Şu kafa yapısı değişmedikçe, "mini etek giydiği için tecavüzü hak etmiştir" diyen tipler asla yok olmayacak.
Dediğiniz bu kapıya çıkıyor biliyor musunuz? Yani, ağırlığı olmadığı için evine gelmek istediler. Aynı şekilde mini etek giydi diye tecavüze yeltenmek istediler. Ne diyim ki, en kısa zamanda değişmeniz dileğiyle...
Konu sahibi arkadaş eğer güven vermediyse muhabbetini kes. Bazı erkekler oluyor, gerçekten insana konuşmasıyla duruşuyla güven veriyor ve ilk buluşmada eve gelse dahi sıkıntı olmayacağını anlıyorsun. Bu soruyu burada sorduğuna göre içine sinmemiş.
Ben erkek cinsiyetçiliği yapan hemcinslerimle muhattap olmuyorum genelde.İnanın böyle hemcinslerim varken erkeklere de kızamıyorum.%100 altına imzamı atarım... Ben deA_a_h ın o yorumlarını okuyunca kanım çekildi... Konu sahibi ne diyor, bu üye ne diyor? Ne farkı kaldı yobaz zihniyetli, cahil ve kendisinde her şeyi hak gören erkeklerden... Çok yazık, ben çok üzülüyorum böyle sığ düşüncelere sahip insanlara, hele de hemcinslerimiz ise...
Ne kadar iğrenç bir düşünce .Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Ben erkek cinsiyetçiliği yapan hemcinslerimle muhattap olmuyorum genelde.İnanın böyle hemcinslerim varken erkeklere de kızamıyorum.
Ne beklentisi oldugu yeterince açık bence kurtulun bu insandanBiriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj attım bitirmek için 22 yıllık ömrümde 2 tane erkekle görüştüm ilki tamamen benim hatamdı ve internetten oldu ama ikincisi okulda tanıştık.Bu arada bazı kadınların erkek ağzıyla yazmaları çok üzücü.Erkeksiniz demiyorum ama erkek egemenliğinin etkisinde kalmışsınız.Öncelikle ben bir kadınım ve kadınım diye erkek milleti rahat davranırken ben kadınım diye susup oturamam.Belki bu yanlış ifade oldu ama kadınlar lütfen erkek egemenliğinin altında kalmayın.Ben bu şahısla buluştum evet hata yaptım ama en az o da benim kadar
Diğer üyelerin laflarından toplama bilgisayar gibi birleştirip cevap oluşturmabayıldım buna
Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Evet güvenmiyorumSanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
Niyetini en bastan belli eden erkekleri seviyorum. Ne istedigini bilirsin ona gore onlemini alir zaman kaybetmezsin.Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Ne kadar ayıp laflar bunlar. Hele bir kadindan duymak cok üzücü.Kimseyle gorusmeden görücü usuluyle mi evlensin bu millet.Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
İlk başta böyle değildi gezdik,oturduk kafede ancak pat diye senin eve gidelim dedi.Niyetini en bastan belli eden erkekleri seviyorum. Ne istedigini bilirsin ona gore onlemini alir zaman kaybetmezsin.
Ne kadar ayıp laflar bunlar. Hele bir kadindan duymak cok üzücü.Kimseyle gorusmeden görücü usuluyle mi evlensin bu millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?