- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
Olmamış gözler fıldır fıldır olması gerek
Olmamış gözler fıldır fıldır olması gerek
Ağızdan da salyalar akması gerek
Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
Senin gibi bamyalılarla sevgili bile olunmaz ben yine de buluştum sevabına deseydin hödüğeKızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
Terbiyesiz ,seninle o bile yapılmaz o yüzden reddediyorum seni deseydinKızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
Yıllar önce ısrarla peşimde dolanıp ben ısrarla reddedince de "Zaten bi şeye benzemiyorsun, hıh" yapan şahıs geldi aklıma. Madem öyleyiz, ne diye uğraşıyorsunuz bizim için. Kendi özgüveni yok ki böyle ucuzlaşmış. Sen hiç takılma o lafa.Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
İlk buluştuğumun da amacı öyleydi insan şüpheleniyor ne yazık ki.Sacmalama lutfen. Bakilmayacak biri olsan evine gelmeye calismazdi, israr da etmezdi. Kendini ye bitir diye soylendigi gayet acik. Istedigini alamayinca b.k surmeye calisan gerizekali hazretleri. En cekilmez insan tipi...
Diyecektim engelledi.Senin gibi bamyalılarla sevgili bile olunmaz ben yine de buluştum sevabına deseydin hödüğe
İlk buluştuğumun da amacı öyleydi insan şüpheleniyor ne yazık ki.
bak sen şu karaktersizeKızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?