- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.616
- 898
yıl 2015 değil mi ya hala cinsellikle bağlamaya çalışan kadınlar mı var gerçek tarih 2015 ama görünen o ki hala m.ö
erkelere yaranabilmek için kırk takla atıyorsunuz ya bravo
sevdim istedim yaşadım desen valla saygı duycam da bağlamak içine bir saygı duyamıyorum
erkek seni bağlamak için kırk takla atmıyor ama değil mi ?
aynen yaBen katiliyorum, sanki erkekler bulunmaz Hint kumasi , sanki memlekette baska erkek yok. Abicim ben seni neden baglamaya calisayim gel sen beni baglamaya calis di mi? Yani deger vermeyen, sevmeyen herif icin caba gostermeye degmez, cehenneme kadar yolu var. Gitmesin diye caba gostermenin bir mantigi yok ki, sevmiyorsa defolsun.
Ya daha önce istedi yapmadım demişsin ya bana "gel sevişelim" diyen erkek çok itici geliyor. Bu doğaçlama olmalı ne bileyim. Sana gel sevişelim diyen birisi ile neden seviştin ki? Hele ki ilşkiyi kutarmak adına?
Ben onunla birlikte oldun diye yargılamıyorum yanlış anlama. Zaten bu tür yargılama insanlardan hiç haz etmiyorum. Bir şey yaşanacaksa içinde duygu olmalı.
Olan olmuş artık bunları düşünmenin anlamı yok. Terk ederse eder dünyanın sonu değil... Şu alacağını almış seni kullanmış kelimesinden de nefret ediyorum. Bunları kadınların kullanmasından ayrı bir nefret ediyorum. Lütfen kendinizi erkeklerin eşyası gibi görmekten, et parçası gibi görmekten vazgeçin. Kullanmak ne ya? Eşya mısınız siz? İki taraf birden sevişiyor yani iki kişilik bir şey bu nesiniz siz şişme bebek mi? Kullanmak nedir?
Cok dogru yazmissiniz.
Konu sahibesi guzelim, cinselligin olayla hicbir alakasi yok, ayrilacagniz varsa ayrilirsiniz , yoksa ayrilmazsiniz.
Benim ilk deneyimimi yasadigim adam bana korkutuk asikti. Sonra su anda bulundugum ulkede doktora firsati geldi bana , ben de biraktim adami. Zaten bir sonumuz yoktu benim acimdan, ama cok yalvardi, cok agladi gitmeyeyim diye. Yani degersizlesme, adam istedigini aldi ; teorisine aykiri davrandi, zira seviyordu beni. Mesele sevmek ya da sevmemek anlayacagin. Sevdigin biriyle birlikte olmak kadar guzeli, ozeli yok.
Kullandirdin birakti giti diyenler, size cidden aciyorum, siz hayatinizda hic sevilmemissiniz, seven adam hic gormemissiniz galiba. Ya da sizinle mesru cinsellik, yemek bulasik yaptirmak icin evlenmis adamlarla evlenmissiniz, igrenc.
Su topikler beni hayrete dusuruyor. Adam istedigini aldi, kullandi, bilmem ne.....birakin bu kendinize mal gozuyle bakan kafayi Allah askina. Oyle yaziyorsunuz ki canim kardesleri, kafanizin, adamlarin hayatina kattiklarinizin, gecirdiginiz mutlu anlarin, verdiginiz mutlulugun, kisiliginizin hicbir onemi yok, siz sadece et parcasisiniz, adamlar da hayvan, sizin etinizin pesinde. Erkekleri hayvan , kendinizi raftaki mal yerine koymayi birakin.
Ne guzel yazmissinaynen ya
nedense bir bağlama derdidir gidiyor
hayır seversin içinden gelir çok normal
ama bağlamak için nedir ya , tepemize çıkardık şu erkekleri indir indirebilirsen şimdi
yıl 2015 değil mi ya hala cinsellikle bağlamaya çalışan kadınlar mı var gerçek tarih 2015 ama görünen o ki hala m.ö
erkelere yaranabilmek için kırk takla atıyorsunuz ya bravo
sevdim istedim yaşadım desen valla saygı duycam da bağlamak içine bir saygı duyamıyorum
erkek seni bağlamak için kırk takla atmıyor ama değil mi ?
Ben katiliyorum, sanki erkekler bulunmaz Hint kumasi , sanki memlekette baska erkek yok. Abicim ben seni neden baglamaya calisayim gel sen beni baglamaya calis di mi? Yani deger vermeyen, sevmeyen herif icin caba gostermeye degmez, cehenneme kadar yolu var. Gitmesin diye caba gostermenin bir mantigi yok ki, sevmiyorsa defolsun.
Sevistikten sonra telefonlarına cevap vermemissin.
Dostum, resmen adamı kullanıp kirli bir mendil gibi kenara atmışsın. Yazık yaa. Adamın psikolojisini düşün.
Asdgfsaasdfg
Ya daha önce istedi yapmadım demişsin ya bana "gel sevişelim" diyen erkek çok itici geliyor. Bu doğaçlama olmalı ne bileyim. Sana gel sevişelim diyen birisi ile neden seviştin ki? Hele ki ilşkiyi kutarmak adına?
Ben onunla birlikte oldun diye yargılamıyorum yanlış anlama. Zaten bu tür yargılama insanlardan hiç haz etmiyorum. Bir şey yaşanacaksa içinde duygu olmalı.
Olan olmuş artık bunları düşünmenin anlamı yok. Terk ederse eder dünyanın sonu değil... Şu alacağını almış seni kullanmış kelimesinden de nefret ediyorum. Bunları kadınların kullanmasından ayrı bir nefret ediyorum. Lütfen kendinizi erkeklerin eşyası gibi görmekten, et parçası gibi görmekten vazgeçin. Kullanmak ne ya? Eşya mısınız siz? İki taraf birden sevişiyor yani iki kişilik bir şey bu nesiniz siz şişme bebek mi? Kullanmak nedir?
Maalesef dönüp dolaşıp oraya varıyoLet the LİNÇ begin
var ya şu yorumunuz cidden takdir edilesi..
burdaki kızın sualine cevap vermek istemiyorum ama açıkcası sizi takdir etmeden geçemicem.
her 10 kadından 8 i sizin gibi olsa var ya herşey çok farklı olurdu.
sizin gibi düşünenler hak ediyor değeri kendini ve ya başka kadınları eşya gibi görenler değil
oldu ozaman herkesin namusu elden gitsin? yanlış örnek olmayın lütfen..Vallahi ben böyle başlıkları okurken korkuyorum. Hala gelen adam kabul eder mi deniliyor. Adam kim ya beni kabul edecek, bakalım ben onu o sığ aklıyla kabul ediyor muyum! Çıkıp bas bas bağırıyoruz kadını cinsel obje olarak görme diye, sağa sola bir dönüyoruz aslında kadın kendini cinsel bir obje olarak görüyor.
Vallahi yazık ya kızlık zarını resmen süsleyip püsleyip evleneceğimiz erkeğe sunacağımız hediyemiz olarak görüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?