ilk cinsel deneyimden sonraki piskolojik korku

Alt alta gelen iki yorum..
Tekinden anlayis, naiflik akiyor diğerinden ise malum...

Cok dogru yazmissiniz.

Konu sahibesi guzelim, cinselligin olayla hicbir alakasi yok, ayrilacagniz varsa ayrilirsiniz , yoksa ayrilmazsiniz.

Benim ilk deneyimimi yasadigim adam bana korkutuk asikti. Sonra su anda bulundugum ulkede doktora firsati geldi bana , ben de biraktim adami. Zaten bir sonumuz yoktu benim acimdan, ama cok yalvardi, cok agladi gitmeyeyim diye. Yani degersizlesme, adam istedigini aldi ; teorisine aykiri davrandi, zira seviyordu beni. Mesele sevmek ya da sevmemek anlayacagin. Sevdigin biriyle birlikte olmak kadar guzeli, ozeli yok.

Kullandirdin birakti giti diyenler, size cidden aciyorum, siz hayatinizda hic sevilmemissiniz, seven adam hic gormemissiniz galiba. Ya da sizinle mesru cinsellik, yemek bulasik yaptirmak icin evlenmis adamlarla evlenmissiniz, igrenc. Evlilik = mesru cnsellik degil, evlilik paylasmak, beraber yasamak, beraber yaslanmak, buyumek, beraber olmek demek.

Su topikler beni hayrete dusuruyor. Adam istedigini aldi, kullandi, bilmem ne.....birakin bu kendinize mal gozuyle bakan kafayi Allah askina. Oyle yaziyorsunuz ki canim kardesleri, kafanizin, adamlarin hayatina kattiklarinizin, gecirdiginiz mutlu anlarin, verdiginiz mutlulugun, kisiliginizin hicbir onemi yok, siz sadece et parcasisiniz, adamlar da hayvan, sizin etinizin pesinde. Erkekleri hayvan , kendinizi raftaki mal yerine koymayi birakin.

adamın soğuması seninle ilişkiye girmesi ile çokta alakalı değil.belkide adam seni daha çok sevecek vazgeçmek istemeyecek,şimdiden ayrılma psikolojisi yaşama oluruna bırak ama bir sonra ki ilişki için acele etme yaptın diye her fırsatta yapmak zorunda değilsin

Tabi kendini berbat hissedersin...
yapma amacına baksana.....kim olsa iğrenç hisseder
malmısın sen adam eğlendirip oyalayıp
böylece yanında tutucan...
sevişmeyle olsaydı bunca insan boşanmazdı...
keşke kendini mecburi değil de tam bir istek ve keyfle yapsaydın şunu...

Ben evlendim 45 gün boyunca yapamadim :) siz hemen evli bile olmadiginiz adamla nasil yapiyonuz yaaa :) imrendim

olan olmuş ama belki yapacağın hatayı yapmak üzere olan genç kızlar vardır ve burayı okurlar diye yazıyorum
değil 5 aylık 5 yıllık ilişkide bile, sadece kırmızı ile işaretlenmiş cümle sebebi ile ilişki yaşanmamalı!
ilişkiye heyecan gelir, bana daha çok bağlanır diye bedenini sunar mı insan? hele ki günümüzde...

ama dediğim gibi olan olmuş
bundan sonra
benimle beraber oldun - bana karşı sorumlusun

benimle beraber oldun - korkuyorum seni kaybetmekten, ya benden ayrılırsan
benimle beraber oldun - değerim kaldı mı senin gözünde
vb. yaklaşımlarda bulunmayın! kendinizi acındırmayın! adamı boğmayın! böyle hissederseniz bile çaktırmayın!
dik durun!
bu tip duyguları içinizde halledin, adamın totosunu kaldırmayın!
giderse de bırakın gitsin...hergün birini kaybetme korkusu ile yaşanmaz, zehir olur o hayat...

arkadasim ALlah herkese akil fikir dagitirken sen semsiye altinda falanmi kaldin ?

yıl 2015 değil mi ya hala cinsellikle bağlamaya çalışan kadınlar mı var gerçek tarih 2015 ama görünen o ki hala m.ö
erkelere yaranabilmek için kırk takla atıyorsunuz ya bravo
sevdim istedim yaşadım desen valla saygı duycam da bağlamak içine bir saygı duyamıyorum
erkek seni bağlamak için kırk takla atmıyor ama değil mi ?

Şuraya yorum yapan bazı kadınlar;
sapık aklı bilmem neresinde olan erkeklerden daha tiskindirici geliyor bana.
Kullandıkları kelimelere bak.
sevişmek kullanılmaksa eğer kocalarınızda sizi kullanıyor geçmişler olsun
Kadın sevişmek için kullanılan bir araçmı
Allah kızlık zarını size damga olarak vermedi.

Bir araştırın bakalım ne gibi görevleri varmış.
Belki gene ban yiyeceğim bu açık sözlülüğümden ama
tutamıyorum kendimi napim
güzelim sende takma kafana giden gider
sırf ilk ilşşkini onunla yaşadın diye kendini ona bağımlı hissetme ezdirme

Son zamanlarda sana soguk davranan sevgiline ilk deneyimini hediye etmissin.
Bravo sana.
Ben karsiyim ama ne yaptigin seni ilgilendirir.
Bundan sonra bu konu yuzunden cok basin agriyacak.defalarca isteyecek sonra belkide ayrilacak senden.sonra biri girecek acaba kabul edecekmi..
Icinizi bogdum dimi.
Evet biseyi yaparken on kere dusunun.sirf soguk olan sevgilini seni arzulasin diye cinsellik yasamissin.
Tabikide ister seni.tabikide ihtiyacini giderecek arayip soracak.
Ama sonunuzun ne olacagi belli degil..hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…