doğru sözcük bur yorumda,temkinli ilerle,çok katılıyorum,2.görüşmenizde hemen israrcı davranıyor ,bence tehlikeli! dursun orada bakalım !!
Sanal ortamda tanıştığınız biri ,tabikide güven sorununuz olmalı zaten,
Tanımıyorsunuz etmiyorsunuz neolmasını beklicektiniz ki
Sadece temkinli ilerleyin derim
Ne kadar da masum olduğuna inanıyorsun ya da inanmak istiyorsun valla pes...
Kendini kandırma, adamın amacı belli.
Eğer ciddi bişeyler arıyorsan bu adamdan bekleme.
Kendi saf sevginle adamın hislerini karıştırma. Üzülen sen olursun.
Eğer cinselliğe bakışın biraz daha rahat olsaydı cevabım farklı olurdu ama sen bişeyler yaşasan bile vicdan azabı çekeceksin onu anladım. O yüzden çok bağlanma. Zaten sen reddettikçe gerçek yüzü çıkar meydana.
Maalesef niyet belli.. çok iyi niyetli düşünse senin kararına saygı duyup hemen böyle bir atağa geçmezdi bence.. erkek milleti işte akılları fikirleri orada.. ve ciddi olsaydı bu tür bir giişimde bulunmazdı.. yanlış seçim maaelsef ki
adamın nıyetını bılmıyorum,ama ciddi olsa hemen böle olmazdı lafına katılmıyorum,her insanın dinamiği farklı,her ilişkinin,yanı 6 ay sonra elını süre birşeyler yaşasa o zaman ciddimi olacak bu adam,nıyetı sex olmayacakmı,bence yaşlada alakası var,35 yaşında bir adam,cinsel yaşantısı var,bır kızla öle gezsın tozsun,cinsel ihtıyacı başka kadınlarlamı gıdersın,ayy taşlancam şimdi,kaçtım ben
Hayırlı Cumalar Kızlar..
28 yaşındayım...işimde gücümde.
Gelin görün ki bir türlü kimseyi sevemiyorum tanıştırılıyorum insanlarla sevemiyorum irrite oluyorum hatta..Ondan yıllardır yalnızım.
Büyük konuştuğum ne varsa yaşıyorum şimdi galiba..
Biriyle tanıştım.. Sosyal medya üzerinden 20 gündür de konuşuyoruz...Öyle mutluyum öyle yaşam sevinçliyim ki anlatamam çok gülüyorum onla konuşurken.Ama sosyal medya olduğu için güven sorunum var..20-30 gündür birlikteyiz. o beni çok beğendiğini söylüyor sorun yok ama çevresinde çok fazla kız var sürekli yakın temas hallerindeler plazadaki manken gibi kızlarla :)
O bu güne kadar kadınlarla takılmış yatmış bekar evi varmış falan.Bende tam tersi hiç kimseyle birlikte olmadım korkutucu gelirdi bana falan.Evlendikten sonra yaşama taraftarıyım yani anliceniz.
Neyse bir-iki kere görüştük her şey güzel. Ben kendisine demiştim lütfen bir şeyler yaşama taraftarıysan benden ayrıl çünkü benim için ters bir durum. 2.görüşmemizde beni dinlemedi ve yakınlaştık kendisiyle daha doğrusu zorla.Üzerimde kıyafetler bile vardı yani ileriye gitmesine kesinlikle vermedim izin,sadece öptü .
Herkesin değer yargısı kendisini ilgilendirir ama benim düşüncem bu yönde.
Onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama tek istediği benle birlikte olmak mı bu mu ?Bunu anlamıyorum bir türlü beni tercih etmesin öyleyse,bi dünya kız var çevresinde.Ama o ısrarla saçmalama sorun çıkarma diye kestirip atıyor.Benle tanıştığından beri evcimen bi çocuk iş ev takılıyor ama şimdilik. Yarın öbür gün sıkılacak
Uzun zaman sonra birini sevdim bu şekilde sabır mı etmeliyim ?
Adam etrafinda o kadar hatun varken senin pesine dustuyse birseyler hissediyordur elbet. Seni istemesi normal bence bunlar hep askla sevgiyle baglantili hisler. Fakat uzak durmakla iyi yapmissin. Bir sure test et bakalim. Ciddi bir iliski istedigini kendisinden cok etkilendigini soyle ve ilerisi icin fikirlerinin ne oldugunu sor. Kafana yatmiyorsada uzatma derim yoksa kalbin cok kirilir yapmam dedigin ne varsa yaparsin kapilirsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?