İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

Ilk gecede bende cok korktum, agladim, zangir zangir titredim resmen esimin odu patladi:)
O kadar seyler soylediler anlattilar ki aklimda hep onlar vardi.
Esime dedim bu gece yaparsak tamam, bu stresi her aksam veya her hafta yasamak istemiyorum hadi deneyelim deneyelim demem bunu bil dedim.
Yok yok dedi razi ettim.
Okudum ufledim, dusa girdim, cay ictim, sohbet ettik, mumlar yaktik, romatik bi sarki,
Yakinlastik oldu bitti:)
Aklima hic getirmedim o ilk gece cok onemli o heycan bambaska.
Kendinize ezeyet etmeyin caniniz belki biraz aciyacak ama bir kerelik.
On sevismeyi uzun tutabilirsiniz.
Kendinizi sartlandirmayin inanin o kadar stres yapilacak bir sey yok:)

şu pıt sesine herkes gülmüş ama bende eşimde duyduk o sesi o iş tam olarak olduğunda bişey ezilmiş bi engel aşılmış gibi yazı dilinde tarif edemicem bi ses :) herkes güldüğüne göre bitek bizmi duyduk bilmiyorum
ama konu sahibini korkutmasın korkulcak bişey değil :)

canım ben de yaşadım ben de bu sıkıntıyı... sende sıkıntı haline dönüşmemesi için hiç erteleme. şu ana kadar bir sürü arkadaş yazmış, korkulacak bişey yok diye evet biliyorsun öyle birşey olmadığnı anlıyorsun ama iş o noktaya geldi mi her şey uçuyor gidiyor. şimdi adetlisin yapabileceğin pek bi şey yok ama en azından kegel egzersizlerini yapabilirsin. bunun için ayrıca bir şey yapmana da gerek yok. tuvalette idrarını yaparken bir iki kere tut ve bırak sonra gün içinde yatarken otururken yürürken yemek yaparken her an bu hareketi yapabilirsin. o anda sıkıp gevşettiğin kasların pelvik kasların. bu kasları çalıştırman senin ilişki esnasında kendini kasmanı da engelleyecek. ordaki kaslarını kontrol altına almanı sağlayacak.

çevrenin korkutmalarından kaynaklandığı gibi kendi kendimizi de korkutuyoruz. kocamla evlenmeden önce 7 yıllık bir birlikteliğimiz olmasına ragmen yaşadım ben bu sorunu. ben hep derdim başka bir insana ait bir parça senin vücuduna girecek ne kadar olağanüstü bir şey diye iyice hayret verici bir duruma soktum kafamda bunun da etkisi oldu tabi. ama dedikleri gibi inşaallah yaptığın gün sende diceksin "bu muymuş bu kadar gözümde büyüttüğüm şey" diye :)

Benim bi'arkadaşımda demişti bunu "engelin" açıldığını hissediyosun duvara çarpar gibiyken birden rahatlıyo ortam diye

mrb bende senin gibiyim ama benim yaptigimi sen yapma cesaretimi toplayamayinca uzadikca uzadi,esimle lise askiydik cok bekledik birbirimizi, 3yil arkadas 9yil nisanli ve 1bucuk yildirda evliyiz. ikimizde cok istekliydik ilk gun icin ama oyle bir aglama oyle bir titreme aldiki beni hayatimda boyle bi icler acisi sahne gormemistim.hic acimayacagini, kasmazsam zor olmayacagini,sonunda bumuydu diyecegimi bildigim halde o ana gelince kasiyordum kendimi ve bundan haberim bile olmuyordu, ustelik benim baya bi ilerleme oldu afedersiniz yariya kadar. sonra noldu hoooop hamile kaldim :) cook mutluyuz orasi ayri ama is dogumdan sonraya kaldi :)simdi sen bana umut ol :) Allah yardimcimiz olsun. ama eminimki hiiiiic acimiycak :)

valla canım bu pozisyonu ben de düşündüm
hatta eşim de olur dedi ama...
ben dedim ki o kasılma ile ben sana tekme atarsaaam
sonuç: vazgeçtik :)
ama bunu okuduktan sonra her an deneyebilirim

Dusunme yap :) Tekme falan atmazsin :d hem sen okadar aci cekiyorsan oda bi tekmecik yesn nolcak [/QUOTE]

o kadar acı mııııı :18:
tırstım
bu arada akşam kardeş kardeş uyuduk
ramazan da olunca insan daha yorgun hissediyor kendini

Vajinusmus fikrini hemen kafana yerlestirme inan her sey kafada bitiyor. Benim de ilk anda olmamisti sen gibi cok uzuluyordum. Balayinda olabildi hergun deniyorduk birsuru moral bozuklugu yasadim esim cok anlayislidir saolsun hic zorlamadi. En sonunda evet balayinin son gecesinde dedim yapacagim ben bu isi surekli telkin ettim kendimi cok acik anlatamam ama bekleye bekleye devam ettik 2 saat vs surmustur ama sonunda nasil oldu anlamadim bile:) sabret ve o ana zaman ayir olduktan sonra da alisma evresi olacak ki o da cok zaman aliyor yine buradan yardimci oluruz.

