İlk aydan evlilikte bu sorunlar normal mi?

Bilmiyorum doktor ile görüşmeye gitmedim henüz 1 ay sonra gel dedi benim de ilkim tecrübe edinmedim hiç
Geçmiş olsun. Zaten ne olursa olsun, normal veya değil eşinizin tavırlarını haklı çıkarmaz. İnşallah aklı başına gelir

Ben 3 aydır Regl görmüyordum acaba şimdi adet mi oluyorum ki
Muhtemelen adet oluyorsunuzdur
Doktor 1 ay sonra kontrol için cağırıyor
Ama aşırı ağrı kanama varsa beklemeden gidin muayene olun aklınız da kalmasın

Bir süre ağır şeyler kaldırmayın kayma ihtimaline karşı

Hamilelik şüphesi olsaydı takmazdı zaten doktorunuz

Sigara kullandığımdan dolayı ve kalbimde problem olduğundan dolayı kullanamıyorum maalesef, eşimde kondom kullanmıyor kendimi riske atamam gebelik konusunda
Aslında korunma iğneleri var onlardan yaptırabilirsiniz ablam öyle korunmuştu yıllarca.
spiral ağrı ve kanama yapıyordu rahatsız oluyordu. deneyebilirsiniz ama hödüklüğüne ne yapılır bilmem

Alakaya maydonoz yani ne alaka yazdiklariniz evet bir suru kontrol yontemi var ve adam keyfinden odun vermiyorsa sizde vermeyin ezik olmayin hicbir kadin ezik olmasin rahatsizsani adam korunacak bu tarz asagilamalarada hicbir kadin katlanmamali hicbir kadin bunlari haketmiyor

Yine ferhan ve onun mıhteşem açıklamaları
Ukela ablaların kovalasın seni ferhan dicektim ki kovalamışlar zaten

Aslında korunma iğneleri var onlardan yaptırabilirsiniz ablam öyle korunmuştu yıllarca.
spiral ağrı ve kanama yapıyordu rahatsız oluyordu. deneyebilirsiniz ama hödüklüğüne ne yapılır bilmem
Korunma iğnesi ile dengem şaştı zaten maalesef bende çok yan etki yaptı

Kanamam biraz daha yoğunlaştı sanırım regl oluyorum ağrı da regl ağrısı

Dediğim gibi biraz kendi vücudumla ilgili problemleri çözünce de oturup konuşacağım, şu anda tek derdim kendi vücudum oldu

Hangi ilacı kullanıyorsunuz bu arada

Dışarı boşalmak bir doğum kontrol yöntemi değildir Ferhans. Senin hamile kalamaman koskoca tıp bilimini ukala yapmaz ama bunlar senin istisnasız her konuya damlayıp seks hayatını anlatmana engel değil malesef ki.

Eşiniz çok merhametsiz bencil bir adam.
Riskli gebeyim tedavi sırasında cinsel ilişki yasaklanıyor doğum sonrasına kadar aşağı yukarı 10 ay.. Yemek yapmam yasak,ev temizlemem yasak,yere düşen corabimi bile kendim eğilip alamıyorum böyle bir durumunuz olsa bu adam size nasıl davranacak..
Kendisi zevkinden ödün vermiyor birde sizi üzüyor harcadığınız paraya bile laf ediyor ciddi bir şekilde konuşmalısınız.
Kesinlikle korunmaya devam edin evliliğiniz düzene girene kadar hamile kalmayın..

Ohh beyefendi prezervatifle ilişkiye girmicek, şeyinin keyfine bakıcak diye siz türlü türlü eziyet çekin, paşamın dertlerine bak. Aman sakın çocuk yapmayın. Hatta bu adamdan korunmanın en güzel yolu bunla hiç sevişmemeniz

Cinsellikli konu gordun kos tabi

Beyefendiye bak ya, keyfinden prezervatif kullanmıyor ama çocukta istemiyor ee siz rahatsizsiniz hap kullanamıyorsunuz hormonlu spiral kullanip agri cekiyorsunuz kendinize eziyet bu resmen. Birde üstüne söylenip duruyor ve hala bütün işi sizden bekliyor. Çok afedersiniz çok mu aradınız bu odunu
Ayrıca kenepeyi cekmeyiverin 1 ay yatın ya. Bu adam hiç birşey haketmiyor ki.

Neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz daha iyi değil mi mirenadan

Dediğim gibi kalp rahatsızlığım var ve 1 - 2 gün unutsam riske atabileceğim durumum yok
Geçmiş olsun o zaman en doğru yöntemi doktorunuz karar verir, hormonlu spiralde sizi etkileyecek bir durum yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…