- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Pardon basta yazmissiniz kacirmisim orayi. O zaman bi günaydin mesaji atabilirsin muhabbeti baslatmak icin. Sansinizi deneyebilirsiniz tekrarYüzyüze gördüğüm biri olsa bi adım attıktan sonra aska bir şey yapmayı düşünmezdim ama hiç yüzyüze görmedigim biri sosyal medya sadece. Onun adım atması imkansızdı zaten. Yüzyüze olsak etkileneceğini düşünüyorum ama böyle sanal olunca yazmam pek etkili olmadı maalesef.
30 uma geldim :) tecrubelerime dayanarak diyorum ki erkekler eger gercekten tanismak isterse kendileri yaziyor. Bir de ustelik ilk adimi siz atmişsiniz. Devamini getirirdi eger isteseydi. Bence boşverin. Yazarsa siz de yazarsiniz.
iyi de adamla tanışıklıgımız yok diyorum siz hoşlantı olsaydı diyorsunuz yahuYok bence onda da hoşlantı olsaydı kullanırdı bu fırsatı demek ki adam boş. Bence daha fazla yürümen gereksiz olur. Burda bırak
yok daha neler evli falan değil gezip duruyor daha yeni iş sahibi oldu biraz abartmışsınız :) teşekkürler yine deZaten adım atmışsınız cevap vermiş orda kalmış.
Çok ısrarcı olmamak gerekir bence isteseydi tekrar yazardı.
Bazı evli erkekler eşleri sosyal medyada değilse çekinecek kimsem yok nasılsa diye bekarmış gibi paylaşımlar yapabiliyorlar.
Foton var mi?Konusarak mi tanistiracaksin kendini?iyi de adamla tanışıklıgımız yok diyorum siz hoşlantı olsaydı diyorsunuz yahu
E herhalde var :)Foton var mi?Konusarak mi tanistiracaksin kendini?
Yani onda da yeşil ışıklar yansaydı, size karşı sohbetinizle ya da görselliğinizle bir ilgi oluşmuş olsaydı demek istiyor sanırım arkadaş.iyi de adamla tanışıklıgımız yok diyorum siz hoşlantı olsaydı diyorsunuz yahu
Az biraz biliyorum. Mesela o eskiden basketbol oynamış, şu an maçlara izlemeye falan da gidiyor. Ben de haftaya arkadaşımla basket maçına gideceğim, paylaşacaktım ama o kadar beklemek istemiyorumAdamın ilgi alanlarını biliyorsan bununla alakalı bir paylaşım yap ve bekle... Bakalım yazacak mı...
Adamla tanışıklığımız yok demişssin gezip durabilir evliler gezemez mi ki öyle bir kaide mi var?Olabilir de olmayabilir de cevap vermeme nedenleri arasındayok daha neler evli falan değil gezip duruyor daha yeni iş sahibi oldu biraz abartmışsınız :) teşekkürler yine de
Öffff cevap vermedi diyen kim? Cevap verdi hatta sıcak konuştu fakat devamı gelmedi diyorum. İşe yeni girdi aynı okuldan mezunuz evli diyorsunuz yaAdamla tanışıklığımız yok demişssin gezip durabilir evliler gezemez mi ki öyle bir kaide mi var?Olabilir de olmayabilir de cevap vermeme nedenleri arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?