Vajinismus ney ya.. Valla ne zaman foruma girsem hep bu konuyu görüyorum, Vajinismus da Vajinismus.. Biri beni aydinlatsin malum evli falan da degilim Allah korusun beni su lanet olasi Vajinismusdan
canım 2-3 tane bira içip denesene ya da vodka şarap falan ne seviyosan artık
rahatlatır gevşetir alkolün etkisiyle gayette yaparsın
Canım var evet ben vajinismus değilim bence. Parmak çalışmaları çok başarılı gitti yani başta korktum ama az az da olsa yapabiliyorum bu vajinismus değilim demek değil mi?Eşim bu gece geliyor kızlar bana dua edin, inşallah güzel haberlerle giricem bu siteye
kas gevşeticisi işi yarar mı ?
Ben biraz pamuklu çubukla deniyim dedim ama inanın bulabildiğim zaten pamuklu çubuğun başı kadar hatta o kadar bile değil bir delik oldu ya çok özür dileyerek bu kadar açık yazdım ama böyle olması normal mi yoksa gerçekten mi çok dar ve küçük denilen tabir edilen tipte mi yine korkmaya başladım buraya hiçbir şey girmez
canım ben kas gevşetici kullanmadım ama topikte okudum işe yarıycağını düşünüyorum kayganlaştırıcıyı kesnlıkle tavsıye ederim o işe yarıyo.tedavi gorürken bana söylenen bir söz etkileyici olmuştu küçük bir çocuk yemek yemek ıstemıyo diyelim agznı acmıyo o kaşık agzına zorla gırınce canı yanmaz mı?bu işde buna benzıyo siz ne kdr kasarsanız o kdr acı olcaktır bu işi işkencye eziyete dönüştürmeyın kesnlıkle zor değil cok klasık bişey olcak ama olduktan sonra bumuymuş diyceksınız hepımız dedık bunu.vajina esnek bişey ordan çocuk çıkıyo böyle düşünün lutfen
bunu hallettıgınde öyle hafıfleyıp mutlu olcaksın ki:)erteleyip sürekli bununla yaşayıp kafanı yormaya o strese değmez.kendini gevşek bırak ban ne kolay olcak.birde deimn okudum aklıma gelmemıştı ama şu yastık olayıda iyi bişey işe yarıyo.tabiki yapcaksın aksini düşünme bile o kdr zor olsaydı bu kdr insan yapmazdı dimi?Ben bunları yaşarken cok korkuyor ve kimseyle paylaşamıyordum ama bu site benimle aynı durumu yaşayan bayanları gördükce onların hikayelerini okudukca ve tavsiyelerinizi cesaret denen o duygu beni sardı şuan tamam diyorum beynim de ben bunu yapacam ben bunu başaracağım şaun regl dönemindeyim biter bitmez yapacağım
bunu hallettıgınde öyle hafıfleyıp mutlu olcaksın ki:)erteleyip sürekli bununla yaşayıp kafanı yormaya o strese değmez.kendini gevşek bırak ban ne kolay olcak.birde deimn okudum aklıma gelmemıştı ama şu yastık olayıda iyi bişey işe yarıyo.tabiki yapcaksın aksini düşünme bile o kdr zor olsaydı bu kdr insan yapmazdı dimi?
icim o kadar rahat ki anlatamam şuan sanki 7 ay boyunca gizli gizli ağlayan ben değildim sanki daha yeni evlenecem de ilk gecemiz olacakmışı gibi
bravo sana:)aynen bu dusuncede ol. o an gelince panik falan ypma gevşek bırak bak gorceksın ne kolay olmuş gozyaşların biran önce diner inşallah.sakın erteleme regl biter bitmez sen söyle.benim şoyle olmuştu o gece misafır geldı anıden gunduz ben aklıma koymuştum gece çok geç saatte gittıler genede denıycem ben bunu dedim.öyle kolay olduki ınanamadım eşim oldu diyo yok ya olmamıştır diyorum acı beklıyorum ya:)acı olmadığı için ınanmkta zorluk çektim.vajinanin girişi duyarlı içersi değil.bır baskı hissi olcak sadece ama üstüne basa basa söyluyorum kendini sıkmassan kasmassan.ilk denemeden sonra kendimi sıktıgım kastıgım anlarda oldu zaman zaman o zaman biraz acı oluyo ama öyle dayanılmıycak gibi değil ya hiç öyle dusunduğumuz gibi değil.o an kendini sıkarsan gevşemeyı beklesın eşinderin nefes ver bak ne kolay olcak inşallah.senin için dua etcem.ne zaman denemeyi düşünüyosun?
Allah'ın izni ile yapacam başaracağım inşallah salı günü bitiyor . Allah razı olsun rabbim herkesin kokusunu icinden atmayı nasip etsin inşallah .. cokk şükür yarbbime ya eskiden denerim derdim yarım agız şimdi inanarak yapacam diyorum
karar vermekle kendine ınanmkla büyük adım attın canım.eger aklına bişey takılırsa cesaretini kaybedersen ben yardımcı olmya hazırım özeldende burdanda yazabilirsin her zaman.mutluluklar dilerimm
özelden de olabilir burdan da aslında burdan daha iyi cünkü benim gibi cekinen arkadaşlar anlatmayıp icine atanlar coktur okuyup bilgilensinler :) :) şuan bir korkum yok icimde eczaneden kas gevşetici almayı düşünüyorum yada şu zeytin yag olayını denemek istiyorum zaten ayıp alacak belki ama napayım elimde değil utanıyorumbenim icin hiç kolay değil bunları anlatmak. ama eşim icime girdi bunu başarmıştım ben ama ileriye gidemiyordum hemen kasmaya başlıyordum kendimi sonra aklıma bir sürü korkunç şey geliyordu
İnşallah salı günü bu korkularımı hiç düşünmeyeceğim :)
sen bu kadarını yapıyosan işin cok kolay canımm.sen işin zor kısmını hallediyosun o girişi hallettıkten sonra bişey yok ki.içersi hissiz kasma sakın baskı hissinden başka hiçbişey olmıycak.zeytinyağıyla deneyeni hiç duymadım o yüzden yorum yapamıycam bu konuda zararı var mı yok mu diye.bunu araştırıp öyle deene istersen
yağ işinide çok abartmayın ya da kayganlaştırıcıyı, kadının kendi ıslaklığını sağlaması ön sevişmeyi uzun tutmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?