- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Ne yaslısı bak 40 olcam ben ocakta öliyim bennnnnn:) ailen nıye yok yanlış anlamassanyaşım 32canım yaşlandım :)
kamu yönetimi mezunuyum 4 yıllık memuriyet sınavına hazırlanıyorum yine şansımı deneyeyeim
hayat şartları zor malum..
ailelerde de olmayınca bir yandan da çikolata ile kendimi mutlı ediyorum ders çalışırken :)
yani ailelerin de durumu maddi olarak sıkışık manasında dedim canım zaten babam 13 sene önce vefat etti annem okuttu kendi beni zorluklarla b,r erkek kardeşim yine üniversite okuyor son sınıf kaynatam da geçen sene vefat etti yani en azından ben anneme de yardım etmeyi çok arzuluyorum atanınca falan kendimi motive etmem lazım akrabalar dersen zaten el gibiler ..Ne yaslısı bak 40 olcam ben ocakta öliyim bennnnnn:) ailen nıye yok yanlış anlamassan
Bırak sevınsınler allahım onlara öyle bı ders verırkı felegni sasarlar sıkma canını görmezden gel hırsın cok güzel helal olsun işallah istedığın yerı kazanırsın benımde burda kımsem yok istedığın zaman yaz yoldaslık yaparım sana ablan say benı :)yani ailelerin de durumu maddi olarak sıkışık manasında dedim canım zaten babam 13 sene önce vefat etti annem okuttu kendi beni zorluklarla b,r erkek kardeşim yine üniversite okuyor son sınıf kaynatam da geçen sene vefat etti yani en azından ben anneme de yardım etmeyi çok arzuluyorum atanınca falan kendimi motive etmem lazım akrabalar dersen zaten el gibiler ..
yok herkes memuriyet için olumsuz konuşuyorlar da olmadığına sevinenler mi dersen kaynım eltim vs..
sıkıntı çeksek o kadar hoşlarına gidiyor yaniçektik de ama anca seyrettiler insan hırslanıyor canım çocuk da olmadıkça daha da sevindiler
ay canım sağolasın burada birkaç dost edindim senelerdir yazdım dertleştik yoksa insan kafayı yiyecek gibi hissediyor kendini..Bırak sevınsınler allahım onlara öyle bı ders verırkı felegni sasarlar sıkma canını görmezden gel hırsın cok güzel helal olsun işallah istedığın yerı kazanırsın benımde burda kımsem yok istedığın zaman yaz yoldaslık yaparım sana ablan say benı :)
Ben kimseyi kafaya takmıyorum valla hepsı cıldırıyo sende yap duyma görme:) ama eminim güzel bı evlat sahıbı olcaksın allahın izniyle bende burda bikac arkadas edındım sayelerınde bu bekleme süresi zevklı hala geldi bundan sonra sende benım küçük bacımsın ne zaman istersen konusuruz:)ay canım sağolasın burada birkaç dost edindim senelerdir yazdım dertleştik yoksa insan kafayı yiyecek gibi hissediyor kendini..
herkes bencil olmuş ben de kafa dengi bulamadım komşular falan da öyle bir dost edindim o da şimdi hamile çok hareket edemiyor bir tane o da sizin gibi gurbetçi kuçük dost edindim o da abla abla ben de ona kuzu insan insana muhtaç bir çay içerken derdini dökeceğin falan arıyor ama gerçek dostu bulmak zor sevinsinler eskiden çok takıyordum çok üzüldüm ağladım şimdi o kadar değil..
