ilk aşkınız çıkıp geldi ve evlisiniz???

[ı]geçmişe mazi geleceğe niyazi derler.[/ı]
[ı]hayde gülüm tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.[/ı]

gereksiz bir soru her fikre saygımız ve ihtiyacımız var ayrıca belirteyim de...
evlilik imzasını kafamda attıktan sonra, allah korusun çok önemli bir neden olmadıktan sonra...
öyle vay eski sevgiliymiş yok yeni sevgiliymiş..nikah memurunun önüne gelene kadar beşik sallayarak gelmemişizdir o evlilik günlerine...o yüzden beni hiç etkilemez...
eski bitmiştir..imza atıldıktan sonra kalbimde...
geçiş adının anlamını taşır üzerinde...yabancıdır...:lepi::lepi:

gereksiz bir soruysa yazmayın efendim!!!!!!!!:dilcikar:

her fikre ve görüşe saygı duymayı ve kabullenmeyi özellikle linklerde obrektif olmayı öğrenmeliyiz arkadaşım..yorum yaptığımı ve konu üzerinde ılımlı bir açıklama yaptığımı görünüz lütfen..

başındaki cümleyi söyledikten sonra;ılımlı yorum yapın yada yapmayın bir önemi kalmaz!
forumda herkes düşünüp bir soru bulmuşken ve güzel bir paylaşım varken saygıyı bence siz öğrenmelisiniz..
ve bunu da yansıtmalısınız..

ailede demiycem çocuğumun dışında hiç kimse için kılımı kıpırdatmam bu saatten sonra ilk aşk son aşk hepsi aynı bunların.işte bak diyorum benim mantık sarmış heryanımı.yorum yazmiyim diyorum duramıyom.insanların aşka inançlarını yok edicem sonunda.siz yine bakmayın bana.sevin sevilin ama gözü kapalı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman zaten cocugum benim ilk askim, son askim, tek askim olacagi icin ne beni mutsuz eden kocayi nede mutluluk vaad eden ilk aski dikkate almam...
cocumuda alir basima giderim ohhhh misss....

güzel bir soru canım düşündürüçü hemde CADIARZU
ne kadar problemli bir evliliğim olsada mucadelemden vazgeçmem olaki yani tak eder isede olabilir
ama birgün bu acılarımın ortasında eskisi çıkagelirse karşıma çıkarsa
yan bile bakmam :dilcikar:
beni bırakırken aklı nerdeymiş
çocuklarımı ezemem eşimi boş veririmde asla
çocuklarıma bu ihaneti yaşatamam çünkü en hazmedemediğim konulardan birtanesidir
eski aşkların yeşermesi
geldiği yere bir laf etmeden dahi geri dönsün
bendeki sevgisini ben onla mezara gömdümbenneyaptımki

evlilik olmuş bir yuva kurulmuş benim için geri dönüşü yoktur artık...
Ayrıca kapadığım kapıyı bir daha açmam. Ne kadar sevmiş olursam olayım bitmiş. Zaman geçince insanlar değişir mutlaka oda değişmiştir diye düşünürüm...
Hangimiz aynı kalıyoruz ki...

Konuyu okuyunca aklıma şu şarkı geldi :

Yürrüüüüüüüüüü ancaaa gidersiiiin (yıldız tilbe )

şaka bir yana tabiiki böyle bir seçimi yapmak bile mantıksız..Eşimi ve çocuğumu sırf hayatım monoton diye bırakıp hayatta gitmem :lepi:

Bunu kesinlikle düşünmem onun yerine hayatımı tekrar nasıl eski haline getirebilirim diye uğraşırım...Oda gitsin yoluna :lepi::lepi:

asla geri dönmem illahi evli olmuş olmam gerekmiyor bekar olsam da bu böyle
biten benim için bitmiştir zaten kafa bulandırmaya luzum görmem

aşk mı o da ne -tatlicadiarzu-
aile tabi ki kaydirigubbakcemile2
ilk aşkım kim bilmiyom ki :roflol: inanmayacanız belki ama yeminle bilmiyom bak

zaten geçmişte kaldığına göre o kadar da büyük bir aşk olmamıştır bana göre olsaydı bugünümde de olurdusengözlerimebaksanabortalığı karıştırmanın alemi yok:sm_confused:kocaysa koca işte çocuğuma hiçbir erkeği değişmem en büyük aşkım o benim:ecrin_bebek:aşk meşk masal yani kaşınmaya gerek yokyasakkelime

Nerede benim budaklı meşe odunum diye bakınırım etrafa :roflol:

Böyle bir durumda,eski sevgilime dönmezdim...Eğer beni hakediyor ve seviyor olsaydı zaten baştan pes etmez ve beni bırakmazdı :1closedeyes:

bütün sayfaları tek tek okudum....
ve herkes aynı şeyi söylemiş....
bende diyorum ki....
HEPİNİZE KATILIYORUM....

Ya ilk aşklar çocukluk oluyo görsem nolur dönüpte bakmam bile.. Haa eşinden önce sevdiğin biri deseniz tamamda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…