İlk birlikteliğim,en büyük korkularım..

Kaybetme korkusu aşıla..
Tövbe et..
Bidaha yaparsa mesafe koy veya ayrıl..
İlk sevgilisiyen nasıl derler hani şu tabir var ya
-Açlık
o olabilir yani merak ediyodur..
Haa! belki ilk sevgilisi değilsindir..
Oda bi ihtimal..
İnşALLAH hakkında hayırlısı olur :)

burada ilişki mi var yoksa öpüşme mi biri açıklayabilir mi? ilk yazdığından hangisini kastettiğini anlamadım ben.

Tovbe varki,gunahlar olsun diye.
Tobe et ,ve bir daha tekrarlamamak sartiyla.ve evlenecgin kisi yapisindaysa gorus.ve net ol.samimi olma.derim.sevgilin diye seni opup oksuyacak degil.sevgili benim icin tanima surecidir.

sevdiğin bir adamı öpmek kadar güzel bişey olamaz ki anlattığına göre sende karşı koymamışsın. ilişkilerde normalde olabilecek şeyler ama inanç olarak vicdan duyuyosun. sevgilinde seni anlamış zaten bu durumda ilişki çok fazla ilerleyemez ya hemen işi ciddiye alır evlenirsiniz yada ayrılırsınız. çünkü bunlar insani duygular ve erkek arkadaşın ilki olduğun için bir açlık olacak muhakkakk...
bu sebeple bir süre daha akışına bırakmanı öneririm. eğer sevgili olarak bu zamanda bunlar sana çok fazla geliyorsa görücü usulü olmasını öneririm çünkü ilişkinin evlilik evresine geçmesi uzun bir dönem..

Burada insanların cinselliğe bakış açısına göre yorum yapmayı tercih ederim...Belli ki bu tarz şeyler yaşamak senin açından günah(ki şu bir gerçek ben ne kadar özen gösteremesem de bence de günah :)) Dolayısıyla şenin bakış açından yorumlayacağım...Yine bence çok ileri boyutlara gitmeden yaşamalısın çünkü öpüşmek bile aşkı kuvvetlendiren bir bağ..Ama sen bundan dolayı vicdan yaptığın evlenene kadar bir erkek arkadaşın olmayacak yani tercihin bu yönde olmalı ki seni kimse öpemesin yada elini tutatmasın aksi taktirde bir sevgilin olmasını istiyorsan azami bunları yaşacacaksın..Yada ne bileyim bunların hiçbirini yaşamadan evlenen varmı?..Tövbe konusuna gelincede naçizane benim bildiğim sen günah olduğunu bilebile yapsanda yinede tövbe et çünkü Allah tövbeleri sever ve içten edilen tövbeleri kabul eder...

Sonuçta ateş barut meselesi .Tek çare yalnız kalmamaya dikkat edin.Yani o ortam oluşmadan engel olun.Zooooor.

Pisman olmussun ne guzel benimde bu konuda pismanliklarim var ama Rabbime siginiyorum cünkü ondan baska gidecek kapimiz mi var ama birseyi cok iyi ogrendim haramda huzur ararsan huzur sana haram oluyor.

Pisman olmussun ne guzel benimde bu konuda pismanliklarim var ama Rabbime siginiyorum cünkü ondan baska gidecek kapimiz mi var ama birseyi cok iyi ogrendim haramda huzur ararsan huzur sana haram oluyor.
Arkadaşım 4 yıllıl konu yahu.
Tarihe bir baksak da böyle dün olmuşcasına yorumlamasak?

Bi yorum yapayim dedim 4 yillik konu cikti ya

Ne olursa olsun bence bir ay birini tanımak için çok erken hele ki öpüşmek için çok daha erken...

Birden fazla erkekle görüştüm. Hatta aynı evde yaşadım birisiyle. Sokakta öpüşmedim. Çok ilginç bir erkek arkadaşın var

Bence birinin ilki olma meselesi çok saçma.Birinin ilki olmayabilirsin bu onu kötü biri yapmaz.Sonu olmak daha önemli bence.
Ayrıca sende çocuğu öpmek istemişsin karşılıklı olmuş.Nefsine yenilince inancın gereği vicdan yapıp kendine kızmışsın.Örtülü bir kadın olduğun için de büyük ihtimalle daha da vicdan yapmışsındır.
Ama bacım kendini hiç üzme.Olan olmuş.Geçmişe ah vah ederek bir şey değiştiremezsin.İnancın gereği tövbe et ve gerçekten inanıyorsan çocuğa " inancım gereği nikahlı eşim olana kadar tensel yakınlaşmayı kabul edemem beni böyle kabul edip bekleyeceksen bir yola devam edelim " de . seni gerçekten seven insan bekler.
beklemiyorsa güle güle de.

Sizin durumunuz cok hızlı ilerlemis. Gerçekten. Erkek arkadaşına sağlam bir duruş sergilemelisin. Çünkü ikinizin de hayat tarzı buna yönelik sanırım.

Tövbe et. Daha mesafeli olmaya çalış. Yani en azından öpüşmeyin. Belki bu sizi daha iyi hissettirir.

Erkek arkadaşına da cok güvenme. Başka bir organıyla hareket ediyor besbelli

Bu çocuktan en kısa sürede kurtul ve tövbe et görücü usulü evlen yoksa kendine çok daha çok zarar verirsin.

Bende me
konu sahibi ne yaptin evlendin mi
bende merAk ettim Ya? 4 yıl geçmiş... ne garip ya koskoca 4 yıl . Neler yaşanmıştır belki beneği olmuştur mutludur belki boşanmıştır . Belki başkasıyla evlendi çok mutlu oldu belki de o ergen velet kötü şeyler yaptı oluuum konunuzu takip edin bizi merakta bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…