İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

merhabalar. ben 1 senelik evliyim. ilk 3 gün denedik olmadı. ben çok ağrılar cektim ondan sonra hep kaçtım. türlü türlü bahanelerle. hep korktum hep korktum. halende korkuyorum. ne olur yardım edin bana. kavgalar sorunlar aldı başını gidiyo. Allah rızası için yardım edin.. bende mutlu olmak istiyorum. aile baskıları bi yandan eşimle sorunlar bi yandan çok bunaldım. hatta intihar etmeyi bile düşündüm. ben bu sorunu asla atlatamayacam galiba. hiçbir şey denemedim daha. çünkü nasıl kullanacağımı bilmiyorum. başaran arkadaşlar yardımcı olur musunuz adım adım bana...

Canım,bende çok korkuyordum..hep anlatırlardı"yok şöyle kanar yok acdan duramazsın vs.vs"millet ne meraklı korkutmaya..hiç acı falan olmadı,çok şükür rahat geçti kasma kendini yeter,mutluluklar
merhabalar. ben 1 senelik evliyim. ilk 3 gün denedik olmadı. ben çok ağrılar cektim ondan sonra hep kaçtım. türlü türlü bahanelerle. hep korktum hep korktum. halende korkuyorum. ne olur yardım edin bana. kavgalar sorunlar aldı başını gidiyo. Allah rızası için yardım edin.. bende mutlu olmak istiyorum. aile baskıları bi yandan eşimle sorunlar bi yandan çok bunaldım. hatta intihar etmeyi bile düşündüm. ben bu sorunu asla atlatamayacam galiba. hiçbir şey denemedim daha. çünkü nasıl kullanacağımı bilmiyorum. başaran arkadaşlar yardımcı olur musunuz adım adım bana...

size en iyi vajili hanımlar yardım eder.
burada topikleri var hatta.
aratırsan vajinismus diye çıkar.

Bir şey söyleyeyim mi kendi parmağını sokmak fikri şeyi sokmaktan çok daha korkunç geliyor :18:
Kendi kendime nasıl yaparım kendime öyle bir şeyi aman yarabbi :18:

Canım sen toptan korkuyorsun galiba daha ilişkiye gelene kadar çok yolun var

Edeyim canım da ancak pazar günü becerebilirsem 18:) sana da tavsiye verebilirim burdan takip edersen
Reglim bitse bir de eşim dönse denicem de işte

Sorunlar konusunda haklısın ya ben aslında son 3-4 gündür düşünemiyorum bile cinselliği bazı maddi şeyler, ailevi şeyler çok canımızı sıkıyor
Çok zorlukları aşmamız gerekti hala gerekiyor
Neyse...
Ama yan yana geldiğimizde / geldiğinizde bunlar problem olmamalı bence eşinizin kollarındayken bunları düşünmeyin
Ben öyle yapmaya çalışacağım...

12 ayda nasıl toplayamadın canım ya eşin ne diyor bu duruma

Şu mesajını görünce kafaya koydum ben bu pazar bu işi halledeceğim. Bence sen de cesaretli ol biraz, eşin şu an yanındaysa ve müsaitse halin (reglden bahsediyorum) hemen bile dene yani. Elimde olsa ben öyle yapacağım çünkü bekledikçe geriliyorum, araya maddi, ailevi sıkıntılar girdi mi zaten ikimiz de geriliyoruz bari hayatımızda güzel giden bir cinselliğimiz olsun ya...

hiçbir şey denemeden olmuyo. taktik veren arkadaşlar olsa ne iyi olur.. yemin ederim bunaldım...

ben evleneli daha 9 ay oldu. evlililiğim ilk bir bucuk ayı benimde hep kortku ve panikle gecti. aksam olacak esim eve gelecek ve sevişmek isteyecek die bile korktum. Ama eşim ısrarcı olmadı beni hep destekledi rahat bıraktı uzmedi beni. bende kendimi telkin ettim. zor olmayacak. dunyanın duzeni bu bu kadar zor olamaz sekillinde. her gun biraz biraz denerken basardık. yaptıgımızda anlamadım bile diyebilirm yırtılmayı. ancak acının sebebi kendimi cok kasmamdan kaynaklanıyordu. ilerki gunlerde de bi sure daha devam etti. o sıra rutin jinokolog kontrolom vardı doktoruma sordum. yeni evlilerde 6aya kadar acı ve agrı genelde normal dedi. sonra gecmezse gel tekrar cunku su an buna neden olacak fizyolojik bişi yok dedi. evet doktor haklıydı. bir süre sonra acı ve agrıda bitti. cok sukur artık hersey yolunda

hiçbir şey denemedin mi. emla. kayganlaştırıcı falan kullanmadan mı oldu.. pozisyon sırt üstü mü.. offffffffffffffffff kafayı yiyecem.. düşününce buraya yazınca bile kasılıyorum korkuyorum....

hiçbir şey denemedin mi. emla. kayganlaştırıcı falan kullanmadan mı oldu.. pozisyon sırt üstü mü.. offffffffffffffffff kafayı yiyecem.. düşününce buraya yazınca bile kasılıyorum korkuyorum....

aslında hergun bir cok sekilde yapmayı denedik ama en kolayı kontrolu ona bırakmak oldu. o sırada ben gözlerimi kapatıp kendimi sakinleştirdim. sırtüstü olan bendim. kayganlaştırıcı kullanmadım. ama eşimle biz söle bi yol izledik hergun biraz biraz içime girmeye calıstı. hatta en son basardıgımızda ben yine azıcık girecek içime sandım bi deneme sandım. ama yapmısız anlamadım. dedigim gibi 1,5 ay denedik bizde. tabii o gun bi zevk almadım. belki onumuzdeki bi ay daa zevk almadım. acımadıgını bildgm halde yine de korkumu hemen atamadım ve kendimi kastım. ama sonra yersiz oldugu kafama yerleşti. ve hersey yoluna girdi

Zilancım merhaba,arama butonuna"vajinismus"yaz,orda senin sorununu yaşayan ve mutlu olmuş biçok akadaşımız var.yardımı dokunur.

tşk ederim ama ben eşimi görünce korkudan ölüyorum. sürekli sorun çıkarıyorum sırf ilişkiye girmek istemesin diye. biliyorum yanlış yapıyorum ama ne yapabilirim lanet olası şu korkudan bi türlü kurtulamadım.. krem olarak ne önerirsiniz doktara gitmem gerekiyo mu. jinekoloğa

12 ayda nasıl toplayamadın canım ya eşin ne diyor bu duruma
eşim çok sıkıldı bu duumdan. oda çok üzgün ve mutsuz.. bir senedir anlayış gösterdi.. kaynanam he gittiğimde çocuk çocuk diye tutturuyo. en sonunda bana cocuk yapmasan bu eve gelme dedi.. doguda anlayış böyle. cocuk yaparsan sevilirsin...

hiçbir şey denemeden olmuyo. taktik veren arkadaşlar olsa ne iyi olur.. yemin ederim bunaldım...

Bana bir sürü özel mesaj geldi, geri cevap atamıyorum ama saklıyorum, taktik de vermişler bir sürü sağolsunlar :)

Bence çabaladığını hissediyorsa eşin problem yok ama onu itmen daha büyük problemlere yol açmaz mı? Sadece cinsel anlamda da değil diğer anlamlarda da sorun çıkartıyorum dedin ya o yüzden diyorum canım o zaman senden uzaklaşıp başka yerlere kaymasın aklı, Allah korusun da bence eşine sahip çık zaten sana anlayış gösteriyordur herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…