- 16 Mart 2017
- 433
- 293
- 23
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
hacker falan hiç duymadın sanırım ip adresi falan?Hangi konuya cevap yazacağımı da sana sormayacağım haddini bil.ablacım konudan bi uzaklaşsan? allah aşkına ağır saçmalamışsınız. bide internet üzerinden neyi kime yediriyosun?
hacker falan hiç duymadın sanırım ip adresi falan?Hangi konuya cevap yazacağımı da sana sormayacağım haddini bil.
Rumuz ve yüzü göstermeyen fotoların kullanıldığı bir sitede hakaret olmaz. Çünkü kişi hukuken rencide olmaz. Kimin kim olduğu belli değilken Hacker ıp adresi diye yormayın kendinizihacker falan hiç duymadın sanırım ip adresi falan?Hangi konuya cevap yazacağımı da sana sormayacağım haddini bil.
yav he heRumuz ve yüzü göstermeyen fotoların kullanıldığı bir sitede hakaret olmaz. Çünkü kişi hukuken rencide olmaz. Kimin kim olduğu belli değilken Hacker ıp adresi diye yormayın kendinizi
Evet koca arayan işsiz seninle uğraşamam ilgilenmem gereken bir çocuğum ve kocişim var.Ok.
of ironiden anlamayan nesil.Kociş yazmayadın iyiydi be ablacım. Okey
Ablacığım lohusa dönemi yaşadın mı bilmiyorum ama benim konularımı eğer stalkladıysan sonuna kadar inip problemin çözüldüğünü de okusaydın ben anacım.Bel altı vuramazsın insanları özel sorunlarıyla ki bitmiş bir sorundan bahsediyoruz.Tavsiye verebilirim yani istersen ihtiyacın var gibi duruyor.
Sizin yaptığınız iş öğretmenlik değil ara elemanlık oluyor . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunu olup 7 yildir olul psikolojik danışmanıyım mebte. Bilmeden ahkam kesmiyorum bir de birazcık üslupBilmediğin konularda ahkam kesmesen.İstediğin anaokuluna ben sizin okulunuzda sınıf öğretmeni olmak istiyorum cv bilgilerimde de önlisans çocuk gelişimi mezunuyum bilgisini ver okey.Önlisans çocuk gelişimi eğitimi ya da okul öncesi öğretmenliği okuman yeterli çocuk gelişimi öğretmenliği de bir bölüm bilmem anladın mı?
senin gibi hadsizler yüzünden üzgün oluyorum aynen ayrıca sa-na-neSana ne zaman yazacak olsam üzgün oluyorsun. Bir de tavsiye vereyim diyorsunSosyal medyadaki alelade bir hesabı bile yönetemezken kalkıp millete akış vermeye çalışma nolur komik oluyor
ara elemanlık derken sınıf öğretmeni ne zamandan beri ara eleman oluyor?okuduğum bölümün bizzat ismi öğretmenlik bence bilmiyorsan sus da cahil sanmasınlar.Sizin yaptığınız iş öğretmenlik değil ara elemanlık oluyor . Psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunu olup 7 yildir olul psikolojik danışmanıyım mebte. Bilmeden ahkam kesmiyorum bir de birazcık üslup
Ahahahaha gene mi yasenin gibi hadsizler yüzünden üzgün oluyorum aynen ayrıca sa-na-ne
TövbestBuraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil. İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.
Yorumsuzum hayatta başarılar ama biraz sakin.ara elemanlık derken sınıf öğretmeni ne zamandan beri ara eleman oluyor?okuduğum bölümün bizzat ismi öğretmenlik bence bilmiyorsan sus da cahil sanmasınlar.
Ay görende senin kocana yazmış sanırAdamla tanışıklığımız yok demişssin gezip durabilir evliler gezemez mi ki öyle bir kaide mi var?Olabilir de olmayabilir de cevap vermeme nedenleri arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?