İLK DEFA SEVDİM BİRİNİ ODA YANLIŞ İNSAN OLDU GALİBA

Ya bu kızlarda hiç mi akıl yok herşey ortada birde aşktan bahsediyorsun niyet belli sadece cinsellik başka bir sey değil

20 günde adamın yatıp kalktıklatının bile muhabbetini mi yaptın?

Valla ben öpüşmekmiş, cinsellikmiş bunlara karşı bi kız hiç bi zaman olmadım ama bu kadarı bana fazla. 1 yıllık sevgilimin yatıp kalktığı muhabbetini bilmem, asla da yapmam. Ayıp yani.

Öpüşmek ayıp, bu muhabbetler normalse bazı kesimler! İçin, bu kafalar bana ters kafalar. Ben kaçar..

Umarım beni sever ve evlenmek ister

bu adam seninle evlenmez bunu kafana sok
hevesini alir sonra basar gider..
ama sen bu kafayla bu adamdan ayrilmazsin.
seviyorum diyerek atese atiyorsun kendini,boyle adamlara hayatta guven olmaz.
aklin varsa biran once kendi yoluna git.

Umarım beni sever ve evlenmek ister mi
Bi an önce seviş sonra adam sana nasıl tekme atıyo gör. Bi saçmalayın Allah aşkına biraz akıl biraz mantık. Sen kendin kaşınıyosun. Yaşa ve gör

İnternetten tanışıp sevgili olduğun kişiyle 2. Görüşmede öpüşmüşsün sonra ne olacak
Güvenmiyorsan ayrıl bence

Öpüşmenin 1.buluşması 2.buluşması olmaz bana göre kendini hazır hissediyorsan, içinden gelir öpersin o konuda katılmıyorum adamın amacı belli lafına.Bu kaçıncı buluşmada öptüğü ile ölçülemez. Ama şöyle bir şey var sen isteyerek öpmemişsin düşüncelerini söylediğin halde zorla öpmüş. Hiç hoş değil, saygı duyması gerekirdi. O yüzden bence de bu adam güven vermiyor.

Zorlamııı
2. Buluşmada zorla yakınlaşmak ne demek. Amacı belli bence çok bağlanmadan bitirin

Tek isteğinin seninle birlikte olmak olacağını sanmıyorum. 30 lu yaşlar etrafındaki 2 insan arasında cinselliği normal görüyor olabilir.
Kendini anlat, hala zorluyorsa yol ver gitsin.
Ayrıca dikkatli de ol.

Umarım sizi daha çok üzmez, ne desem bilemedim yazıp yazıp siliyorum çünkü.. Hakkınızda hayırlısı olsun

iste tam aklimdan gecen sey

İnternet üzerinden tanışıp, 20 günde çok sevip, 2. buluşmada öpüşüyosunuz? Ayrıca hiçbişey zorla olmaz.
Zorla olsaydı yapıştırırdın suratına okkalı bi tokat olay orda biterdi.
Belli ki zaafın oluşmuş. Olabilir. Ama kendine bu kadar katı kural koyma madem, sonradan çok üzülürsün.
Bende kızlar gibi düşünüyorum bu niyetini belli etmiş. İstediğini alınca senden uzaklaşacak.
Türkan Şoray kurallarını boz bari :)

Adam acik acik niyetini belli etmis.kaç kurtar kendini.sonra buraya kandirilmisimmmm diye konu acma !!!!

"Etrafında bir sürü kız varken benim değer yargılarıma ve itirazlarıma rağmen benden vazgeçmiyor"diye düşüneceksiniz.

Hatta burada da bu yönde yorumlar olacak, "o kadar kıza rağmen sende ısrar ediyorsa bir şeyler hissediyordur" diyecekler.

Oysa durum böyle değil.

Evlilik dışı cinsellik yaşayan her kadın yekten sıcak bakmıyor nikahsız birlikteliğe.

Karşısındaki erkek ona kendini vazgeçilmez, bulunmaz, ulaşılmaz hissettiriyor, o da değer yargılarını sorgulamaya başlıyor "Fazla mı kasıyorum, istese başkasıyla olabilecekken beni seçti demek beni özel buluyor, nasıl olsa ciddiyiz" vs. diyor ve o katı kurallı kız "etrafında bir sürü kız varken beni seçti" dediği kızlardan biri oluyor, onca kız bu çocukla yatmak icin gökten inmedi ya, çoğunun "ben kimseyle öyle pat diye yatmam" prensibi, ciddi hayalleri vardı, bu çocuk yerine onlardan vazgeçtiler çünkü her birine ayrı ayrı mavi boncuklar dağıttı beyefendi.

Yani ne yaşayıp yaşamayacağınızı söyleyemem ama sizde ısrar edişini sizin farklı olduğunuzu düşünmesine yorumlamamanızı şiddetle öneririm.

Bu hayat tarzındaki bir adamın sizin farkınızı idrak etmesini beklemek yerine sizin değerlerinize paralel bir adam bekleyin.

Hiç gelmemesi bile erkekliğini zorla sizde tatmin etmeye çalışan bir sanal hovardadan daha hayırlıdır.

2. buluşma daha ayınız bile dolmadan yakınlaşma ve zorla diyebileceğin bir şekilde.

Hadi seni farklı buluyor diye pembe bakalım ilerde sıkılacaktır bu ev iş arası hayattan evet
kendin de biliyorsun.

Görüşmeyi kesmesen bile, sınırlarını koy.
İsteğin dışında yakınlaşma kesinlikle, görelim beyfendinin sabrını, sana olan farklı duygularını o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…