- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Ben eşime hiç ilgi duymamıştım başta..şimdi belki en çok ben korkuyorum kaybetmekten...yani belli olmaz bi kaç şans tanıyınİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Yoksa ilk görüşmede illa bişey hissedilmeli mi?
Ben ilk görüşte elektrik aldığım kişiler sonra negatife dönüyorİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Beeeen. Nişanlımı ilk görüşte hiç sevmemiştim. Hatta 7 sene boyunca sevemedim. Hayatımı başka kişiler girdi vs vs. 7 sene sonra ısındım. Ama yine çok aşık degildim. Şimdiyse cooook çok aşığım ve geçen seneler için kendime çok ama çok kızgınımİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
O da değişikmişBen ilk görüşte elektrik aldığım kişiler sonra negatife dönüyorkavun değil koklayan deneyimleyip anlarsiniz
ilkgoruste kendini begendirmeye çalışıyor sonra mal neyse çıkıyor ortayaO da değişikmişherhangi birşeyini mi görüp soğuyorsun acaba bi halinden -tavrından hoşuna gitmeyen birşey vs?
Kaç yaşında EşinNişan attım bir süre sonra aile dostumuz aracılığıyla benimde amca diyebileceğim kadar yaş farkı olan adamla eğlencesine görüştüm. Aman yarabbi ne nemrut dedım. Aıle dostumuz olan kız aman ne olacak eğlenirsin kafan dağılır dedi. Ikıncıye bulusmak ıstemedım. Israr kıyamet bırazda katekullıyle gorustuk. Ahahaha sımdı bır oglum ve ıkızlerım olacak o nemruttanve hala nemrut degıl yanı degıstırdım ben onu
Bizi tanıştıran arkadaşa ben bununla hayatta evlenmem dedim kızdım bide. Israr kıyamet 2.ye görüştük. İyi ki görüşmüşüz hayattaki en büyük şansım eşim.İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Böyle biri ile evliyimİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Şuan 45 ozaman 38diKaç yaşında Eşin
Kaç yaş var aranızda dedin ya amca yaşında diye çok merak ettimŞuan 45 ozaman 38di
Ben varım.İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
Daha önceden telefonda falan konuşuyormuydunuz ,hiç tanımadıgınız birisimi yoksa o gözle bakmadıgınız biri miydiİlk görüşmede bişey hissetmediğiniz ne iyi ne kötü nötr kaldığınız biriyle 2. kez görüşür müsünüz, şans verir misiniz? Bu sekilde olup zamanla daha sonra bişey hissedip evlenen veya sevgili olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?