- Konu Sahibi 34bilgen84
-
ilk gebelikte motivasyona, aile fertlerinin hatta doktorunun bile sana destek olmasina ihtiyac duyarsın....
Çünkü nasil olacağını, ne olacağını, nelerle karşılaşacağını bilemezsin.. Sürekli korku ve heyecan olur içinde. Hazırlanırsın doğuma, kolay doğum için duyduğun herşeyi denemeye kalkarsın karşına bi doktor çıkar - aa genelde normal doğum isteyen hazırlanan, egzersiz yapan gebeler doğum sırasında sezeryan olsun diye yalvarırlar der- ve kolun kanadın kırılır...
ne kadar manyak bir doktormus bu :44: sen moralini hic bozma inan Rabbimin diledigi olur, insaAllah dogumun kolay olur...tum gebelerin dogumu kolay olsun Allahin izniyle.
buarada suanda inanamiyorum boyle dusundugume ama, dogum sirasinda bagiririm diye cok korkuyorum :18: canim cok tatlidirda benim
bagirmaya harcayacagin enerjiyi ikinmaya harcayacakmisin, oyle duydum. Bakalim Allahim hayirli kolay dogumlar nasib eylesin hepimize..zamaninda hayirlica saglikla gelsin yavrular
ikinci cizgi ne kadar sonra belirdi ve adetine kaç gün var
Hemn cnm belirdi kan testi yaptım 1 ay dolunca negatif ama 2.at doldu hala adet olmadım ne iş anlamadm
Geç döllenmedir tekrar test yaptır benceEvet olamadm cnm ya
Hayırlı olsun kaç haftalık hamilesin nasıl öğrendin hamileliğini reglin kaç gün geçip test yaptınBenimde ilk hamileliğim Rabbim e şükürler olsun ki bu duyguyu bana yaşattığı için, Çok güzel çok özel çok duygusal bi dönem bir kadının kendini en muhteşem hissedeceği dönemlerden biri herhalde. Yüce Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBirde şu ağalamalar olmasa
amin canım tarif edilemez bir duygu rabbim sonuna kadar mutlu geçirmeyi nasıp etsinBenimde ilk hamileliğim Rabbim e şükürler olsun ki bu duyguyu bana yaşattığı için, Çok güzel çok özel çok duygusal bi dönem bir kadının kendini en muhteşem hissedeceği dönemlerden biri herhalde. Yüce Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBirde şu ağalamalar olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?