- 3 Şubat 2018
- 6.640
- 25.396
- 548
- 28
Hatta zaten bir kızla mesajlaşıyorken konu sahibinden gelen o “konuşmayalım” temalı mesajı görünce ok yazıp öteki kızla konuşmasına devam etmiştirTamam yazıp listedeki başka birine mesaj atmaya başlamıştır bile.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta zaten bir kızla mesajlaşıyorken konu sahibinden gelen o “konuşmayalım” temalı mesajı görünce ok yazıp öteki kızla konuşmasına devam etmiştirTamam yazıp listedeki başka birine mesaj atmaya başlamıştır bile.
Gece yine ayak konusunda buluşacağız belli oldu buKonu başlığını görünce bile nutkum tutuldu![]()
*prenses
:))) Ben de çok oluyor burada engel olmadım kendime.Kusura bakmayın ben de öğrenmiş oldum.bilerek yazdım bu bir internet jargonu kezban demek gibi bir şey. Özel muamele isteyen kadınlar için kullanılıyor
Kanun karşısında boynum kıldan ince.Kızın yazdığı mesajda sorun yok; çocukta var.
Ahhahah pembekuvars da bilerek geceleri yazıyor ayaklı konuya hshdbzbxbd Doritos cipsimi alıp gelicemGece yine ayak konusunda buluşacağız belli oldu bu![]()
Adamın sana ilgisi dahi yok ki , msjlarda sanki sen erkek o kız gibi , neyinden hoşlandın acepBen bir aydır kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. Burada daha önce de ilk buluşma hakkında konu açmıştım ve sonuç olarak buluşamadık... Kuzenimin haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum, kuzenimle samimiyetim sohbetim yok ama ikisi çok yakın dostlar. Çocukla sohbetimiz ilk başta iyiydi ama tavırları biraz rahat, fazla özgüvenli kendini beğenmiş birine benziyordu. Buluşmayı istiyordum ama bu konu açılınca "sinemaya gitmek istiyorum, birşeyler içer miyiz pub'a gidip" falan dedi. Burada ben biraz geri çekildim. Bir de ortak nokta belirlemiştik ikimiz de. Ben de ineceğim yeri söyledim, çünkü o yeri çok iyi bilmiyorum birkaç defa gitmiştim. Şakayla karışık "ayağına mı geleyim" yazdı. En sonda da bir mesaj atıp sohbeti bitirdim ama bir yanım hala hoşlanıyor konuşmak istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum duygularıma göre hareket edip tekrar yazmam sizce rezillik mi olur
Eki Görüntüle 3213354 Eki Görüntüle 3213355
Cips benzetmesi yapan herkesi şikayet etmeyi düşünüyorum. En başta o Calciyi heleGece yine ayak konusunda buluşacağız belli oldu bu![]()
Bu konuyu sabote etmek istemiyorum ama yazık oldu fıstık ezmesineCips benzetmesi yapan herkesi şikayet etmeyi düşünüyorum. En başta o Calciyi hele![]()
Sabah kahvaltı yaparken yorumları okuyayım dedim şu an saatlerdir açım yine atmıştı aynı videoyuBu konuyu sabote etmek istemiyorum ama yazık oldu fıstık ezmesine![]()
Ben kişilik ve sohbet olarak biraz daha ciddi, mesafeli biriyim. O ise daha rahat, açık konuşan biri. Hatta bazı konuşmalarda argo kelimeler de kullanıyordu ama yine de hoşlandığım için bir şey diyemiyordum gülüp geçiyordum. Kuzenimin yakin arkadasi olmasina guvendim herhalde. Kuzenimin de bu durumdan haberi var mi yok o ne demistir hic bilmiyorum ama ikisi cok yakin dost zatenAdamın sana ilgisi dahi yok ki , msjlarda sanki sen erkek o kız gibi , neyinden hoşlandın acep![]()
Bu mesajı yazdıktan sonra anında takipten ve takipçilerinden de çıkarmıştı ama hesabini herkese açık yapmışBu ne ya ilk buluşmada bile böyle umursamıyorsa ne anladım heyecan yok bir şey yok. Yazma bir daha bence kapansın konu.
Evet ama azıcık ilgisi olsa ne biliyim aklı sizde kalsa öyle dalga geçer gibi yazmadı bence ve siz görüşmeyelim deyince ok demezdiBu mesajı yazdıktan sonra anında takipten ve takipçilerinden de çıkarmıştı ama hesabini herkese açık yapmış
yok hayır öyle demesin tabikie ne desin ki ?
yalvarırım konuş filan mı desin
asıl onu dese sıkıntı bence