• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çocuk dünden beri hikayelerime bakıyor ve şimdi de fotoğrafımı beğenmiş birden

Çocuğun ayağına mı geleyim demesi hoş olmamış ve ilk buluşmada sinema teklifinin altında da art niyet aradım bence takılmalık bakıyor olaya ama daha gerçekte görüşmediğiniz için sizi umursamamış olması normal. Bu kadar aklınızda kalacaksa o ayağına mı geleyim cümlesine laf sokup dalga geçerdiniz sonra da en azından ilk buluşmayı yaptıktan sonra karar verirdiniz. Yine de görüşmek isterseniz biraz zaman geçtikten sonra yazın bence.

Normalde yazmasanız daha iyi olur bu arada ama muhtemelen kimseyi dinlemeyeceksiniz diye düşündüm ben.

bunlara anlam yükleme. sana iletişim için bir adım atmadığı sürece asla bir erkeğin, bir kadının bu hikaye bakma, foto beğenme olaylarına anlam yükleme.
kendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...

kendisi yazdi. neden hikayeme baktin beni istemeyen sendin yazdi. bende konusmayi kesme nedenimi acikladim ve rahatsiz ettiysem engelleyebilirsin yazdim. rahatsiz ediyorsun yazip engelledi...
geri zekalı.
iş atmış sana ama tersten yapmış bunu. gıcıklık edip ilgini çekebileceğini düşünmüş. verdiğin cevap da onu rahatsız etmiş. tam ergen, tam salak ya arkana bile bakmadan kaç kızım bu ne

bunlara anlam yükleme. sana iletişim için bir adım atmadığı sürece asla bir erkeğin, bir kadının bu hikaye bakma, foto beğenme olaylarına anlam yükleme.
Guru,sensai.Sizden öğrenilecek çok şey olduğuna inanıyorum.:KK9:Böyle konularda nokta atışı yapıyorsunuz.

geri zekalı.
iş atmış sana ama tersten yapmış bunu. gıcıklık edip ilgini çekebileceğini düşünmüş. verdiğin cevap da onu rahatsız etmiş. tam ergen, tam salak ya arkana bile bakmadan kaç kızım bu ne
Hiç niyetim yok ama olurda es kaza birini hayatıma almak istersem sana danışmak isterim 😅😊 burdan ulasamam diyede korkuyorm 😁😆

İlk buluşmada , birşeyler içelim, sinemaya gidelim diyen birinin niyeti bana pek iyi gelmez. Kesinlikle üzülmeyin, sağlam ayakkabı değilmiş zaten bu adam.

şimdi de engeli kaldırmış zaten. ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlayamadım

Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Hoşlanmıyorsunuz beklenti içinde kaldınız sadece. Neden diye bile sormamis. Sakın tekrar yazmayın. Eğer o sizden biraz da olsa hoşlanmış olsaydı kafanıza uymayan şeyleri merak ederdi

Hoşlanmıyorsunuz beklenti içinde kaldınız sadece. Neden diye bile sormamis. Sakın tekrar yazmayın. Eğer o sizden biraz da olsa hoşlanmış olsaydı kafanıza uymayan şeyleri merak ederdi
bugun yazmisti beni istemedin falan diye agresif bir sekilde yazdi nedense hem de neden hikayelerime bakiyorsun dedi ama kendisi de fotograflarimi begeniyordu anlayamadim niye birden böyle yapti

bugun yazmisti beni istemedin falan diye agresif bir sekilde yazdi nedense hem de neden hikayelerime bakiyorsun dedi ama kendisi de fotograflarimi begeniyordu anlayamadim niye birden böyle yapti
akıl tutulması yaşıyosa, arada kapat aç yapıyo beynine. ekran gidiyo muhtemelen

bu şekilde konuşmalar.
IMG_20230313_201316.webp
IMG_20230313_201331.webp

Back
X