İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

Arkana bakmadan kac kizim sen..

Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.

Kızlar mesaj attım o da çok ısrar etti ama ben kesin dille bitirdim evimi bilmiyor.Bitti yani.Bana dedi ki senin gibi şişman kızlarla sadece cinsel ilişkiye girilir diyerek zaten olmayan özgüvenimi daha da yok etti.

Sacmalama lutfen. Bakilmayacak biri olsan evine gelmeye calismazdi, israr da etmezdi. Kendini ye bitir diye soylendigi gayet acik. Istedigini alamayinca b.k surmeye calisan gerizekali hazretleri. En cekilmez insan tipi...

Senin gibi bamyalılarla sevgili bile olunmaz ben yine de buluştum sevabına deseydin hödüğe

Terbiyesiz ,seninle o bile yapılmaz o yüzden reddediyorum seni deseydin

Bende benzer bir olay yaşadım.Kendi evine davet etti beni .Ailesiyle yaşamadığı için işte gel kahve yaparsın diye davet etmişti beni . Arkadaşlarımı söylediğimde uzak dur demiştı o kişiden .İletişimimi kestim ben de.Sende öyle yapmalısın

Yıllar önce ısrarla peşimde dolanıp ben ısrarla reddedince de "Zaten bi şeye benzemiyorsun, hıh" yapan şahıs geldi aklıma. Madem öyleyiz, ne diye uğraşıyorsunuz bizim için. Kendi özgüveni yok ki böyle ucuzlaşmış. Sen hiç takılma o lafa.

Kedi ulasamadigi cigere mundar der! Sen onu evine alsaydin senden daha guzeli olmazdi! Senden gercekten hoslanan biri bu hareketinin uzerine sevgisi daha da artardi. Lutfen su okuzler icin ozguvenini kaybetme! Su testisi su yolunda kirilir!

Sacmalama lutfen. Bakilmayacak biri olsan evine gelmeye calismazdi, israr da etmezdi. Kendini ye bitir diye soylendigi gayet acik. Istedigini alamayinca b.k surmeye calisan gerizekali hazretleri. En cekilmez insan tipi...
İlk buluştuğumun da amacı öyleydi insan şüpheleniyor ne yazık ki.

İlk buluştuğumun da amacı öyleydi insan şüpheleniyor ne yazık ki.

Demek ki erkekler tarafindan arzulanan birisin. Burada kafana takacak birsey yok farkindaysan. O pislik canini acitmak icin soylemis, ezik oyunu. Bence konu erkekler neden beni yataga atmak istiyor olmali. Cevabini aradigin soru bu olsun. Ilk gorusmede farkinda olmadan yanlis sinyaller veriyorsun belki. Ya da sosyal medyadan tanistigin insanlarsa amaclarinin bu olmasi beklenen bir sey...

bak sen şu karaktersize
"Cücük kadar şeyinle kiminle ilişkiye giriyorsun küçük bey" yazıp engelleseydin keşke
Hayır bir kere türk erkeğinin standarr ortalaması 14 cm iken ellerine alıp fır fır gezinmeleri oldukça komik

olurmu öyle şey yaa ne kadar terbiyesiz densiz biriymiş! Kızlar sizlerde aferdesiniz ama biraz seçici olun ağır olun bu erkeklerin çoğu böyle ama onlarda ne yazıkki karşıdakinin tavrına göre hareket ediyorlar sizden çekinmemiş işte saygısı yokmuş öyle bir izlenim mi bıraktınız diye sormak istiyorum çünkü bunun gibiler maskeyle dolaşır daha ilk buluşmada bu denli densizleştiyse yazık ki niyeti tamamen cinsellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…