Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlara anlam yükleme. sana iletişim için bir adım atmadığı sürece asla bir erkeğin, bir kadının bu hikaye bakma, foto beğenme olaylarına anlam yükleme.çocuk dünden beri hikayelerime bakıyor ve şimdi de fotoğrafımı beğenmiş birden
kendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...bunlara anlam yükleme. sana iletişim için bir adım atmadığı sürece asla bir erkeğin, bir kadının bu hikaye bakma, foto beğenme olaylarına anlam yükleme.
geri zekalı.kendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...
Guru,sensai.Sizden öğrenilecek çok şey olduğuna inanıyorum.bunlara anlam yükleme. sana iletişim için bir adım atmadığı sürece asla bir erkeğin, bir kadının bu hikaye bakma, foto beğenme olaylarına anlam yükleme.
Ruh hastası herifkendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...
Hiç niyetim yok ama olurda es kaza birini hayatıma almak istersem sana danışmak isterimgeri zekalı.
iş atmış sana ama tersten yapmış bunu. gıcıklık edip ilgini çekebileceğini düşünmüş. verdiğin cevap da onu rahatsız etmiş. tam ergen, tam salak ya arkana bile bakmadan kaç kızım bu ne
bir de ağladım iş yerinde wcde bunun için. kendi halime aglasam mi gulsem mi bilemedim şu anRuh hastası herif![]()
Kamil nedir? Kime denir?kendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...
Sinir boşalması o anneeemm guzummm o dangoz için değilbir de ağladım iş yerinde wcde bunun için. kendi halime aglasam mi gulsem mi bilemedim şu an![]()
ahahah ne zaman istersen danışabilirsin, seve seve :) kk kapanmadığı sürece hep buradayım :)Hiç niyetim yok ama olurda es kaza birini hayatıma almak istersem sana danışmak isterimburdan ulasamam diyede korkuyorm
![]()
İlk buluşmada , birşeyler içelim, sinemaya gidelim diyen birinin niyeti bana pek iyi gelmez. Kesinlikle üzülmeyin, sağlam ayakkabı değilmiş zaten bu adam.kendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...
Hoşlanmıyorsunuz beklenti içinde kaldınız sadece. Neden diye bile sormamis. Sakın tekrar yazmayın. Eğer o sizden biraz da olsa hoşlanmış olsaydı kafanıza uymayan şeyleri merak ederdiBen bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
bugun yazmisti beni istemedin falan diye agresif bir sekilde yazdi nedense hem de neden hikayelerime bakiyorsun dedi ama kendisi de fotograflarimi begeniyordu anlayamadim niye birden böyle yaptiHoşlanmıyorsunuz beklenti içinde kaldınız sadece. Neden diye bile sormamis. Sakın tekrar yazmayın. Eğer o sizden biraz da olsa hoşlanmış olsaydı kafanıza uymayan şeyleri merak ederdi
akıl tutulması yaşıyosa, arada kapat aç yapıyo beynine. ekran gidiyo muhtemelenbugun yazmisti beni istemedin falan diye agresif bir sekilde yazdi nedense hem de neden hikayelerime bakiyorsun dedi ama kendisi de fotograflarimi begeniyordu anlayamadim niye birden böyle yapti