tabii sevinirim bir sırdaş bulmaya sen de bana yaz ben her zaman giriyorum bakıyorum zaten iyi dinleyiciyimdir sesimiz çıkmıyor ama okurum yazarım o bile insanı ferahlatıyor
ay ablam çok sevinirim kafa dengi birkaç arkadaş çok heyecanlı oluyor...Ben kimseyi kafaya takmıyorum valla hepsı cıldırıyo sende yap duyma görme:) ama eminim güzel bı evlat sahıbı olcaksın allahın izniyle bende burda bikac arkadas edındım sayelerınde bu bekleme süresi zevklı hala geldi bundan sonra sende benım küçük bacımsın ne zaman istersen konusuruz:)
Alişverişteydım canım yazamadım ne güzel uğras bulmuşsun ama ben bebek için bişey yapamıyorum beni üzer diye gördükçe ama sana masallah beş parmağında beş marıfet:)
ben de üzülüyorum ama onlara bakarak umutlanıyorum bir yandan da yakın bir arkadaşım bebeğinin bazı kıyafetlerinş bana getirmişti inşallah giydirmek de nasip olur bebek kıyafetleri falan zaten masraflı demişti al al bitmiyor kullan demişti ben öyle gurur yapmam biz de çok giydik çocuk zaten hemen büyüyor bazen onlara bakıyor içim cız ediyor bir tuhaf oluyorum ama elimde değil bakmak falan..Alişverişteydım canım yazamadım ne güzel uğras bulmuşsun ama ben bebek için bişey yapamıyorum beni üzer diye gördükçe ama sana masallah beş parmağında beş marıfet:)
Saol gülüm benim düşünmen yeter hele bi olsunlarda hersey yapılır sıkılma ben yemek programı var onu izliyorum simdi benım için vakit hiç gecmiyo bu bekleyişteben de üzülüyorum ama onlara bakarak umutlanıyorum bir yandan da yakın bir arkadaşım bebeğinin bazı kıyafetlerinş bana getirmişti inşallah giydirmek de nasip olur bebek kıyafetleri falan zaten masraflı demişti al al bitmiyor kullan demişti ben öyle gurur yapmam biz de çok giydik çocuk zaten hemen büyüyor bazen onlara bakıyor içim cız ediyor bir tuhaf oluyorum ama elimde değil bakmak falan..
hayırlısıyla türkiyeye falan geldiğinde annemin yaptıklarından yollarım türkiyede akraba falan varsa falan bir süveter falanben o kadar yapamam da düz örgü gibi başladım battaniyeyi de değişiklik olur insan yalnız olunca evde akşama kadar ne yapacağını bilemiyor tv de bir şey yok türk sineması izliyorum ağlıyorum falan ne yapalım kafamızı kurcalamamız lazım yoksa sabah akşam bebek diyordum ben
aynen ben de türk sineması izliyorum netten değişik oluyor kafa dağıtmaya birkaç gün kaldı teste demi az kaldı inşallah hadi hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah amin..Saol gülüm benim düşünmen yeter hele bi olsunlarda hersey yapılır sıkılma ben yemek programı var onu izliyorum simdi benım için vakit hiç gecmiyo bu bekleyişte
Haftaya carsamba yada persembe olcak test bılmiyorumkı canım üçüncü olunca cok relaks oldum negatıf gre göreaynen ben de türk sineması izliyorum netten değişik oluyor kafa dağıtmaya birkaç gün kaldı teste demi az kaldı inşallah hadi hayırlarla sağlıcakla sevinirsin inşallah amin..
senin sevincinle bizler de sevinir umutlanırız ben umutluyum çok senin için de ..
yok yok bence sevineceksin kuzum hayırlarla sağlıcakla bir şeylerle uğraşacağız sohbet edeceğiz hayal kuracağız zaman geçecekHaftaya carsamba yada persembe olcak test bılmiyorumkı canım üçüncü olunca cok relaks oldum negatıf gre göre
Allahım duysun sesını canım ya yerım senı işallah senınde yagmurunda müjdelerıyle sevınırız :)yok yok bence sevineceksin kuzum hayırlarla sağlıcakla bir şeylerle uğraşacağız sohbet edeceğiz hayal kuracağız zaman geçecek
Eşin ne iş yapıyo canım sana karsı iyimi sıkıntı yapıyomu bu konuyuAllahım duysun sesını canım ya yerım senı işallah senınde yagmurunda müjdelerıyle sevınırız :)
sevineceğiz inşallah ya sonra cinsiyetleri belli olunca cicilerin resimlerini paylaşırız beşik aldık deriz ooo ben hepimizden umutluyum sabrın sonu selamet ay ayakkabılar takımlar ilk bideronuAllahım duysun sesını canım ya yerım senı işallah senınde yagmurunda müjdelerıyle sevınırız :)
eşim memur canım ALLAH RAZI OLSUN bana destek ama o da ailesinin evini yaptırdı falan çok borçla evlendik hala da var borç ..hamdolsun ama çok şükür git gide düzelir inşallah ben de atanırsam çok rahatlık olur diyorum..Eşin ne iş yapıyo canım sana karsı iyimi sıkıntı yapıyomu bu konuyu
Ne güzel allah hiç bozmasın işallah allahın izniyle senın gayretınle atanırsın canım benim:)eşim memur canım ALLAH RAZI OLSUN bana destek ama o da ailesinin evini yaptırdı falan çok borçla evlendik hala da var borç ..hamdolsun ama çok şükür git gide düzelir inşallah ben de atanırsam çok rahatlık olur diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?