ilk cinsel deneyimden sonraki piskolojik korku

Ben katiliyorum, sanki erkekler bulunmaz Hint kumasi , sanki memlekette baska erkek yok. Abicim ben seni neden baglamaya calisayim gel sen beni baglamaya calis di mi? Yani deger vermeyen, sevmeyen herif icin caba gostermeye degmez, cehenneme kadar yolu var. Gitmesin diye caba gostermenin bir mantigi yok ki, sevmiyorsa defolsun.

Ben bu kafaya 25 yasinda vardim. Degerli bir insanim, erkekler beni el ustunde tutsunlar.
Hayatimin son 2 yilinda etrafimda gezen, hoslanan , deger gosteren en az 10 erkek olmustur. Neden derseniz, durusum belli cunku, adam olmayana prim vermeyecegimi bilyorlar.

Insanlar soruyorlar, ulan Cherry nasıl yapıyorsun diye.....sırrım budur: takmamak , büyük görmemek, insanların kendilerini bir halt sanmalarına mahal vermemek.

En onemlisi birey olmanin farkinda olmak. Kendimi asla g.t meme olarak gormedim, goremem de cunku degilim, ben et degilim kardesim. Istedigini aldi gider diyen zavallilar da kendilerini et olarak gormekte haklilar , ne kafalari var, ne egitimleri ne de hayat gorusleri, ehhh nereye birey olsunlar, et olarak kalmaya mahkumlar. Sonra da ataerkil toplum, sapiklar, erkekler neden boyle vs vs vs, sen kendini birey olarak gormuyorsan elin herifi neden gorsun kardesim? Sen kendini ezdirirsen, ezen cok cikar.

Son düzenleme:
aynen ya
nedense bir bağlama derdidir gidiyor
hayır seversin içinden gelir çok normal
ama bağlamak için nedir ya , tepemize çıkardık şu erkekleri indir indirebilirsen şimdi

Şu iki yorumun altına imzamı atarım.

Cinsel ilişkinin kiminle ne zaman yaşanacağının, sonucunda ilişkinin nereye varacağının kesin bi kuralı yoktur. Her ilişkini dinamiği birbirinden farklıdır.

Bi eğlence mekanında tanışıp one night stand olarak başlayan ilişkinin evlilikle bittiğini de biliyorum.

6 yıl boyunca masum öpücüklerden ileri gidememiş ilişkinin herkes nişan-düğün beklerken pat diye bittiğini de.

Ayrıca ilişkiye girmek işteş bi durumdur, kullanan ve kullanılan değil, paylaşımda bulunan iki kişi söz konusudur.

Kullanıldığınızı söyleyen kişi sizi insan yerine koymuyor demektir. Zira "kullanmak" eşyalar/mallar için kullanılan bi fiil olup insanları kapsamaz.

Sizin hatanız ilk ilişkinizi aşkla, arzuyla doluyken, sevildiğinizi doya doya hissederken yaşamak yerine korkularla, hesaplarla, karşınızdaki adamı kaybetmemek uğruna onun isteklerine boyun eğerek yaşamanız olmuş.

Keşke yapmasaydınız böyle, hem korkunuz dinmemiş hem üstüne yenilerini eklemişsiniz.

Ama kendinizle barışın ve yaşadıklarınızı kabul edin derim ben. Bu kişiyle olmanız bi hataysa bunu ilerideki günler gösterecek zaten. Siz de hatanızdan ders alır daha güçlü bi kadın olarak hayatınıza devam edersiniz.

eyvah şimdi o en yakın arkadaşın gider en yakın arkadaşına anlatır öyle öyle yayılır bu konu , ne diye özelini paylaşıyorsun, sevgilin tam senden istediğini alamıyormuş terk ediyormuş ki imdadına yetişmişsin geçmiş olsun , seni sevseydi cinsellik yaşamadan severdi , nereden aldın o aklı acaba , terk ederse de yalvaracak mısın beni terk etme diye , onu bari yapma dik dur.

konu cinselliğini yaşaması değil konu "5 aylık" bi ilişkisini adam soğumasın die kendinden vazgeçmek.Mantıklımı bu.5 ayda imi nasıl tanımışş.Millet birbirini yıllarca tanıyamıyo.

aynen ya
nedense bir bağlama derdidir gidiyor
hayır seversin içinden gelir çok normal
ama bağlamak için nedir ya , tepemize çıkardık şu erkekleri indir indirebilirsen şimdi
Ne guzel yazmissin
20 yillik evliligimi bir gururumu inciten hakaret icin yiktim
Baglamak icin yapilan deneyimler tiri viri geliyor suan

aynen katılıyorum

Vallahi ben böyle başlıkları okurken korkuyorum. Hala gelen adam kabul eder mi deniliyor. Adam kim ya beni kabul edecek, bakalım ben onu o sığ aklıyla kabul ediyor muyum! Çıkıp bas bas bağırıyoruz kadını cinsel obje olarak görme diye, sağa sola bir dönüyoruz aslında kadın kendini cinsel bir obje olarak görüyor.
Vallahi yazık ya kızlık zarını resmen süsleyip püsleyip evleneceğimiz erkeğe sunacağımız hediyemiz olarak görüyorlar.

Çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş. Seninle evlenmeycgne emin olabilirsin. Üzüldüm senin için keşke yapmasaydn

bakın uyarmadı demeyin,nickleri yazdım bir köşeye
açılan ilk "kocam beni aldatıyor mu/kocam benden soğudu" başlığına "kullanacağı kadar kullandı seni, hevesini almıştır, şimdi yeni heyecan peşindedir, hoş gör, ya n'olacağdı" yazacağım, sonra çarşı karışmasın.
sana gelince konu sahibi,
bir hata yapmışsın, emin olmadan cinsel ilişkiye girmişsin ki prezervatif kullanmayı akıl ettiğiniz için seni de sevgilini de kutlarım.
şimdi kendinden emin ol. genç bir kadınsın, başka annelerin de yakışıklı, hoş, süpper, bokunda boncuk olan oğulları var, bu seni terk ederse diğerlerinden biri elbet kıymetini bilecek.
adamı da resmen mendil gibi bir köşeye fırlatmışsın, ara ayıptır, o seninle konuşmasa seviştikten sonra ne hissedersin? o da aynı duygular içindedir, muhtemelen.
ara konuş, terk edeceği varsa bunu zaten yapar, sen de tez vakitte önüne bakarsın. kendi suçlu hissetme, suç işlemedin, doğanın gereğini yaşadın, normal karşıla. bir doktora git ve bir doğum kontrol yöntemi edin, her zaman için anının heyecanıyla kondomun unutulma ihtimali vardır, sakata gelme.
tek erkek sevgilin değil, sen de ahlaksız değilsin, bunu sakın unutma.
kendini kullanılmış hissetmen gereken yorumları dikkate alma cinsellik kadın ve erkeğin birbirlerine zevk verdikleri eylemdir, sen bir erkeğin cariyesi değilsin, onu tatmin eden şişme bebek değilsin, bir kadınsın ve seni de tatmin eden bir eylem için kendini kullanılmış hissetmen gibi bir arebeskliğe gerek yok.
yaşın genç, hayatını kendi doğrularınla yaşa.

var ya şu yorumunuz cidden takdir edilesi..
burdaki kızın sualine cevap vermek istemiyorum ama açıkcası sizi takdir etmeden geçemicem.
her 10 kadından 8 i sizin gibi olsa var ya herşey çok farklı olurdu.
sizin gibi düşünenler hak ediyor değeri kendini ve ya başka kadınları eşya gibi görenler değil

bir bireysin sen sende bitmeli olay cinsellikle bir adam bağlanır mı hiç. Çok canım sıkılıyor sen burda sıkıntıdan sıkıntıya atlarken adamın ruhu bile duymuyor muhtemelen. Neden bu iskenceyi çektiriyorsun kendine. Yaptım de kendine söyle istedim ve arkasındayım de artık. Günahı da ben çekerim sefasini da ben surerim de. Ozguvensiz olmayın yeter artık bir adamın zevki için satmayın kendinize olan guveninizi. Sayginizi. Bak cinsellik yasaman zerre umrumda değil o iğrenç zar muhabbetleri ve kullanıldı atıldı muhabbetleri hepsi bir yana sen kendine saygını yitirmeyeceksin. Elin adamı uğruna. Bırak defolup gitsin sana bedenine saygı duymuyorsa hayvan!!

Çok teşekkür ederim. İnanın çok mutlu oldum. Zaten bu aralar pek duygusalım gözlerim doldu hiç tanımayan birinden bunları duymak. Çook teşekkür ederim Sevgilerimi yolluyorum size kocaman kocamaan sizde en güzel sizi en mutlu edecek değerleri hakediyorsunuz.

oldu ozaman herkesin namusu elden gitsin? yanlış örnek olmayın lütfen..

Biriyle seks yapman da bir şey yok ama bunu bağlamak için yapmanda sorun var.Bu adama o kadar bağlıysan o başka şeyler için de 'kullanır' seni.Hala acaba benle evlenmez mi diye düşünüyorsun,hala seni kabul edermi diye düşünüyorsun,yanlış yaptığın şey bu.Sana soğuk olduğunu hissediyorsan ayrıl gitsin,memlekette adam kalmadı sanki.

geçiniz efendim şu çocuk yaparsam erkek bağlanır cinsellik yaşarsam erkek bağlanır düşüncelerini
4 tane karısı otuz tane çocuğu olan adam hala bir kadın daha almak istiyorum , daha çocuk yapcam diyor ..
ne bağlanmış ama değil mi ? kadın bağımlısı olmuş resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…