tşk ederim ama ben eşimi görünce korkudan ölüyorum. sürekli sorun çıkarıyorum sırf ilişkiye girmek istemesin diye. biliyorum yanlış yapıyorum ama ne yapabilirim lanet olası şu korkudan bi türlü kurtulamadım.. krem olarak ne önerirsiniz doktara gitmem gerekiyo mu. jinekoloğa
bilmiyorum ya... bunaldım artık. kimseye anlatamıyorum derdimi. evin içinde yapayalnız tek başıma derdimle kalıyorum. kadın doktoruna gitmeye bile korkuyorum.. aama aşama neler yapmam gerektiğini anlatan bi arkadaş olsa çok iyi olur.. net anlatsa.. acı gerçek ne biliyor musunuz ben sosyoloğum. aile danışmanlığı eğitimi aldım...ama terzi kendi söküğünü dikeiyo....Bana bir sürü özel mesaj geldi, geri cevap atamıyorum ama saklıyorum, taktik de vermişler bir sürü sağolsunlar :)
Bence çabaladığını hissediyorsa eşin problem yok ama onu itmen daha büyük problemlere yol açmaz mı? Sadece cinsel anlamda da değil diğer anlamlarda da sorun çıkartıyorum dedin ya o yüzden diyorum canım o zaman senden uzaklaşıp başka yerlere kaymasın aklı, Allah korusun da bence eşine sahip çık zaten sana anlayış gösteriyordur herhalde
bilmiyorum ya... bunaldım artık. kimseye anlatamıyorum derdimi. evin içinde yapayalnız tek başıma derdimle kalıyorum. kadın doktoruna gitmeye bile korkuyorum.. aama aşama neler yapmam gerektiğini anlatan bi arkadaş olsa çok iyi olur.. net anlatsa.. acı gerçek ne biliyor musunuz ben sosyoloğum. aile danışmanlığı eğitimi aldım...ama terzi kendi söküğünü dikeiyo....
eşim çok sıkıldı bu duumdan. oda çok üzgün ve mutsuz.. bir senedir anlayış gösterdi.. kaynanam he gittiğimde çocuk çocuk diye tutturuyo. en sonunda bana cocuk yapmasan bu eve gelme dedi.. doguda anlayış böyle. cocuk yaparsan sevilirsin...
eşim çok sıkıldı bu duumdan. oda çok üzgün ve mutsuz.. bir senedir anlayış gösterdi.. kaynanam he gittiğimde çocuk çocuk diye tutturuyo. en sonunda bana cocuk yapmasan bu eve gelme dedi.. doguda anlayış böyle. cocuk yaparsan sevilirsin...
bende eşimde diyarbakırlıyız. eşim erkamda duruyo ailesine karşı beni savunuyo. benim çocuğum kimseyi ilgilendirmez diyo ama sonra eve gelince oda mutsuz oluyo. oda cocuk istiyo. sonra yine sorunlar başlıyo. boşanmak bile istedik. 2 hafta önce ama yine barıştık. herşey düzelecek dedik. geldi annemlerden aldı beni devam edelim dedik. bende kendimi hazırladım bu sorundan kurtulacam dedim ama ramazan ayı geldi. eşim yoğun ben oruçlu. olmadı yine.. galiba ben yine korkuyor ve kaçıyorum ilişkiye girmekten.. off ya offfben izmirliyim ama eşim diyarbakırlı. eşinin ailesinin baskısıını tahmin ediyorum daha birinci aydan başladılar cocuk yapın olmadı mı demeye. bizde ne kadar cabuk cocuk yaparsa gelin o kdr cok sevilir demeye. o zmn dusun bizde senin gb ilişkiye bile giremiyoruk. iyice stress oluyordum. simdi hala diyorlar cocuk da cocuk. olmuyorsa doktora git diolar. ama dioyorum biz izmirliler hemen cocuk yapmıyoruz. tabii hersey kısmet ona da zmn gelecek ama simdi deil
bende eşimde diyarbakırlıyız. eşim erkamda duruyo ailesine karşı beni savunuyo. benim çocuğum kimseyi ilgilendirmez diyo ama sonra eve gelince oda mutsuz oluyo. oda cocuk istiyo. sonra yine sorunlar başlıyo. boşanmak bile istedik. 2 hafta önce ama yine barıştık. herşey düzelecek dedik. geldi annemlerden aldı beni devam edelim dedik. bende kendimi hazırladım bu sorundan kurtulacam dedim ama ramazan ayı geldi. eşim yoğun ben oruçlu. olmadı yine.. galiba ben yine korkuyor ve kaçıyorum ilişkiye girmekten.. off ya offf
Canım kegel egzersizi yap çok faydası oluyor tecrübeyle sabittir.hiçbir şey denemeden olmuyo. taktik veren arkadaşlar olsa ne iyi olur.. yemin ederim bunaldım...
