İlk Buluşmada Eve Gelmek İsteyen Erkek

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Biriyle buluştum daha sonra evime gelmek istedi ben kabul etmedim daha sonra gitti.Mesaj yazmaya devam ediyor kızlar ama ben şahsen korktum.İlk buluşmada evime gelmek istemesi çok saçma geldi.Daha önce de böyle biri vardı hatta konu da açmıştım ama şimdi onunla bitti.Kahve içelim gibi klişeleşmiş laf söyledi.O kadar iyi niyetliyim ki zaman zaman bu iyi niyetimin kurbanı oluyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

Karşı taraftan böyle bir teklif gelmeden, kendisi teklif eden erkek ne itici... Bence muhabbeti kesin
Benim evime gidelim diyeceğim de sen rahat etmezsin dedi ben de benim eve de gitmeyelim dedim ısrar etti ama kabul etmedim şimdi bitirmek istiyorum.

uzak dur bence. biz ilk buluştuğumuzda eşim telefon numaramı bile isteyememişti.
harika eşim var demek için demedim bu arada . yıllardan sonra b.ka sarıyor da, şimdilik iyi durmuyor sizin ki dikkat et

Erkeklerde uçtu valla iyice ilk günden niyetini belli etmiş ne diyeyim ;Allah kurtarsın :)
Sanırım ya ben düzgün birisini bulamıyorum ya da benim karşıma çıkmıyor.Bir de klişeleşmiş kahve içeriz lafını kullandı kahve de almıştı ben de ona dedim ki bizim üniversitenin kantininde içelim deyince bana güvenmiyor musun diye cevap verdi.

Hehehe hep aynı laflar güvenmiyorum de sende niye güvenim 5 dk konustugum adama
Lönk diye evime gelmek isteyen adama

Evet seni yeni tanıyorum guvenmem icin zaman gecmesi lazim deseydin keske.
Civikliga devam ederse benim karakterime ters dusuncelerin dersin kesersin görüşmeyi.

güvenip güvenmemek mesele değil aslında insanın evi belki müsait değil bu insanlardaki davranışları anlayamıyorum.
yada ilk tanıştığım erkeği eve davet etmek zorunda mıyım yani neler neler duyuyoruz unutmayın lütfen bence bir an önce uzaklaşın doğru insan elbet bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…