• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uzakdiyarlar7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
71
33
3
38
eşimin ikimci eşiyim. ilk eşinden bir kızı var 8 yaşında. karısından boşanırken ona evin arabanın yarısını 1 yıl boyunca nafaka vs vermiş. neyse biz evlendik benden de bir oğlu oldu 4 yaşında oğlum. benden de boşandı ama biz boşanırken ben hiçbir şey talep etmedim. yeni aldığı ev abisinin üstüneydi arabayı da benden önce almıştı. kendim için bişey istemedim sadece çocuk için nafaka veriyordu sonra biz kiraya çıktık.

bu benden boşandıktan sonra anasına ev aldı. neyse ben de çocuğum babasız büyümesin diye dini nikahla bunun evine tekrar taşındım.

bu arada onun maaşı 35 bin benim maaaşım 16 bin. annesi kızını özel okula gönderiyor çünkü kadın boşanırken aldığı paralarla kendine ev araba aldı.

benim hiçbir şeyim yok ne ev ne araba zaten bu adamla ilk evlenirken de tüm her şeyi ben almıştım bu yeni boşandım param yok demişti. benim birikmiş altınlarım vardı onları satıp almıştım eşyaları vs. neyse şimdi ban diyor ki ilk karım kızını özel okula gönderiyor ama ben sadece aylık 4000 nafaka veriyorum kıza başka para
para vermiyorum şimdi bu çocuğu özel okula sen gönderirsin ben 4000 üzerinde para harcamam bu çocuğa diyor adaletsizlik olır ilk eşime 4000 verip bunu özel okula göndermek diyor.

siz ne düşünürsünüz detaylıca anlattım onlanları? adamın mantığı doğru mu?

eşimin ikimci eşiyim. ilk eşinden bir kızı var 8 yaşında. karısından boşanırken ona evin arabanın yarısını 1 yıl boyunca nafaka vs vermiş. neyse biz evlendik benden de bir oğlu oldu 4 yaşında oğlum. benden de boşandı ama biz boşanırken ben hiçbir şey talep etmedim. yeni aldığı ev abisinin üstüneydi arabayı da benden önce almıştı. kendim için bişey istemedim sadece çocuk için nafaka veriyordu sonra biz kiraya çıktık.

bu benden boşandıktan sonra anasına ev aldı. neyse ben de çocuğum babasız büyümesin diye dini nikahla bunun evine tekrar taşındım.

bu arada onun maaşı 35 bin benim maaaşım 16 bin. annesi kızını özel okula gönderiyor çünkü kadın boşanırken aldığı paralarla kendine ev araba aldı.

benim hiçbir şeyim yok ne ev ne araba zaten bu adamla ilk evlenirken de tüm her şeyi ben almıştım bu yeni boşandım param yok demişti. benim birikmiş altınlarım vardı onları satıp almıştım eşyaları vs. neyse şimdi ban diyor ki ilk karım kızını özel okula gönderiyor ama ben sadece aylık 4000 nafaka veriyorum kıza başka para
para vermiyorum şimdi bu çocuğu özel okula sen gönderirsin ben 4000 üzerinde para harcamam bu çocuğa diyor adaletsizlik olır ilk eşime 4000 verip bunu özel okula göndermek diyor.

siz ne düşünürsünüz detaylıca anlattım onlanları? adamın mantığı doğru mu?
Adamın ağzına ne bakıyorsunuz ki. İlk eşi sormuş mu ne verirsin diye? Çatır çatır almış.

Nasıl yani siz boşandığınız adamın evine dinî nikâhla geri mi taşındınız? E çocuğunuz babasiz kalmasın istiyordunuz? madem neden boşandınız. Hadi boşandınız niye dinî nikâh? Öyle şey mi olur ya. Konu için yorumum yok. İki çocuğa da 4000 veriyor işte.

İlk eş almış,siz almamışsınız. Şimdi buradaki suçlu adam mı,siz misiniz? Siz de isteseydinşz,siz de alsaydınız. Zaten ilk eş yasal olanı almış,her şeyin yarısını. Ben bir gariplik görmedim. Aaa pardon gördüm,dini nikahla elin herifine taşınmanız garip.

Kafam dumanlı hatırlamıyorum, onun kocasının başka çocuğu yoktu ki heralde.
Katip seçim gecesi hiç uyumamana veriyorum bunu yoksa senden daha yüksek performans beklerdim :KK70: bedevinin kocasının ilk eşinden kızı manoştan oğlu vardı. Hatta bedeviyi sürekli ilk karısıyla kıyaslıyordu

Son düzenleme:
Ne alaka hakszlk? Denge saglanmak istiyorsa verilen paraya değil saglanan imkana bakmalı ilk eşe 4 bin kafi diye sizin cocugunuzun ihtiyaclarınada o para yetecek diye bi mantk olabilir mi? İlk eş belki zengin o 4 bini de öylesine alıyor..

O degil de adam 35 binle amma cok ev alip durmuş. İlk evin arabanin yarisini Esine vermiş sonra tekrar ev araba almis sizi bosayip bi daha ystune anasina ev almiş. 😁
Bizim gelirimiz daha fazla bu kadar ev alamayiz habire. 😬😬😬
Adamin gelirinden emin misiniz
Ya da para mı kaçırıyor ona gitti buna gitti yalanıyla?

Katip seçim gecesi hiç uyumamana veriyorum bunu yoksa senden daha yüksek performans beklerdim :KK70: sarımanoşun kocasının ilk eşinden kızı manoştan oğlu vardı. Hatta manoşu sürekli ilk karısıyla kıyaslıyordu
Bedevi gibi de geldi, onun kocasının çocuğu var mıydı ya ahahahhah kız ben birkaç gün düzelmem heralde.

Bedevi gibi de geldi, onun kocasının çocuğu var mıydı ya ahahahhah kız ben birkaç gün düzelmem heralde.
Bedevi de olabilir. Kız manoşla bedevi bende karışıyor. Hepsi aynı gibi. Kocası tekrar evlencez diyip kandırıp dımdızlak boşanan manoş muydu bedevi miydi? Ben de kendime gelememişim 🥲

O degil de adam 35 binle amma cok ev alip durmuş. İlk evin arabanin yarisini Esine vermiş sonra tekrar ev araba almis sizi bosayip bi daha ystune anasina ev almiş. 😁
Bizim gelirimiz daha fazla bu kadar ev alamayiz habire. 😬😬😬
Adamin gelirinden emin misiniz
Simdi iyice imkansız artık...kirayı odeyebilirsek şükür diyeceğiz bu saatten sonra. Bizim de gelirimiz daha yüksek ama nasıl da fasfakir kaldık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X