İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

%100 altına imzamı atarım... Ben de A_a_h ın o yorumlarını okuyunca kanım çekildi... Konu sahibi ne diyor, bu üye ne diyor? Ne farkı kaldı yobaz zihniyetli, cahil ve kendisinde her şeyi hak gören erkeklerden... Çok yazık, ben çok üzülüyorum böyle sığ düşüncelere sahip insanlara, hele de hemcinslerimiz ise...

Ben erkek cinsiyetçiliği yapan hemcinslerimle muhattap olmuyorum genelde.İnanın böyle hemcinslerim varken erkeklere de kızamıyorum.

Ne beklentisi oldugu yeterince açık bence kurtulun bu insandan

Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.

Ne kadar cirkin bir yorum.
Ben hemcinsim olarak yaptiginiz bu yorumdan, sizin adiniza utandim.
Sizin de basiniza boyle bir sey gelse sizden kaynakli olmayan bir sekilde, biri de gelip sen oyle izlenim birakmissindir dese ne hissederdiniz?
Sizin ,tacize ugrayan kadin oyle bir izlenim birakmistir ondan olmustur, diyen hastalikli zihniyetten ne farkiniz kaldi su soyleminizle ? KADINLAR kulubunde boyle bir yorum ilginc.

Konu sahibi direkt kesin irtibatinizi. Muhattap bile olmayin.

Son düzenleme:
Kesinlikle güvenilmez canım ,kararını vermelisin,ilk buluşma dediğine göre,fazla alışmamışsındır. diye düşünüyorum, aşk sevgi bağlılık olarak,karar sana kalmış

Evet güvenmiyorum
Babamın oğlumusun deseydin

Niyetini en bastan belli eden erkekleri seviyorum. Ne istedigini bilirsin ona gore onlemini alir zaman kaybetmezsin.
Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Ne kadar ayıp laflar bunlar. Hele bir kadindan duymak cok üzücü.Kimseyle gorusmeden görücü usuluyle mi evlensin bu millet.

İlk başta böyle değildi gezdik,oturduk kafede ancak pat diye senin eve gidelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…