şu pıt sesine herkes gülmüş ama bende eşimde duyduk o sesi o iş tam olarak olduğunda bişey ezilmiş bi engel aşılmış gibi yazı dilinde tarif edemicem bi ses :) herkes güldüğüne göre bitek bizmi duyduk bilmiyorum
ama konu sahibini korkutmasın korkulcak bişey değil :)
Benim bi'arkadaşımda demişti bunu "engelin" açıldığını hissediyosun duvara çarpar gibiyken birden rahatlıyo ortam diye
valla canım bu pozisyonu ben de düşündüm
hatta eşim de olur dedi ama...
ben dedim ki o kasılma ile ben sana tekme atarsaaam
sonuç: vazgeçtik :)
ama bunu okuduktan sonra her an deneyebilirim
"Berlin duvarı" mübarek
ayyy bende korkarim.. cok korkunc bsye benzio.. benim arkadasim bu sene evlendi.. ilk geceyi anlatiodu.. cok aciodu falan.. oglan kizin icine girdigi an pittt diye ses cikmis patlamis resmen seside cikti.. kiz bayilcaktim diyo.. ama kurtuldu daha yasiyor ve mutlular.. zoru basarmak onemli :)) bn dha gelmedm o gunlere o gun geldgnde stress yaparm smdi yapmim sen yap :))) ucunda olum olmadigini dusun.. gozlerini kapat ve bsyi dusunme aklini bosalt kocanin elini tutmaya calis acidiginda ellini sIkarsin..
Merhabalar bayanlar, normalde sitede aktif bir üyeyim ancak utanıyorum o yüzden Muneden rica ettim ikinci bir üyelik açtım
Bu saatte böyle bir konu ilk üyelik diye şüphelenmeyin diye söyledim, Muneye sorabilirsiniz
Derdim şu...
Eşimle ilk kez bugün beraber olmayı denedik ama ben beceremedim, 2 saat boyunca uğraştık ama çok az olabildi ama yapamadım hemen kasılıyorum denediğinde, kaçıyorum istemeden de olsa. Aslında canım da acımıyor ama aklıma geliyor kanayacak, çok acıyacak görüntüleri, düşünceleri geçiyor kafamdan deli gibi korkuyorum. Aslında çok da istiyorum eşimi, arzuluyorum, evlilik öncesi de yakınlaşırdık ve tutardık kendimizi ama o zamanlar çok kolay olacak gibi geliyordu, çok da istiyordum o zamanlar da yapmayı, ben hayalkırıklığına uğradım ilk denemede olacak gibi düşünmüştüm, bulutların üstüne çıkmayı hayal etmiştim, onun kadını olmayı ama olmadı onun yerine cıyak cıyak bağırdım, kaçtım, bitsin artık dedim ama olmadı
Aşkım seni seviyorum ve çok doğalsın, kendinsin, zorlamayalım şimdi istersen sen kendini hazırla biraz toparlan haftaya tekrar deneriz şimdi zorlarsam bir yerlerin yırtılır, acır, telaşlanma elbet olur dedi (işi dolayısıyla bir hafta yok, şimdi de uyuyor kendisi içeride)
Ama ben üzüldüm, onu mutlu edemedim çünkü bugünNasıl yapabileceğim, nasıl zevk alabileceğim, eşim zamanla alışacaksın diyor ama ben çok evhamlıyımdır hemen umutsuzluğa düştüm bu bir haftada kendimi nasıl toplayıp hazırlayabilirim, sürpriz yapayım, mutlu olsun döndüğünde istiyorum...
Bana tavsiye verirseniz sevinirim, kendinizden olmak zorunda değil, anlatmak istemezsiniz, anlarım ama ne bileyim tavsiye, başka bildiklerinizden örnek falan, bir de bu ikinci üyeliğim olduğu için başka konuda kullanamıyorum (vajinismus topicinde falan kullanamam) aranızda varsa benim gibi özelden dertleşsek beraber aşsak olmaz mı? Bana mail atsanız ya da mesaj? Çok mu şey istiyorumÇok yalnız ve umutsuz hissediyorum bu konuda, çevremde konuşacağım kimse de yok zaten utanıyorum
Bunu ilkinde başaramamam doğal mı ya
Aynı senın gıbı arkadasım var canım tedavı gordu vajınusmus dedıler ...
1 yıllık evlı suan daha 2 ay once bırlıkte olabıldı ınan ...
Sımdı dıyor kıı bana ''Gozumu korkutmuslar bu muydu yanı ? Sımdı de onsuz olmuyor '' dıyor
Senı de korkutmuslar canım ınan sevdıgın ınsanla bırlıkte olmak pahabılemez
Utanmıyorum, sıkılmıyorum canım hiç ailem bile böyle bir baskı kurmadı benim üstümde zaten, bakire olup olmamam da umrunda değildi eşimin ama bu hal ve tavırlarımdan sonra anlamıştır bakire olduğumu zatenHani biliyorum yapmak istiyorum zaten olması gereken bu ama o kadar kurulmuşum ki korumam lazım gibi düşünüyorum, sanki kimden koruyosam Oldu da bitti maşallah yapar mıyız şu regli bitsin hemen ya
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım konu vajinusmus olunca bunu yaşyan biri olarak yazmak istedim
bende ilk gece ilşkiye giremedim kadın doğuma gitti muayne bile olamadım
Sonra Çapa tıp fakültesinde vajinismus terapisi gördüm evet ilişkiye giriyorum ama iş bu değilş sorun psikolojik eşin eşinin ailesi sorunlar hep yataga da yansıyor zor yani ben mutsuzum çünkü isteğim yok artık
ayyy bende korkarim.. cok korkunc bsye benzio.. benim arkadasim bu sene evlendi.. ilk geceyi anlatiodu.. cok aciodu falan.. oglan kizin icine girdigi an pittt diye ses cikmis patlamis resmen seside cikti.. kiz bayilcaktim diyo.. ama kurtuldu daha yasiyor ve mutlular.. zoru basarmak onemli :)) bn dha gelmedm o gunlere o gun geldgnde stress yaparm smdi yapmim sen yap :))) ucunda olum olmadigini dusun.. gozlerini kapat ve bsyi dusunme aklini bosalt kocanin elini tutmaya calis acidiginda ellini sIkarsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?