- 16 Mart 2017
- 433
- 293
- 23
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Öff falan adamla da böyle konuştuysan kaçması normal yazık.Öffff cevap vermedi diyen kim? Cevap verdi hatta sıcak konuştu fakat devamı gelmedi diyorum. İşe yeni girdi aynı okuldan mezunuz evli diyorsunuz ya
Bel altı vurmaya çalışma seviyen belli seni kaale almıyorumÖff falan adamla da böyle konuştuysan kaçması normal yazık.
yav he he sen biraz daha adam kovala hadiBel altı vurmaya çalışma seviyen belli seni kaale almıyorum
Sen de kocişini oyala hadi :**yav he he sen biraz daha adam kovala hadi
Evet oyalayacak bir kocişim var oh çok şükürSen de kocişini oyala hadi :**
Çözebiliriz elbette ama normal bir soruya öffleyerek cevap verilmese keşke.Daha insani olunabilse.Hanımlar ayıp olmuyor mu sizce?
Böyle birbirimize belaltı vurmak yerine meseleleri konuşarak çözebiliriz değil mi?
İnsanın hayattaki tek başarısı kocası oluncaEvet oyalayacak bir kocişim var oh çok şükür
Ya direkt benden hoşlandı diye düşünmedi bence ya, çünkü naber masılsın diye yazmadım paylaşımına laf attım erkekler direkt anlamıyor genelde bilmiyorum :)Siz yeşil ışığı yakmışsınız zaten. Yani istese adam çekinmez bence. Hiçbir şey yapmasanız keşke..
Hem öğretmenlik hem resim bölümünden mezunum ayrıca bir meleğim var çok şükür sana bakıyorum tek amacın koca bulmak onu da becerememişsin yazık.İnsanın hayattaki tek başarısı kocası olunca
Hala laf yetiştiriyorsun bana haddini bil. Senin eğittiğin öğrencilere yazık. Tek amacım koca bulmak değil mühendis oluyorum rahat ol tatlı kız :)Hem öğretmenlik hem resim bölümünden mezunum ayrıca bir meleğim var çok şükür sana bakıyorum tek amacın koca bulmak onu da becerememişsin yazık.
sana da saygı verememiş aileye yazık.sen burada oyalanma git biraz koca ara.Hala laf yetiştiriyorsun bana haddini bil. Senin eğittiğin öğrencilere yazık.
Koca koca dediğine göre yaran var herhalde, sen bence kocanla ilişkini düzelt bana laf yetiştireceğine sorunların olduğu belli. Yazma diyorum hala yazıyor ya insan biraz utanırsana da saygı verememiş aileye yazık.sen burada oyalanma git biraz koca ara.
Teşekkürler <3 Keşke herkes senin gibi düzgün üslupta olsaBence beklemek sıkıcı kendimden biliyorum. Yazmak istiyorsan tekrar , yaz gitsin düşünme bence :) Olumsuz da olsa aklında kalmamış olur en azından.
Bir benzer durumdayım seni anlayabiliyorum o yüzden :)Teşekkürler <3 Keşke herkes senin gibi düzgün üslupta olsa
Buraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.Hep erkeksizlikten bunlar ah ahh yazık.Koca koca dediğine göre yaran var herhalde, sen bence kocanla ilişkini düzelt bana laf yetiştireceğine sorunların olduğu belli. Yazma diyorum hala yazıyor ya insan biraz utanır
Kocişin için de ağlamışsın zaten kendi konularına bak sen,asıl ben sana taktik vereyim. Sanki evliliği mükemmel gelmiş kocişim kocişim diyip duruyorBuraya elina adamlarıyla ilgili konu açan sensin ben değil kocişimle sorun olsa ben ağlardım burada sen değil.İstersen biraz taktik vereyim he az cilveli ol öyle öfleme adamları kovalama bırak onlar seni kovalasın bu çeneyle zor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?