"Etrafında bir sürü kız varken benim değer yargılarıma ve itirazlarıma rağmen benden vazgeçmiyor"diye düşüneceksiniz.
Hatta burada da bu yönde yorumlar olacak, "o kadar kıza rağmen sende ısrar ediyorsa bir şeyler hissediyordur" diyecekler.
Oysa durum böyle değil.
Evlilik dışı cinsellik yaşayan her kadın yekten sıcak bakmıyor nikahsız birlikteliğe.
Karşısındaki erkek ona kendini vazgeçilmez, bulunmaz, ulaşılmaz hissettiriyor, o da değer yargılarını sorgulamaya başlıyor "Fazla mı kasıyorum, istese başkasıyla olabilecekken beni seçti demek beni özel buluyor, nasıl olsa ciddiyiz" vs. diyor ve o katı kurallı kız "etrafında bir sürü kız varken beni seçti" dediği kızlardan biri oluyor, onca kız bu çocukla yatmak icin gökten inmedi ya, çoğunun "ben kimseyle öyle pat diye yatmam" prensibi, ciddi hayalleri vardı, bu çocuk yerine onlardan vazgeçtiler çünkü her birine ayrı ayrı mavi boncuklar dağıttı beyefendi.
Yani ne yaşayıp yaşamayacağınızı söyleyemem ama sizde ısrar edişini sizin farklı olduğunuzu düşünmesine yorumlamamanızı şiddetle öneririm.
Bu hayat tarzındaki bir adamın sizin farkınızı idrak etmesini beklemek yerine sizin değerlerinize paralel bir adam bekleyin.
Hiç gelmemesi bile erkekliğini zorla sizde tatmin etmeye çalışan bir sanal hovardadan daha hayırlıdır.