"Berlin duvarı" mübarek

ahahaah sesli güldüm
Anlıyomuş işte bazıları bi'rahatlama oluyomuş. Sonuçta o zar denilen vajinadaki o küçük deliği çevreleyen doku, o yırtılınca biraz daha genişleyecek rahatlama onun rahatlaması-dır herhalde

Tek sorun bence oraya bu yaşa kadar aman bi'şey olmasınlarla büyüyüp, beynimizde oraya bi'şey girmesinin cıs olma fikri. Zaten orası şekil alan bi'dokuya sahip, öyle olmasa oncacik yerden 4 kiloluk bebek nasıl çıksın

Pıtt diye ses mi çıkmış kola şişesimi bu ya :) hiç güleceğim yoktu.

Seninle tanışıyormuyuz

Tanişmiyorsak, önerecegim şunlar olabilir;

Hemen olduda biti yapacaksiniz, yani ertelemenin anlami yok. Zadece ilişki süresince sen kendini kastiğin yerlerde izin alıp kendini gevşetmen ve düzenli nefes alman doğru olur.

Kayganlaştirici kulanin sonra mesela benim doktorum kendi parmaginla yada özel cihazlar var onlarla genişlete bilirsin dedi ama ben bunları yapmadım, tam 7, 8 ay boyunca, hala ağrıdıgi olur.

Eyer uzun süre hala gelişme olmazsa bir doktora git. Benim doktorum piskolejikde ola bilecegini söylemişti.
Eskiye dayanan bir şeyde olabilir, yeni bir şeyde ola bilir.
Mesela düğün telaşı yada tatsiz şeyler yasadiysaniz falan:)

Hadi size kolsy gelsin:)

Allah yardımcı olsun konu sahibi arkadaşım. Düğüne 1,5 ay kaldı bende o kadar çok korkuyorum ki Hatta bir keresinde konu açılmıştı da söylemiştim çok korkutucu geliyor diye, istemezsen yapmayız hayatım bir bunun için evlenmiyoruz ki demişti Aslında benim korkum hamile kalmak. :18: Gerçi bunlara gelene kadar hala korkuyorum evlenmekten. Ne desem bilemedim ki... Forum bu konuda çok yardımcı olacağa benziyor

Bence kas gevşetici ve kayganlaştırıcı çok mantıklı. Çünkü bunlar olunca psikolojik olarak "biz neler neler sürdük acımıycak ki" diyebiliriz

Diyebilirsiniz yani Allah mı söyletti ne bekarım ben gaza getirdiniz beni de

Son düzenleme:

canım bende 1 yıl birlikte olamadım ankarada Süleyman eserdağa gittim tedavimi oldum 3 günde bitti canım hiç orkulacak bişey değil bilinaltına yerleştirilen arkadaş hikayeleri

Canım :) sana tavsiyem. Eczaneden pasiflora şurup alıyorsun. Bu şurup tamamen bitkiseldir ve yan etkisi yoktur. Sakinlik verir, heyecanı giderir. birkaç kaşık içiyorsun ondan :)) sonra üzerine rahat birşeyler giyiyorsun, loş ortam, güzel müzik.

Şimdi o pasiflora senin o kaygılarını giderecek. Serotonin seviyeni dengeleyecek. Rahatlatacak. Birkere belki bir iki kere daha uygularsan ilerde hiç şurubu kullanmana gerek yok sen zaten artık korkmuyor olacaksın. :))

Ben nikah günü çok heyecanlıydım deli gibi eşimle ikimiz de şurubu bitirdik resmen. İkimizde Garfield gibiydik nikahtayken hehe

Merhaba bende aynı dertten muzdaribim. Evleneli 20 gün oldu. Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım. Gecenin bu sati benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mıdır acaba diye sitede gezinirken sizin hikayenizi okudum. Birebir aynı şeyleri yaşamışız sizin yazdığınız kadarıyla. Lütfen bana da yardım edin

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım konu vajinusmus olunca bunu yaşyan biri olarak yazmak istedim
bende ilk gece ilşkiye giremedim kadın doğuma gitti muayne bile olamadım
Sonra Çapa tıp fakültesinde vajinismus terapisi gördüm evet ilişkiye giriyorum ama iş bu değilş sorun psikolojik eşin eşinin ailesi sorunlar hep yataga da yansıyor zor yani ben mutsuzum çünkü isteğim yok artık

Sen bu sorunu aşmışsın çok şükür öncelikle geçmiş olsun. Darısı başımıza... Diğeri için eşinle oturup konuşmalısın bence Yaşadığın sıkıntıyı, isteksizliğini anlatmalısın. Tek taraflı fedakarlık nereye kadar...

belliki arkadaşınız sizi güzel keklemiş.....

ne olur yardım edin. ben çok yeniyim burda. 12 aylık evliyim. sadece üç defa denedim tam anlamıyla ama olmadı. hep kaçtım korkuyorum. sorunlar aldı başını gidiyo tabi baskılarda.. bana yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…