Demekki oyle bi izlenim birakiyosun ciktiklarinda.
Mesaj atıyor ancak ben bitirmek istiyorum hayır erkeklerle sürekli gezen biri de değilim.Sadece bir tane erkek arkadaşım var o da yamuk yapmadı.Daha görüşüyor musun bu adamla ? Ben olsam buz gibi olmuştum.
Tabikide ben ona deginmek bile istemedim. Ama yinede bi bayan olarak agirligin oldugunu gorseler veya bilseler direk o soruyu sormaya cesaret edebileceklerini dusunmuyorum.Veya tek o erkeklerin basitligi olabilir mi?
Benim evime gidelim diyeceğim de sen rahat etmezsin dedi ben de benim eve de gitmeyelim dedim ısrar etti ama kabul etmedim şimdi bitirmek istiyorum.Karşı taraftan böyle bir teklif gelmeden, kendisi teklif eden erkek ne itici... Bence muhabbeti kesin
Herhangi bir yüz de vermedim ilk önce kafede buluştuk konuştuk falan sonra gelişti hadise.Senden yüz bulmuş olabilirmi hani önceki arkadaş ta gelmek istemiş ya?
Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.Erkeklerde uçtu valla iyice ilk günden niyetini belli etmiş ne diyeyim ;Allah kurtarsın :)
Hehehe hep aynı laflar güvenmiyorum de sende niye güvenim 5 dk konustugum adamaSanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
Evet seni yeni tanıyorum guvenmem icin zaman gecmesi lazim deseydin keske.Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
güvenip güvenmemek mesele değil aslında insanın evi belki müsait değil bu insanlardaki davranışları anlayamıyorum.Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?