- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.963
- 598
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Öyle gerçekten de karşılıklı sevgi ve ilgiyle yürüyor tüm ilişkiler. Kimse aşık olsa bile zorlayamaz ki bir ilişkiyeKendimi bir erkeğin yerine koyuyorum beğendiğim kişiye adım attım ilişkiye hazır değilim mi dedi tamam kendi bilir. Uğraşmam daha fazla. Kim karşıdakinden hiç ışık görmeden karşı tarafı iknaya uğraşır ki? Ancak çok aşık falan olması lazım o da günümüz koşullarında düşük bir ihtimal. Arkadaşınız dizilerdeki, filmlerdeki aşkları gerçek sanıyor sanırım
Zamanında bende böyleydim :) nasip kısmet ya ben buna inanıyorum :) nasipte varsaaa ee? bu kadar :)Bende boyleydım flort severdim ama sevgili olmak ıcın iste bu demeyi bekledim.sonunda da uzduler. @Sherlock holmes ve Merve siz haklısınız
Seven zaten belli ediyor.Ve her seyı goze alıyor.Demekkı ıkna edememiş arkadaşınızı.Kadınlar anlar.İyi geceler kadınlar kulübü üyeleribenim şu zamana kadar hep uzun ilişkilerim oldu açıkçası boş kalmadım. Şuanda da hali hazırda 10 aylık ilişkim var. Arkadaşımın şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadı. Gayet güzel bir kız. Bugün karşılıklı olarak beğendiği birinden adım gelmişken ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Biri gelip onu sevgililiğe ikna etmesi gerekiyormuş. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Ben mi insanlara karşı kolay kapılıyorum? Yoksa günümüzde ikna edecek birini beklemek mümkün mü? Sonuçta teknoloji çağı herkesin elinde bir sürü instagram hesabı var. Gerçekten birileri çıkıp bize sevgilil olabilmek için filmlerdeki gibi davranır mı?
İkna etmesi için fırsat bile vermiyor kiSeven zaten belli ediyor.Ve her seyı goze alıyor.Demekkı ıkna edememiş arkadaşınızı.Kadınlar anlar.
Hahahaha o kadar doğru kiBiriyle tanışınca, konuşmaya başlayınca sanki hemen onunla evlenecekmiş gibi hissetiği için istemiyordur
O kadar doğru ki, bu mesajın alnından öpmek istiyorumBen de arkadaşınız gibiydim, evet filmlerdeki gibi biri çıkıyor sizi ikna etmeye çabalıyor sadece kendisi değil tüm çevrenizi de etkisi altına alıp bir şansı hak ediyor, umarım arkadaşınızın hayatına girecek olan onu ikna etmeye çalışan kişi gerçekten en doğru kişidir. Çünkü bazen bu kişi ne yazık ki doğru kişi olmayabiliyor bu sebeple geçmişte reddettiğiniz ve belki de sizin için daha doğru kişiler için içinizde burukluk kalabiliyor. Bu sebeple arkadaşınıza tavsiyem ufak da olsa şans vermesi ve insanları tanıması. Ayaklarını yerden kesecek çok cesur çok özgüvenli , yakışıklı kendinden emin biri karşısına çıktığında ona kapılıp gittiğinde ve nihayetinde evlendiğinde, karşılaştığı devasa bir sorun karşısında düşünmekten kafayı yiyecek gibi bulur kendisini... Yaşayamadıklarını düşünür, tanıyamadıklarını, hiçe saydığı duygularını düşünür... Daha önce karşılıklı bir aşkı tatmadığı için de kendisine sorar, ben gerçekten bu adamı seviyor muyum? Aşk denilen duygu bu mu ? diye...
Çünkü ben de malesef ki öyleyimHahahaha o kadar doğru ki
Her kadın ve erkek kişileri ilişkilere farklı yaklaşır.. Kimi hemen kapılır kimi zordur bekler kimisinin işi bile olmaz kimisi de işte bilmem neİyi geceler kadınlar kulübü üyeleribenim şu zamana kadar hep uzun ilişkilerim oldu açıkçası boş kalmadım. Şuanda da hali hazırda 10 aylık ilişkim var. Arkadaşımın şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadı. Gayet güzel bir kız. Bugün karşılıklı olarak beğendiği birinden adım gelmişken ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Biri gelip onu sevgililiğe ikna etmesi gerekiyormuş. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Ben mi insanlara karşı kolay kapılıyorum? Yoksa günümüzde ikna edecek birini beklemek mümkün mü? Sonuçta teknoloji çağı herkesin elinde bir sürü instagram hesabı var. Gerçekten birileri çıkıp bize sevgilil olabilmek için filmlerdeki gibi davranır mı?
İyi geceler kadınlar kulübü üyeleribenim şu zamana kadar hep uzun ilişkilerim oldu açıkçası boş kalmadım. Şuanda da hali hazırda 10 aylık ilişkim var. Arkadaşımın şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadı. Gayet güzel bir kız. Bugün karşılıklı olarak beğendiği birinden adım gelmişken ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Biri gelip onu sevgililiğe ikna etmesi gerekiyormuş. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Ben mi insanlara karşı kolay kapılıyorum? Yoksa günümüzde ikna edecek birini beklemek mümkün mü? Sonuçta teknoloji çağı herkesin elinde bir sürü instagram hesabı var. Gerçekten birileri çıkıp bize sevgilil olabilmek için filmlerdeki gibi davranır mı?
Belkide içine sınmemıstırİkna etmesi için fırsat bile vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?