Canım kegel egzersizi yap çok faydası oluyor tecrübeyle sabittir.
Tatlım dar olması problem değil eğer kasma olmazsa ilişki esnasında açılma oluyor zaten... Muhtemelen kendini fena kasıyorsunuz. Ben de ilk hafta bunu yaşadım fakat çabuk atlattım. Çok affedersin tuvaletini yaparken idrarını tutmaya çalış bir kaç kere bu egzersizi yap. Hatta her lavabo ihtiyacında bunu yapabilirsin zamanla kaslarını kontrol edeceksin acizane tavsiyem...Ben biraz pamuklu çubukla deniyim dedim ama inanın bulabildiğim zaten pamuklu çubuğun başı kadar hatta o kadar bile değil bir delik oldu ya çok özür dileyerek bu kadar açık yazdım ama böyle olması normal mi yoksa gerçekten mi çok dar ve küçük denilen tabir edilen tipte mi yine korkmaya başladım buraya hiçbir şey girmez
bende vajınısmustan cektıgım ıcın yazma geregı duydum.tedavıyle yendım sıze tavsıyem su kayganlstıcı kullanın mutlaka.ben bebeyagı kullanmıştım dr um onu vermıştı ama burdan mantar yaptıgını okudum ultrason jelını onerıyolar medıcalcılerde vrmış.bu ısın puf noktası kendını kasmamak.hıç oyle gozumuzde buyutlen bışey degıl.kasınca acı oluyo halıyle ama kendını serbest bırakınca acı fılan yok ve tam o anda nefes verın dısarı ıkınır gıbı buda kolaylaştırıyo.kas gevsetıcınınde fydası olcagını dusunuyorum.vajınusmus hastalıgının bır dgr adı erteleme hastalıgı.bunu ertelemeyın kızlar erteledıkce daha zor gelcek hıç olmıycak gıbı gelcek gozunuzde hepten buyuycek bır o kdrda stres artcak
Bir gelisme varmi canim ?
inan yazdıklarını okurken ağladım , aynılarını yaşıyorum 7 ay oldu evliyim cok istiyorum hatta cocugum olsun anne olayım ama yok yok senin dediğin gibi aklıma cok acıyacak cok kanamam olacak gibi bir sürü şey geliyor kendimi istem dışı sıkıyorum ne kadar tamam desem de kasılıyorum kasmamaya uğraşıyorum olmuyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Bana bir sürü özel mesaj geldi, geri cevap atamıyorum ama saklıyorum, taktik de vermişler bir sürü sağolsunlar :)
Bence çabaladığını hissediyorsa eşin problem yok ama onu itmen daha büyük problemlere yol açmaz mı? Sadece cinsel anlamda da değil diğer anlamlarda da sorun çıkartıyorum dedin ya o yüzden diyorum canım o zaman senden uzaklaşıp başka yerlere kaymasın aklı, Allah korusun da bence eşine sahip çık zaten sana anlayış gösteriyordur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?