İlk görüşmede bişey hissetmediğiniz biriyle....

Ben eşime hiç ilgi duymamıştım başta..şimdi belki en çok ben korkuyorum kaybetmekten...yani belli olmaz bi kaç şans tanıyın

Nişan attım bir süre sonra aile dostumuz aracılığıyla benimde amca diyebileceğim kadar yaş farkı olan adamla eğlencesine görüştüm. Aman yarabbi ne nemrut dedım. Aıle dostumuz olan kız aman ne olacak eğlenirsin kafan dağılır dedi. Ikıncıye bulusmak ıstemedım. Israr kıyamet bırazda katekullıyle gorustuk. Ahahaha sımdı bır oglum ve ıkızlerım olacak o nemruttan ve hala nemrut degıl yanı degıstırdım ben onu

İlk görüşme önemlidir bana kalırsa,eşimi ilk gördüğüm zamanı asla unutamam; içimde birşeyler kıpırdamıştı. Sonralarında ise yanına her gidişimde içmde kelebelekler uçuşuyordu sanki, bu hisler olmuyosa boş... bir daha görüşmeye gerek yok o zaman. O ilk görüşteki kıpırtı çok önemli çünkü.

İlk görüşmede elektrik alamadığım kişilere 2. 3. şansı hatta fazlasını verdim ama ben kesinlikle ilk görüşmede ne hissediyorsam sonra olumlu ya dönmüyor.

Ben ilk görüşte elektrik aldığım kişiler sonra negatife dönüyor kavun değil koklayan deneyimleyip anlarsiniz

Beeeen. Nişanlımı ilk görüşte hiç sevmemiştim. Hatta 7 sene boyunca sevemedim. Hayatımı başka kişiler girdi vs vs. 7 sene sonra ısındım. Ama yine çok aşık degildim. Şimdiyse cooook çok aşığım ve geçen seneler için kendime çok ama çok kızgınım

Bende varım eşimle zaten aynı mahallede oturuyorduk hiç haz etmiyordum aileler görüşmemizi çok istedi dedim yok istemem olmaz diye 2 ay sonra nasip ya ikimizde birbirimizi sevmeye başladık 7 senedir hayatımda yani alın yazında varsa zaten olur yoksa ne yapsa nafile

Sevgilimi 8 senedir tanıyorum, 4 senedir birlikteyiz. İlk 4 senede arkadaş ortamlarında kaç defa görüştük kim bilir, ama birbirimizi yakından tanıma fırsatımız olmamıştı hiç.
İlk baş başa görüşmemizde her şey değişti.

Karşınızdaki kişiyi tip olarak beğendiyseniz ve sizi iten herhangi bir davranışı olmadıysa daha yakından tanımaya çalışabilirsiniz bence.

Kaç yaşında Eşin

Bizi tanıştıran arkadaşa ben bununla hayatta evlenmem dedim kızdım bide. Israr kıyamet 2.ye görüştük. İyi ki görüşmüşüz hayattaki en büyük şansım eşim.
Yani elbette sizde de illa olumlu olacak diye söylemiyorum sadece şans verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Böyle biri ile evliyim
Sonradan asık olmuştum

Ben ilk görüşmede kesin karar veririm ve eşimle ilk görüşmede etkilenmistim
Bu size bağlı kararsız kaldıysanız ikinci görüşmeyi yapın

Ben varım.
İlk gördüğümde bu ne be hayatta bunla olmaz dedim ayrıldım.
Şimdi bir çocuumuz var :)

Daha önceden telefonda falan konuşuyormuydunuz ,hiç tanımadıgınız birisimi yoksa o gözle bakmadıgınız biri miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…