• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma için "ayağına mı geleyim" dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi z3lis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızın yazdığı mesajda sorun yok; çocukta var.
Kanun karşısında boynum kıldan ince.
Ben böyle flört işlerinden anlamıyorum galiba.Taktik de bilmem.İçimden geçen neyse o.
Bulaşmak için 3 adım yürümekten üşenen biriyle en başta buluşmazdım.Ama konu sahibi gibi de yapmazdım.Açıklardım niye kırıldığımı,kızdığımı.Sonra bye der engellerdim.İletişimi keserdim.Belirsizlik sevmem.Net olmak güzeldir.

Ben bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur

Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Adamın sana ilgisi dahi yok ki , msjlarda sanki sen erkek o kız gibi , neyinden hoşlandın acep 🤦‍♀️🙄

Adam umursamaz evet sallamamış ama siz de biraz triplisiniz bence.
Yaptığından rahatsız olduysanız görüşmekten vazgeçtim demek yerine açtıkça söyleyebilirsiniz. Yani yazım tarzınız biraz tripli. Adam ona da tepki göstermiş olabilir. Ama yine de umursamaz biri belli ki zaman harcamaya değmez. Sallayın geçin

Adamın sana ilgisi dahi yok ki , msjlarda sanki sen erkek o kız gibi , neyinden hoşlandın acep 🤦‍♀️🙄
Ben kişilik ve sohbet olarak biraz daha ciddi, mesafeli biriyim. O ise daha rahat, açık konuşan biri. Hatta bazı konuşmalarda argo kelimeler de kullanıyordu ama yine de hoşlandığım için bir şey diyemiyordum gülüp geçiyordum. Kuzenimin yakin arkadasi olmasina guvendim herhalde. Kuzenimin de bu durumdan haberi var mi yok o ne demistir hic bilmiyorum ama ikisi cok yakin dost zaten

Başta kızacaktım sonra yaşı görünce aman yine iyi cümle bile kuruyor dedim. Bence erkekler 25 yaşından önce sokağa bile çıkmamalı gerçekten 😅
Yaşı görmeden adama hak verenler de başka konularda ilgisiz koca başlığında 'sevgiliyken anlamadın mı?' Demesin lütfen.

Artık bu devirde maalesef böyle. Bazı evli kadınlar şaşırıyor ama erkekler ayağına çağırıyor, hesap ödetiyor falan. Özelikle yaşı daha genç olanlar böyle.

Bu ne ya ilk buluşmada bile böyle umursamıyorsa ne anladım heyecan yok bir şey yok. Yazma bir daha bence kapansın konu.

Bu ne ya ilk buluşmada bile böyle umursamıyorsa ne anladım heyecan yok bir şey yok. Yazma bir daha bence kapansın konu.
Bu mesajı yazdıktan sonra anında takipten ve takipçilerinden de çıkarmıştı ama hesabini herkese açık yapmış

Bu mesajı yazdıktan sonra anında takipten ve takipçilerinden de çıkarmıştı ama hesabini herkese açık yapmış
Evet ama azıcık ilgisi olsa ne biliyim aklı sizde kalsa öyle dalga geçer gibi yazmadı bence ve siz görüşmeyelim deyince ok demezdi

e ne desin ki ?
yalvarırım konuş filan mı desin
asıl onu dese sıkıntı bence
yok hayır öyle demesin tabiki
aklına takılan nedir, görüşüp yüzyüze konuşalım istersen vs? gibi cevaplar verirsin flört etmeye çalıştığın birine

bu cevapta çünkü seni hiç umursamıyorum demiş yani

Ayağıma gelmeyi bırak beni evden arabayla almıyorsa orda ofsayt zaten.. (bu benim görüşüm, benim ilişki dinamiğim.)

'ayagina mi gelicem' ne demek ya? Daha da konuşman kabahat.
Valla ben benim için kıta aşan adamı geldiğinde yaptığı düşüncesiz bir davranış yüzünden bırakmıştım. havaalanında elimde isminin tabelasını tutup saatlerce beklediğim, ciddi ciddi çok sevdiğim biriydi üstelik , dönüşünde havaşa ugurlamaya bile gitmedim 😅
Kimse bana kendimi değersiz hissettiremez.
Sana da bir abla tavsiyesi vereyim,yaşın kaç bilmiyorum ama.
Kimsenin sana böyle davranmasına izin verme

Back
X