- Konu Sahibi butterfly811
eşiminde ilk evliliğinden oğlu var ben oğlumuz demeyi yeğlerim tabii ki biyolojik annesi değilim asla annesinin yerini alamam dolduramamda.elbetteki sorunlar yaşanabilir ki evliliği yapmadan önce sorunların yaşanabileceğini akıldan çıkarmamak gerek ne olursa olsun ortada bir can var bir evlat öyle yada böyle anne baba ayrıda olsa başkaları ile evlenmişte olsalar çocukları için görüşecekler buna kimse mani olamaz. Sevgi herşeyin ilacıdır.Çocuğu olan bir adamla evlendiyseniz fedakarlık yapmayı göze alacaksınız sorunlar karşısında öfke değil sabır göstereceksiniz.Sorunlarınızı öncelikle eşinizle konuşacaksınız ortak paydalarda buluşacaksınız. Her ne olursa olsun o çocuğu ben doğurmadım diye elinizi emeğinizi çekmeyeceksiniz aksine daha çok fedakarlık yapacaksınız kendiniz doğurmasanızda bir can bir evlat bir birey.emeklerinizin karşılıksız kaldığını düşünmeyeceksiniz o bir çocuk. empati kurmak gerek ben bu çocuğun yerinde olsam ne beklerdim karşımdakinden babamın karısından yada annemin kocasından ilk önce bunu düşünmek gerek.Kocamın çocuğu diye değil başlı başına bir can bir birey olarak görmek gerek sevgi gerek şefkat gerek sabır gerek.sizi sevmesede sevginizi eksik etmeyeceksiniz.bunları yazarken sadece konuyu açan arkadaşa değil bu şekilde evlilik yapacak arkadaşlarada bir yardımı olur diye yazdım. bende bir çok sorun yaşadım ama asla olmaz olmuyor demedim sabır ve sevgimi asla eksik etmedim ve etmeyeceğimde ve şuan eşimlede bir kızımız var ve benim kızım abisi ile büyüyecek biyolojik annesi olmasamda oğlum benim o kızımdanda önce evlat sevgisini tattığım canımmmmm. Kızım neyse benim için oğlumda o sevmek ve sabır işte anahtar iki kelime. oğlumuz istediği zaman gelir gider ister annesinde ister bizde kalır. biz dört kişilik kocaman bir aile olmayı başardık eşimle birlikte fedakarlıklarla şefkatle sevgiyle ve sabırla emekle. sorunlar tamamen bitiyormu derseniz tabiiki bitmiyor ama önce o çocukla birlikte aile olduğunuzu kabul etmekle başlıyor herşey siz doğurmasanızda oda sizin ailenizden biri ve her zaman hayatınızda olacak. bir insanın büyümesinde emeğinizin olduğunu bilmek dünyadaki bir çok mutluluktan daha büyük mutluluk.