Ben zaten otobusle gidecektim ikimiz de toplu tasima kullaniyoruz. Sadece kadikoyde indigim zaman oradan almasini istedim daha sonra birlikte gezecegimiz yere gideriz diye. Onu kastettim.Cocuğun arabası yok otobüsle gel demiş belki parası yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten otobusle gidecektim ikimiz de toplu tasima kullaniyoruz. Sadece kadikoyde indigim zaman oradan almasini istedim daha sonra birlikte gezecegimiz yere gideriz diye. Onu kastettim.Cocuğun arabası yok otobüsle gel demiş belki parası yok![]()
Kızda yeri pek bilmiyorum diyor sadece birkaç yol tarifi ile orta noktada buluşup alabilirdi bu nezakettir, kibarlıktır bence maddilik bir durum yok ki :)Cocuğun arabası yok otobüsle gel demiş belki parası yok![]()
Kızda yeri pek bilmiyorum diyor sadece birkaç yol tarifi ile orta noktada buluşup alabilirdi bu nezakettir, kibarlıktır bence maddilik bir durum yok ki :)
Kesinlikle konusmayı kes kaçan kovalanır anlaşılan o ki biraz cool takılmak istemiş umrunda değilmiş gibi ama asla buna aldanma. Konuşmayı direkt kes derim. Sen cok normal konusurken neden random atıp konusuyor ayrıca aşırı kötü bi tutum bence.Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Evet kendimi kotu hissettim sanki benimle dalga geciyormus gibi. Hesabi herkese acik ve sarki paylasiyor hep. Bir kez storysine bakmistim o da benim storylerime bakmisti ama zaten bu konusmadan sonra asla konusmadik. Bir yandan da uzgunum cunku hoslanmistim biraz da olsa umut etmistim belki iyi bir iliskimiz olur belki bu iyi biridir diye. Daha yeterince bile taniyamamisken boyle davrandiKesinlikle konusmayı kes kaçan kovalanır anlaşılan o ki biraz cool takılmak istemiş umrunda değilmiş gibi ama asla buna aldanma. Konuşmayı direkt kes derim. Sen cok normal konusurken neden random atıp konusuyor ayrıca aşırı kötü bi tutum bence.
Sakın bir şey yazma bu mesajların üstüne.O yazarsa azıcık nazlanip devam ama sakın sen yazma.Cocuk bir şey dememiş bu arada sen biraz alınganlık yapmış gibisin.Kendince espiri yapıyormus işteBen bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Boşver böyleleri akıllanmaz. Sen sakın ona yazma veya ona mesaj verici storyler falan paylaşma. Aksine fotoğraf at story olarak veya gezdiğin yerleri paylaş normal şeyler paylaş falan. Ne kadar üzülsen de ona belli etme o nasıl umursamıyorsa sen de umursama. Bi süre sonra sen de zaten alışırsın. İnsan nelere alışıyor bi an önce geçer inşallahEvet kendimi kotu hissettim sanki benimle dalga geciyormus gibi. Hesabi herkese acik ve sarki paylasiyor hep. Bir kez storysine bakmistim o da benim storylerime bakmisti ama zaten bu konusmadan sonra asla konusmadik. Bir yandan da uzgunum cunku hoslanmistim biraz da olsa umut etmistim belki iyi bir iliskimiz olur belki bu iyi biridir diye. Daha yeterince bile taniyamamisken boyle davrandi
Onun yazacagini hic zannetmiyorum. Kibirli ve umursamaz bir tavri var. Takipci sayisi yuksek ve neredeyse hepsi kız zatenSakın bir şey yazma bu mesajların üstüne.O yazarsa azıcık nazlanip devam ama sakın sen yazma.Cocuk bir şey dememiş bu arada sen biraz alınganlık yapmış gibisin.Kendince espiri yapıyormus işte![]()
Sen onu geri çevirdin.Suan kafasında dönüp durdurduğuna eminim.Hic bir şey yapmadan bekle sabret.Sen de normal hayatına devam et.Onun yazacagini hic zannetmiyorum. Kibirli ve umursamaz bir tavri var. Takipci sayisi yuksek ve neredeyse hepsi kız zatennormal hesaplar degil de oldukça acik sacik dekolteli fotoğrafları olan ve takipçisi yuksek kızlar. Stalk yaparken birinin de fotografini begendigini gordum hatta görmez olaydım keşke, daha da bir üzüldüm
![]()
gerçekten 2000+ dogumlusunuz ve adamın size "gülüm" demesi hoşunuza mi gitti?Kendini benden geri cekmeni istemiyorum diyordu, gülüm diyordu. Bende iki guzel lafa kanıyorum zatenyazmadigim zaman yaziyordu soruyordu falan
Tercih demeyelim de hödük diyelim :) Eminim bu tavır karşısında sizde tepkisiz kalmaz, hoş karşılamazdınız :) Çocuğun yaptığı ilgisizlik. İlgilenmemesi de bir tercih diyebilirsiniz şimdi tabi :)Cocuk da gelemem demiş bu da bir tercih :))
Tercih demeyelim de hödük diyelim :) Eminim bu tavır karşısında sizde tepkisiz kalmaz, hoş karşılamazdınız :) Çocuğun yaptığı ilgisizlik. İlgilenmemesi de bir tercih diyebilirsiniz şimdi tabi :)
Yetiştirildiği kültürüne göre bilirsin , bazıları pubda buluşup ,hiç el değmemiş kız ile evlenir ,eğlenmeye farklı evliliğe farklıhoşlansa bu şekilde kesitirp atmazdı
Daha ilk buluşma puba gitmeyi, sinemaya gitmeyi önerince ben amaci eglenmek diye dusundum. Ama sinema için de şey dedi bayadir gitmiyordum özledim gitmeyi falan dedi. Bir de "eğer sinemada omzunda bir agirlik hissedersen bil ki uyumuşumdur " falan dedi güldüm ben de. Yani güzel bir sohbetti bu attigim konuşmalardan önce ama biraz ciddiyetsiz biriydi. Gerçekten hoşlandı mı yoksa amacı dediğiniz gibi sadece gönül eğlendirmek miydi çözemedimYetiştirildiği kültürüne göre bilirsin , bazıları pubda buluşup ,hiç el değmemiş kız ile evlenir ,eğlenmeye farklı evliliğe farklı