanıyamadıklarını, hiçe saydığı duygularını düşünür... Daha önce karşılıklı bir aşkı tatmadığı için de kendisine sorar, ben gerçekten bu adamı seviyor muyum? Aşk denilen duygu bu mu ? diye...

Seven zaten belli ediyor.Ve her seyı goze alıyor.Demekkı ıkna edememiş arkadaşınızı.Kadınlar anlar.

O kadar doğru ki, bu mesajın alnından öpmek istiyorum insanları tanımadan, konuşmadan önlerini kesmek belki ileride pişman olacağımız kararlara vermeye de itebilir. Sonuçta karşılıklı olarak hoşlanma varsa neden daha fazlası istensin ki? Özellikle kişi vermiyorsa?

Her kadın ve erkek kişileri ilişkilere farklı yaklaşır.. Kimi hemen kapılır kimi zordur bekler kimisinin işi bile olmaz kimisi de işte bilmem ne yani arkadaşınız da bu şekilde bakıyor olabilir gayet normal karşıladım ben bu durumu.. Filmlerdeki gibi olmasa da o hassasiyetle ve özenle yaklaşanlar da var gerçek hayatta.. Yani bunları istemek bir kadının en doğal hakkı ve kendi tercihi.. Bazısı hiç beklemez mesela.. Olabilir gayet doğal.. Benim de vardı çok zor bir arkadaşım ama aşırı zor sonunda istediği gibi bir adam çıktı karşısına ve onunla evlendi yaşı benden baya büyüktü herkes dedi işte kaç yaşına geldi hala adam beğenmiyor bilmem ne falan.. Bu arada birsürü de talibi vardı ama arkadaşımın mesela 50 kriteri varsa 50si de aynı adamda mevcut olacak öyle bir kafası vardı ve kimseyi istemedi.. Ben onun tercihine de her zaman saygı duydum çünkü nihayetinde bende kendi kriterimde bir evlilik yaptım neden bir başkasının kriteri bir iki tık daha fazla diye istediği gibi biriyle birlikte olmasın ki???

Arkadasinizin guven problemi var bence. Kendince ‘ikna edilmem gerek ...‘gibi yorumda bulunmus ama psikoljik bir derdi var. Soylediklerine pekte seyyy yapmayin. Surekli bir iliski icinde olmakta bana gore normal degil ama bu sorunuzada cevap vermis oluyum

Bence acaip bir şey yok. Kız belli ki içine sinsin istiyor. İlle de daldan dala atlaması mı gerek??

Son 2 cümleyi mide bulandırıcı buldum. Aşk, sevgi bu mu yani?? Çeşit çeşit instagram hesapları var, biri yoksa diğeri var, o zaman sevgili olduğun kişinin ne özelliği var random biri işte? O yazanların rastgele yazılmadığı ne malum,? Şu kadar yüzeysel, tüketim odaklı 'ilişki' yle mutlu olmak mümkün mü??

Sevgililige ikna nasil birşey oluyor onu anlayamadim. Birini begenirsin sonra konuşursun, gezersin, vakit gecirirsin veee butun bunlar karsilikli keyif veriyorsa, duygusal olarak iyice yukselmişsen kendi kendine olan bisey zaten. İkna etmek ne demek ki...

Birini ikna etmeye ugraşmak anlamsiz geliyor bana, ikna etmek peşinde koşmak mi oluyor?
Egee oyleyse, oyle birini de bulabilir elbet.
Ben kendi kendime ikna olmayinca peşimde dolanilmasi ikna sebebi olmuyor. Romantikte degil, dunyadaki en sacma seylerden olabilir ama mevzu insanlarsa heraey mumkun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…