İLK DEFA SEVDİM BİRİNİ ODA YANLIŞ İNSAN OLDU GALİBA

oho ne yaptın evlenmek ister falan önce saygı duysun öküz zorla öpmek nedir ya ne kadar tiksindirici bi hareket ki demenize rağmen bence bırak saygısı olmayan adam ne sevgi verebilir sana

En iyisi ayrılmak gibi duruyor sanki ...

ayrılmak zor olucak ama en mantıklısı bu sanki canm.

siz önce bu adamı iyice bir tanıyın
ailesi nedir kimdir bir öğrenin
yaşam tarzları nasıldır bir anlayın
nasil böyle hemen seviyorsunuz iki görüşmede evlenelim moduna geciyorsunuz anlamıyorum
yani bir de internetten tanıştığınız birinden beklentiniz çok fazla değil mi yok masumca sevsin falan
internet ortamı yani belli aslında birazcık da olsa nasıl ilerleyeceği

zorla yakınlaştı mı :/
bence pek senin kriterlerine uyan biri değil

Ben biraz sasirdim kusura bakmayin. 20 gunde iki kez gorusup zorla opmek bana ters ki ben rahat bi insanim normalde. Sizin evlilik dusuncenizde bana ters daha 20 gun olmus. Ben kafa yapılarınızı uyusturamadim yani bu adak seni 6 ay bi sene dugune kadar beklemez cinsellik icin

canım kızma ama,sevişmek istemesi normal,internetten tanışman normal,tek anormal olan,evlenmeyi düşünecek durumda olman,ahh,ahh bu evlilik,evlenen bin pişman,evlenmeyen bir pişman,tersımıydı kızlar,neyse bence sen ışık hızı kaç,ara ver,bak nasıl sönecek duyguların,en az 20 gün hiç görüşme bak nasıl geçecek,fısss dıye sönecek

bu seferlik giysileriniz varmış ama ikinci sefere olmayabilir madem istemiyorsunuz kestirip atın

ben adamı iyiniyetli bulmadım. 30 günlük bir ilişkide bu kadar özele girdiyse amacı belli.

Bir kaç kez ayrılmayı denedim ama olmuyor...Bi lafı yetip susuyorum ..Demek ki yeterince istemiyorum ayrılmayı sadistmiyimdir nedir

Bu adamla sadece sevişirsiniz başkada bişey olmaz yani bi an önce ipleri eline al, elimde değil ne demek ya. Canım herkesle düşüp kalkan birini nasıl için alıyo ya, beni öpse dudağımı keserim ıyyy

Kizlarimiz anlayamiyor galiba.
´Etrafinda o kadar kiz varken neden beni istiyor? acaba gercekten seviyo olabilirmi?´.
Hayir arkdasim,gercekten seviyor olamaz.
Sevmenin yanindan bile gecemez.
Tamda etrafindaki kizlar kolay; sen zor kiz oldugun icin seni secer.
Kacani kovaliyor, zoru seviyor ve en son seni gozune kestirmis, bu kadar.

Son düzenleme:
Bir ayda cok sevmis olamazsin zaten bence. Guven sorununda varmis. Emin ol tek derdi senin tahmin ettigin sey neden dersen sanirim o yanindaki kizlara aliskin ve farkli seyler istiyor. He simdi evcimendir ama iki gun sonra dank eder merak etme..

Internetten tanistigim ve tamda bahsettigin gibi biri icin 1 senem gitti
Bir kac gun once de yakinlarinda bi kiz bulup beni postaladi
Sansliyim ki bana bir kez olsun bile dokunamadi hic gorusmedik
Ama onun da bu tur istekleri vardi bende evlenmeden olmaz diyordum
Sende kac kurtul bence 20 gun bir kayip degil
Benim dustugum duruma dusme cok aci verici

benzer birşey benim de başıma gelmişti. çok yakışıklı çevresinde bir sürü güzel kız varken ısrarla benle görüşmek isteyen biri olmuştu. konuşması gülmesi herşeyi çok tatlıydı çok beğenmiştim. telefon sosyal medyadan görüştük 2 hafta sonra görüştük. görüşmemizde bin bir ısrar sinemaya gitmiştik ve öpmeye kalkmıştı tabi izin vermemiştim. o an beğenme duygum iğrenmeye dönüşmüştü. sonrada Allah razı olsun yollu bir kızın biri sinema çıkışında bir önceki gece için teşekkür ederim tarzında konuşunca çocukla hiçbirşey demeden uzaklaşmıştım. oda bir daha aramaya cesaret etmeden engellemiştim herşeyden. bence sende uzaklaşmalısın durum açık ve net.

28 yaşında olduğunuza eminmisiniz? Kusura bakmayın ama çok safsınız. Niyetini açık açık belli etmiş adam. Anlamanız için illa unutamayacağınız şeyler mi yaşamanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…