- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Kendisi yazıp duruyor benim kocam var sen koca ara falan diye. Mahalle kavgasına çevirdi. Allah akıl versin ciddenSaçma sapan ergen kavgasına çevirmişsiniz konuyu...
Aynen aklıma geldi aslında :) yani dışardan bakıldığında düzgün bir profili var beyefendinin.Yaz bence seni yakından tanimiyo olabilir belki utanmistir her yazana yürüyor demesinler diye bişey yazamiyodur vs...
Ben eşime gidip kendim şu şu niyetle tanışmak istiyorum demiştim zamanında. İyi ki de demisim. Adamın benden haberi bile yokmuş. Tanıyınca her şey rayına oturdu kovalayan o oldu.
Benim cinsel konularım evet çocuğun olsaydı anlatdın ama anlayamazsın.Evet evliliğim mükemmel konularımın sonuna kadar baksaydın öğrenirdin cinsel konumun düzeldiğini ama sen evli değilsin anlamazsın ya.Çocuk gelişimi öğretmenliği iki yıl oluyor bilmiyorsan cahilsen öğren.Allah da sana erkek versin erkeksizlikten azıtmışsın vah yazık.Kocişin için de ağlamışsın zaten kendi konularına bak sen,asıl ben sana taktik vereyim. Sanki evliliği mükemmel gelmiş kocişim kocişim diyip duruyorelin adamlarıysa sana ne ? Sana mı battı? 2 yıllık mezun hangi ara öğretmen oluyor ayrıca kendini komik duruma düşürme artık sana prim verip yazmayacağım güle güle Allah şifa versin
sadece fikrimi belirtmeme rağmen bana öfleyip pöfleyip hadsizleşen ve konuyu benim eşime getiren kendisi.Üşenmemiş herşeyime de bakmış illa biryerden vuracak ya aklınca.Basitlik işte.Saçma sapan ergen kavgasına çevirmişsiniz konuyu...
Seviyeye bak. Şu üslup ve seviyede biriyle tartışmam bile çok farklı kulvarlardayız.Benim cinsel konularım evet çocuğun olsaydı anlatdın ama anlayamazsın.Evet evliliğim mükemmel konularımın sonuna kadar baksaydın öğrenirdin cinsel konumun düzeldiğini ama sen evli değilsin anlamazsın ya.Çocuk gelişimi öğretmenliği iki yıl oluyor bilmiyorsan cahilsen öğren.Allah da sana erkek versin erkeksizlikten azıtmışsın vah yazık.
Evet koca arayan işsiz seninle uğraşamam ilgilenmem gereken bir çocuğum ve kocişim var.Ok.Seviyeye bak. Şu üslup ve seviyede biriyle tartışmam bile çok farklı kulvarlardayız.
İnşallah mutlu oluruz ikimiz deBir benzer durumdayım seni anlayabiliyorum o yüzden :)
Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.
Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.
Öğretmenlik iki yıl olmaz . Çocuk gelişimi bölümüdür o . Yanlış bilgi vermesek ya da önce ne okuduğumuzu bilsekBenim cinsel konularım evet çocuğun olsaydı anlatdın ama anlayamazsın.Evet evliliğim mükemmel konularımın sonuna kadar baksaydın öğrenirdin cinsel konumun düzeldiğini ama sen evli değilsin anlamazsın ya.Çocuk gelişimi öğretmenliği iki yıl oluyor bilmiyorsan cahilsen öğren.Allah da sana erkek versin erkeksizlikten azıtmışsın vah yazık.
Bilmediğin konularda ahkam kesmesen.İstediğin anaokuluna ben sizin okulunuzda sınıf öğretmeni olmak istiyorum cv bilgilerimde de önlisans çocuk gelişimi mezunuyum bilgisini ver okey.Önlisans çocuk gelişimi eğitimi ya da okul öncesi öğretmenliği okuman yeterli çocuk gelişimi öğretmenliği de bir bölüm bilmem anladın mı?Öğretmenlik iki yıl olmaz . Çocuk gelişimi bölümüdür o . Yanlış bilgi vermesek ya da önce ne okuduğumuzu bilsek
Ablacığım lohusa dönemi yaşadın mı bilmiyorum ama benim konularımı eğer stalkladıysan sonuna kadar inip problemin çözüldüğünü de okusaydın ben anacım.Bel altı vuramazsın insanları özel sorunlarıyla ki bitmiş bir sorundan bahsediyoruz.Tavsiye verebilirim yani istersen ihtiyacın var gibi duruyor.Ya valla ablacım üzgünmüşsün sana yazmam yasak mı suç mu bilemedim ama hakikaten ağır saçmalamışsın. Kociş kociş sayıklıyorsun cilve işve tavsiyesi veriyorsun ama konularına bir baktım sende işe yaramamış boşver sen tavsiye verme. Sayende konunun sonuna gelemedim öfff !
Bana bak saygısız hadsiz o manyak lafını sana yuttururum anladın mı?Sen de banlanmadan çeneni kapat bence.Konu sahibine yazık olmuş manyağın teki yüzünden banlanmış.
Bana bak saygısız hadsiz o manyak lafını sana yuttururum anladın mı?Sen de banlanmadan çeneni kapat bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?