- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.798
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
26 yaşıma kadar ilk görüşte aşka inandım. Böyle böyle kaç kişiyi harcadım. Sonra eşimle tanıştım. İlk görüşmede aşırı sıkıcı geldi hiç hoşuma gitmedi. Arkadaşımın ısrarıyla ikinci buluşmaya gittim. Şimdi 2 çocuğumuz var. İyi ki gitmişim o ikinci buluşmaya. Bunu kendimden hiç beklemezdimİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Yoksa ilk görüşmede illa bişey hissedilmeli mi?
26 yaşıma kadar ilk görüşte aşka inandım. Böyle böyle kaç kişiyi harcadım. Sonra eşimle tanıştım. İlk görüşmede aşırı sıkıcı geldi hiç hoşuma gitmedi. Arkadaşımın ısrarıyla ikinci buluşmaya gittim. Şimdi 2 çocuğumuz var. İyi ki gitmişim o ikinci buluşmaya. Bunu kendimden hiç beklemezdim
Böyle şeyleri kendi içinizde çözmeniz gerekirken neden başkalarına soruyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Ben görüşürüm desem görüşecek, asla görüşmem desem görüşmeyecek misiniz?
Aracı olanların isteği ile ilk görüşmede bir şey hissetmedim diye istemiyorum dediklerim oldu ve Aracı olan kişilerden azar yedimilk görüşmede anlaşılmaz hemen elektrik alamazsın en az üç dört kez görüş dediler
Yok canım ne alakası var aşık olmakla. 2 kez aralıklı olarak tecavüz etti bana.Sonra yani aşık oldunuz?
Yok canım ne alakası var aşık olmakla. 2 kez aralıklı olarak tecavüz etti bana.
Şuan gerçekten erkek olduğunuzu düşünüyorum net
Hayır fikir danışıyorum...şans vermeli mi vermemeli bosuna karsıdaki insanı ümitlendirmek mi olur mesela ilkinde bişi hissesilmezse...siz neler yasadınız mesela görüştüklerinizle bu konuda
Bazısıyla evet bazısıyla hayırEe naptın görüştün mü sonuc ne oldu?
Ayy bu ben degil mi ya26 yaşıma kadar ilk görüşte aşka inandım. Böyle böyle kaç kişiyi harcadım. Sonra eşimle tanıştım. İlk görüşmede aşırı sıkıcı geldi hiç hoşuma gitmedi. Arkadaşımın ısrarıyla ikinci buluşmaya gittim. Şimdi 2 çocuğumuz var. İyi ki gitmişim o ikinci buluşmaya. Bunu kendimden hiç beklemezdim
İlk görüşmede hiçbişey hissetmedim.ikincide de. Üçüncüde evlenme teklif aldım bir ay içinde nişanlandık.nikahta keramet vardır dedim,düğünden bir ay önce nikah yaptım. Halen daha bişey hissetmedim. Neyse daha olan oldu dedim. Şimdi evliyiz. Acaba ben kime ne iyilik yaptım hangi yetimi sevindirdim diyorum. Aşk mı bilmiyorum ama sabah işten eve gidinceye kadar özlüyorum göğsünde uyumak kadar güzel bişey yok. Yüzümde şapşal Bi sırıtma dilimde yaradana Kurban şarkısıİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Yoksa ilk görüşmede illa bişey hissedilmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?